Beauty, Lifestyle

Tot 13 juli, ultra luxe Dior Wellness Cruise op de Seine in Parijs

30 juni 2022
Luxe Dior Spa Wellness Cruise Seine Parijs

Ben jij in Parijs tot 13 juli of heb je nog een gaatje vrij voor een zeer bijzondere exclusieve wellness ervaring? Je kan aan boord stappen van de luxe Dior Spa Wellness Cruise op de Seine in Parijs.

 

Luxe Dior Spa Wellness Cruise op de Seine in Parijs

 

In aanloop naar en tijdens de Paris Haute Couture Fashion Week biedt Dior de Fashion & Wellness liefhebbers een exclusieve ervaring aan op de Seine in Parijs. Dior heeft al een prachtige Dior Spa Cheval Blanc Paris in het luxe 5* Cheval Blanc Paris Hotel en nu is er tot 13 juli ook een luxe Dior Spa Wellness Cruise op de Seine in Parijs.

 

Ontdek de kunst van het welzijn en de uitstekende expertise van het Dior merk op een andere manier tijdens deze bijzondere wellness cruise in Parijs. Met dit evenement herleeft Dior de geest van de Bains de la Samaritaine, de meest luxueuze baden van het 19e-eeuwse Parijs gevestigd bij Pont Neuf. Toendertijd waren er ongeveer waren er ongeveer honderd hutten met cosmetische en medicinale waterbehandelingen, stoombaden en hydrotherapiebehandelingen.

 

De Dior Spa Cheval Blanc Paris Wellness Cruise ligt afgemeerd in Port Debilly met uitzicht op de Eiffeltoren. Op het bovendek is het een en al ontspannen op rotanmeubels met kussens in het kenmerkende blauwe toile de Jouy. Omgeven door palmbomen vaar jij twee uur lang over de Seine in Parijs.

 

Op het benedendek bevind zich de luxe lounge en de behandelkamers waar je jezelf ultiem luxe kan verwennen met een wellness behandeling van 60 minuten. Voor deze exclusieve drijvende Dior Spa is er een exclusief wellness spa menu ontworpen. De Dior Prestige Cruise is geïnspireerd op de krachten van de Granville Rose en de L’Or de Vie Cruise behandeling bevat boordevol kostbaar Yquem-sap.

 

♥ Bekijk beschikbaarheid bij Cheval Blanc in Paris.
♥ Plan een dagje shoppen bij mooie beauty winkels in Parijs.
♥ Geniet thuis van wellness! Tover je douche om tot spa met Skinjay Paris.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Luxe Dior Spa Wellness Cruise Seine in Parijs

Ook beleven? Reserveer en stap aan boord van Dior Well-being Cruise

 

Ben jij helemaal enthousiast door deze unieke wellness ervaring? Wees er dan snel bij om een luxe Dior treatment te reserveren. Er zijn drie enkele suites en één tweepersoonskamer beschikbaar per afvaart op deze exclusieve wellness cruise op de Seine in Parijs. Er mogen maximaal 5 gasten tegelijkertijd aan boord van de drijvende Dior Spa Cheval Blanc Cruise.

 

De luxe Dior Wellness Cruise vertrekt 5 keer per dag tot 13 juli 2022. Voor reserveringen en informatie kan je mailen naar diorspacruise@diormail.com. Je kan kiezen uit de onderstaande Dior treatments met een vanaf prijs van €670,-, je begeeft je dan wel tussen Le Tout Paris.

 

  • De Dior RelaxingCruise | 2 uur cruise inclusief 1 uur lichaamsmassage;
  • De energieke cruise van Dior | 2 uur cruise inclusief 1 uur lichaamsmassage;
  • De L’Or de Vie Cruise | 2 uur durende rondvaart inclusief 1 uur gezichtsbehandeling;
  • De Dior Prestige Cruise | 2 uur durende rondvaart inclusief 1 uur gezichtsbehandeling;
  • De Cruise for Two met privatisering van de Double Suite | 2 uur cruise inclusief 1 uur gezicht.

 

Dior Well-being Cruise

 

Wellness Cruise Seine Paris

 

Luxe Dior Spa Wellness Cruise Paris

 

Dior Floating Spa

Zou jij jezelf deze ultra luxe Dior Spa Wellness Cruise op de Seine in Parijs cadeau doen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots