Privé sauna, Spa & Sauna

Luxe privé sauna, volledige rust om te genieten van wellness moment

2 november 2022
Luxe privé sauna

Puur even samen genieten, dat doe je in een luxe privé sauna. Wat is een privé sauna? Het is een kleinschalige sauna waar je ongestoord kan genieten met je eigen gezelschap. Wil je meer dan een paar uur genieten? Kies dan voor een privé sauna met overnachting. Of wil je genieten in een privé sauna met zwembad of bubbelbad? Het kan allemaal!

Wat is een luxe privé sauna?

 

Even echt tijd voor elkaar met je partner, denk er dan eens aan om een luxe privé sauna te huren. Geen gekwebbel van andere gasten om je heen, geen afleiding en of je nou wel of geen badkleding wil dragen. In je eigen luxe privé sauna bepaal je zelf hoe jij wilt genieten van een paar uur wellness.

 

De meeste privé sauna’s in Nederland kan je huren vanaf twee uur per 2 personen. Maar er zijn ook mogelijkheden om speciaal een privé sauna met overnachting te huren. Hoe heerlijk is het dat je na je dagje sauna niet meer naar huis hoeft. En hou je van bubbelen in een bubbelbad? Kies dan voor een privé sauna met whirlpool zodat je zeker weet dat je uitgebreid kan badderen.

 

Wil je ook graag nog even zwemmen? Bekijk dan onze tips voor een privé sauna met zwembad. Bij de meeste privé sauna’s in Nederland is het ook mogelijk om te kiezen uit een arrangement. Variërend van een ‘romantisch’ tot ‘champagne’ en ‘VIP’ arrangement.

 

🛁 Bekijk hier de mooiste privé sauna’s in Nederland.
🛁 Ontdek hier wat de beste privé sauna’s in Nederland zijn en navigeer vanuit het overzicht naar de beste privé sauna’s per provincie.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Mooiste Privé Sauna's in Nederland

️Wat zijn de kosten van privé sauna?

Wat de kosten zijn om een privé sauna te huren is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Hoe meer wellness faciliteiten je wenst hoe duurder het wordt.
Tenzij je wellicht een vroege vogel bent want dan kan je ook gebruik maken van een ‘Early Bird’ korting voor een verblijf van een paar uur in de ochtend.
Over het algemeen kan je ervan uit gaan dat de prijzen voor een privé sauna starten met een prijs vanaf €75,- voor 2 personen voor 2 uur. De prijzen kunnen met overnachting oplopen tot ongeveer €500,- á €750,-.
🛁 Bekijk hier de beste privé sauna aanbiedingen
Privé sauna met vakantie thema

Zoek privé sauna met jacuzzi, zwembad of overnachting

 

Via Privesauna.nl kan je eenvoudig zoeken naar de luxe privé sauna die past bij je wensen. Of je nu een privé sauna wilt met een jacuzzi, whirlpool of bubbelbad, je ook wilt kunnen zwemmen of dat je graag blijft slapen.

 

Of vind jij het belangrijk dat er bepaalde wellness faciliteiten aanwezig zijn zoals een regendouche, infraroodcabine, Finse sauna en een balkon of buiten gedeelte? Nog even voor de duidelijkheid, lees hier meer over het verschil tussen Jacuzzi, hottub, whirlpool en een spabad.

 

Zodra je een luxe privé sauna hebt gevonden die voldoet aan je wensen selecteer je deze en vul je alle gewenste gegevens in zoals je verblijfsduur en of je wel of geen extra’s wenst zoals rozenblaadjes in je bubbelbad. De bevestiging ontvang je vervolgens per e-mail of SMS.

 

Daarna kan je het gehele bedrag direct online betalen of je betaald 50% aan en de rest contant bij de aanbieder. De reservering wordt rechtstreeks naar de verhuurder doorgestuurd. Zodra die akkoord is ontvang jij een bevestiging van je reservering. Doorgaans ontvang je de privé sauna bevestiging binnen 24 uur.

 

  1. Kies op basis van de wellness faciliteiten;
  2. Je kan op datum en op beschikbaarheid zoeken;
  3. Je kan op aantal * selecteren of op basis van reviews van gasten;
  4. Of je kiest een privé sauna op basis van de prijs, dat kan van laag naar hoog en visa versa.

 

Luxe privé sauna

Regels in een privé sauna

 

Wij kregen de vraag op de redactie wat de regels zijn in een privé sauna. Laat ik voorop stellen dat je je wat ons betreft waar je ook naar toe gaat je altijd gedraagt. Sommige mensen maken van een hotelkamer een enorme rommel, terwijl het een kleine moeite is om even de handdoeken en gebruikte badjassen bij elkaar op een stapel leggen. Dit kan je dus ook prima in een privé sauna doen.

 

Ga je naar een groot wellnessresort of naar een kleinschalige sauna dan heb je vaak te maken met het wel of niet dragen van badkleding. In een privé sauna bestaat die regel niet en bepaal jij dus zelf of je het fijn vind gebruik te maken van het dragen van badkleding of niet.

 

Verder zijn de regels voor een privé sauna afhankelijk van de locatie en de verhuurder. Zo zijn er privé sauna’s met zwembad waar je wel in kan zwemmen maar niet in mag duiken. Het meenemen van glaswerk in een sauna of bubbelbad is soms ook niet toegestaan.

 

Een aantal privé sauna’s zijn ingericht met de laatste gadgets en goeie geluidsinstallaties maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij keihard naar muziek gaat zitten luisteren. Bij aankomst bij je gereserveerde privé sauna kan je altijd even aan de gastvrouw of gastheer vragen of er nog bepaalde regels gelden.

 

Wat is een privé sauna?

 

Privesauna.nl is een boekingsplatform voor online verhuur van luxe privé sauna’s. Sinds 2018 verhuren zij de locaties van diverse privé sauna aanbieders door heel Nederland. Inmiddels zijn er méér dan 150 privé sauna’s in Nederland waar je uit kan kiezen.  Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan kan je je kan je reservering betalen met iDeal, PayPal, Visa of je Mastercard creditcard.

 

🛁 Bekijk hier de mooiste privé sauna’s in Nederland.
🛁 Ontdek hier wat de beste privé sauna’s in Nederland zijn en navigeer vanuit het overzicht naar de beste privé sauna’s per provincie.

 

 

Zou jij ook wel eens willen genieten in een luxe privé sauna?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots