Spa & Sauna

Luxe privé sauna, volledige rust om te genieten van je wellness moment

9 March 2020
Luxe privé sauna

Puur even samen genieten, dat doe je in een luxe privé sauna. Wil je meer dan een uur paar uur genieten? Kies dan voor een privé sauna met overnachting. Of wil je genieten in een privé sauna met zwembad of Jacuzzi? Het kan allemaal!

Wat is een luxe privé sauna?

 

***BELANGRIJKE CORONA UPDATE – 26 MAART 2020
 
Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft bevestigd dat alle locaties van Privesauna.nl open mogen blijven ondanks het CONVID-19 virus! Dit komt voornamelijk omdat het geen locaties zijn waar veel mensen met elkaar in contact komen zoals in een wellnessresort, sauna complex, zwembad of kantoor. Check Privesauna.nl voor een uitgebreide toelichting hierop met meer informatie over:
  1. Kan je gewoon naar een privé sauna?
  2. Extra genomen maatregelen in privé sauna’s
  3. Voorzorgsmaatregelen
  4. Risico op besmetting
  5. Annuleringsbeleid of reserveringen verzetten

 

****Let op: Kies je voor een Privesauna met overnachting? Check eerst de regels van de Gemeente op de bestemming. Zo is het vanaf maandag 30 maart NIET meer toegestaan om in de provincie Zeeland te overnachten. Daarnaast is alle tekst hieronder geschreven op het moment dat er geen Corona virus was. Wij raden je aan om niet met het openbaar vervoer te reizen maar met een eigen auto. 

 

______________________________________________________________________________________

 

Even echt tijd voor elkaar met je partner, denk er dan eens aan om een luxe privé sauna te huren. Geen gekwebbel van andere gasten om je heen, geen afleiding en of je nou wel of geen badkleding wil dragen. In je eigen luxe privé sauna bepaal je zelf hoe jij wilt genieten van een paar uur wellness.

 

De meeste privé sauna’s in Nederland kan je huren vanaf twee uur per 2 personen. Maar er zijn ook mogelijkheden om speciaal een privé sauna met overnachting te huren. Hoe heerlijk is het dat je na je dagje sauna niet meer naar huis hoeft. En hou je van bubbelen in een bubbelbad? Kies dan voor een privé sauna met Jacuzzi zodat je zeker weet dat je uitgebreid kan badderen.

 

Wil je ook graag nog even zwemmen? Bekijk dan de mogelijkheden voor privé sauna met zwembad. Bij de meeste privé sauna’s in Nederland is het ook mogelijk om te kiezen uit een arrangement. Variërend van een ‘romantisch’ tot ‘champagne’ en ‘VIP’ arrangement.

 

 

Zoek privé sauna met Jacuzzi, zwembad of overnachting

 

Via Privesauna.nl kan je eenvoudig zoeken naar de luxe privé sauna die past bij je wensen. Of je nu een privé sauna wilt met een Jacuzzi of bubbelbad, je ook wilt kunnen zwemmen of dat je graag blijft slapen. Of vind jij het belangrijk dat er bepaalde wellness faciliteiten aanwezig zijn zoals een regendouche, infraroodcabine, Finse sauna en een balkon of buiten gedeelte? Nog even voor de duidelijkheid, lees hier meer over het verschil tussen Jacuzzi, hottub, whirlpool en een spabad.

 

Zodra je een luxe privé sauna hebt gevonden die voldoet aan je wensen selecteer je deze en vul je alle gewenste gegevens in zoals je verblijfsduur en of je wel of geen extra’s wenst zoals rozenblaadjes in je Jacuzzi. De bevestiging ontvang je vervolgens per e-mail of SMS.

 

Daarna kan je het gehele bedrag direct online betalen of je betaald 50% aan en de rest contact bij de aanbieden. De reservering wordt rechtstreeks naar de verhuurder doorgestuurd. Zodra die akkoord is ontvang jij een bevestiging van je reservering. Doorgaans ontvang je dat binnen 24 uur.

 

  1. Je kan op datum zoeken;
  2. Of je zoek op wellness faciliteiten;
  3. Je kan op aantal * selecteren of op basis van reviews van gasten;
  4. Of je kiest een privé sauna op basis van de prijs.

 

Luxe prive sauna

 

Regels in een privé sauna

 

Wij kregen de vraag op de redactie wat de regels zijn in een privé sauna. Laat ik voorop stellen dat je je wat ons betreft waar je ook naar toe gaat je altijd gedraagt. Sommige mensen maken van een hotelkamer een enorme rommel, terwijl ik denk je kan prima even de handdoeken en gebruikte badjassen bij elkaar op een stapel leggen. Zo denk ik er ook over bij het gebruik van een privé sauna.

 

Ga je naar een groot wellnessresort of naar een kleinschalige sauna dan heb je vaak te maken met het wel of niet dragen van badkleding. In een privé sauna bestaat die regel niet en bepaal jij dus zelf of je het fijn vind gebruik te maken van het dragen van badkleding of niet.

 

Verder zijn de regels voor een privé sauna afhankelijk van de locatie en de verhuurder. Zo zijn er privé sauna’s met zwembad waar je wel in kan zwemmen maar niet in mag duiken. Het meenemen van glaswerk in een sauna of bubbelbad is soms ook niet toegestaan. Een aantal privé sauna’s zijn ingericht met de laatste gadgets en goeie geluidsinstallaties maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij keihard naar muziek gaat zitten luisteren. Bij aankomst bij je gereserveerde privé sauna kan je altijd even aan de gastvrouw of gastheer vragen of er nog bepaalde regels gelden.

 

Wat is Privesauna.nl?

 

Privesauna.nl is een boekingsplatform voor online verhuur van luxe prive sauna’s. De website is pas net live, sinds augustus 2018 en er zijn nu al meer dan 50 locaties bij aangesloten. Je kan je reservering betalen met iDeal, PayPal, Visa of je Mastercard creditcard.

 

Zou jij ook wel eens willen genieten in een luxe privé sauna?

Print Friendly, PDF & Email
2

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!