Luxe familie hotel in See, Paznauntal, Oostenrijk

Met de hele familie op reis naar een luxe familie hotel in See, Paznauntal, Oostenrijk

Wil jij met het hele gezin genieten van een actieve en ontspannen familie vakantie in de Oostenrijkse bergen? Bekijk dan snel dit luxe familie hotel in See in het Paznauntal in Oostenrijk voor een Active Family Life vakantie.

Luxe familie hotel in See, Paznauntal, Oostenrijk

Hoe fijn is het om met elkaar tijd door te brengen in een mooie omgeving. Samen met je gezin erop uit en genieten van een welverdiende vakantie waar iedereen zich kan vermaken. Of kies voor een verblijf met de hele familie in een luxe familie hotel waar iedereen nog jaren over zal napraten.

Active Nature Resort DAS SeeMOUNT is een luxe familie hotel in See in het Paznauntal in Oostenrijk. Dit hotel richt zich op Active Family Life en je kan je dagenlang vermaken in- en rondom het hotel. De actievelingen kunnen gaan wandelen en kiezen uit meer dan 80 routes, je kan gaan fietsen, klimmen of canyoning en raften ontdekken. De kabelbaan bevind zich vlak naast het hotel. Voor families en gezinnen zijn er speciale kindvriendelijke routes door de bergen die haalbaar zijn voor de kleinsten en boordevol avontuur zitten.

En na een dag in de bergen kan je tot rust komen in de SpaMount op het dak van het hotel. Tijdens de lange zomerse dagen kan je extra lang van alle faciliteiten gebruik maken want het zwembad is open tot 22.00 uur in de avond. Tijdens de SpaMount-Nights blijft het zelfs tot 23.00 uur open. Voor familieleden die met elkaar willen ontspannen en/of hun kinderen willen laten kennis maken met een sauna is de gezinssauna de uitkomst. In de sauna speciaal voor gezinnen is het dragen van badkleding toegestaan. Uitrusten kan daarna in de Family Relax Room.

Wil je als ouders even wat tijd voor jezelf dan hoef je je geen zorgen te maken over je kroost. Er is een Happy Kids-ruimte, een Movie Room waar dagelijks kinderfilms draaien en er zijn veel praktische extra services, ook voor de allerkleinsten, die een bijdrage leveren aan ontspanning voor het hele gezin.

♥ Bekijk hier alle informatie over de sauna’s;
♥ Zie hier meer foto’s van de spa- en wellness faciliteiten;
♥ Bekijk ook deze aanbiedingen voor gezinsvakantie in See;
♥ Ontdek hier onze complete reportage over Das Seemount;
♥ Bekijk hier de aanbiedingen naar dit hotel via HotelSpecials;
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 70 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Luxe familie hotel in See, Paznauntal, Oostenrijk

Kindvriendelijk Hotel Oostenrijk

Heb jij al zin om naar dit luxe familie hotel in See in het Paznauntal in Oostenrijk te reizen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten