Luxe appartement met wellnesscentrum in Abondance

Luxe appartement met wellnesscentrum in Abondance, AlpChalets Portes du Soleil

Op zoek naar een luxe appartement met wellnesscentrum in Abondance voor je vakantie? Bekijk dan eens deze mooie chalets van FranceComfort – AlpChalets Portes du Soleil. Je kan zelfs kiezen voor een chalet met bubbelbad buiten op je terras!

Luxe appartement met wellnesscentrum in Abondance

Niet ver van het beroemde meer van Genève in het schattige dorpje Abondance kan je genieten van luxe in exclusieve chalets, penthouses en appartementen. In de winter kan je hier in Europa’s grootste skigebied je geluk niet op met de ski’s aan je voeten. In de zomermaanden maakt de groene Alpenweide plek voor mountainbikes, wandelaars en natuurliefhebbers.

Na een dagje vol activiteiten is er niets fijner dan te ontspannen in de uitgebreide Spa & Wellness dat hoort bij de luxe chalets van FranceComfort – AlpChalets Portes du Soleil. Met een adembenemend uitzicht over de vallei geeft een bezoekje aan de sauna een ultiem gevoel van welzijn. Maar ook de whirlpool en het verwarmde binnenzwembad zorgen gegarandeerd voor ontspanning. Sommige appartementen beschikken zelfs over een privé sauna en/of jacuzzi. Dat is in deze gekke tijd toch wel ultieme luxe!

♥ Bekijk beschikbaarheid AlpChalets in Abondance.
Vliegen naar Genève? Lees alles over autohuur Franse/Zwitserse kant.
♥ Heel leuk, dit moet je doen in Genève en rondom het meer van Genève!

Luxe appartement met wellnesscentrum in Abondance

Heb jij al zin om hiernaar toe te gaan op vakantie?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons