Kempinski Hotel San Lawrenz

Verwen jezelf met bezoek aan luxe spa op Gozo bij Kempinski Hotel San Lawrenz

Onze tip, combineer een reis naar Malta met een bezoek aan het naastgelegen eiland Gozo. Tijdens je vakantie op Gozo kan je jezelf verwennen met een bezoek aan dé luxe spa op Gozo van het Kempinski Hotel San Lawrenz.

Je kan natuurlijk je vakantie doorbrengen in het luxe 5* Kempinski Hotel op Gozo, maar je kan ook als dag gast naar de spa, het is net wat jij wilt. De highlight van de spa is dat het een van de grootste Ayurveda centra’s is in Europa waar Indiase artsen uit Kerela werken.

Luxe spa op Gozo bij Kempinski Hotel San Lawrenz

Het luxe Kempinski San Lawrenz hotel dat is gelegen op het eiland Gozo beschikt al jaren over een van de ‘grootste Ayurveda centrums in Europa‘. De luxe spa op Gozo van het Kempinski Hotel San Lawrenz alleen al telt een oppervlakte van maar liefst 2400 vierkante meter. Deze Wellness Spots is een must visit tijdens je vakantie op Gozo als je behoefte hebt aan ontspanning en/of meer wilt weten over de India ayurveda leer.

Er wordt een scala aan therapieën en behandelingen aangeboden volgens de traditionele Ayurveda leer. Alle behandelingen worden uitgevoerd door drie Indiase vrouwen en een Indiase mannelijke arts, allemaal afkomstig uit de zuidelijke Indiase regio, Kerala. Alle genoemde personen zijn specialistische ayurveda therapeuten. Kerala is waarschijnlijk de enige staat in India waar Ayurveda wordt gebruikt als reguliere geneeskunde.

Wat is Ayurveda? Lees er meer over!
Bekijk de beschikbaarheid voor overnachting bij Kempinski.
♥ Bekijk de wellness reizen van Puur & Kuur naar Gozo en de reizen van Spa Dreams.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Beste Ayurveda center Europa, Kempinski San Lawrenz

Vooraf consult met Indiase Ayurveda arts uit Kerala

Dr. Renjith Raveendran Pillai is een Indiase arts uit Kerala en is als Ayurvedische arts aanwezig in het wellnesscentrum. Mocht je kiezen voor een behandeling van meerdere dagen dan kan je je wensen en behoeften van te voren bespreken met Dr. Renjith Raveendran Pillai om zo een op maat gemaakt schema op te stellen dat volledig in het teken staat van je persoonlijke welzijn bevorderen. Dit kan via Skype of als je eenmaal bent aangekomen.

Als je een uitgebreide behandeling wenst wordt er van te voren een constitutie-test toegestuurd met vragen die klinken als; “Ik beschouw mijzelf als…”. En; “Mijn stem heeft een..” . Aan de hand van de vragen en antwoorden wordt er onderzocht wat jouw persoonlijke samenstelling van dosha’s is.

Om een goed beeld van de rest van de test te krijgen verwijs ik je naar de Ayurveda test online. Bedenk wel dat een consult bij een Ayurvedische arts altijd beter is. Neem geen beslissingen naar aanleiding van de test met betrekking tot je gezondheid. Neem altijd contact op met een arts voor meer informatie. Bereid je voor op vragen en antwoorden als; ik beschouw mijzelf als;

  • kalm, stabiel;
  • snelle geest, rusteloos;
  • scherp intellect, agressief.

Mijn stem heeft een;

  • lage toon;
  • hoge toon;
  • gemiddelde toon.

♥ Let op: wij verwijzen alleen naar de ayurveda test online om een beeld te krijgen van de vragen. Ayurveda is een medische vorm van wellness en dient altijd in overleg met een arts te gebeuren. Zeker in het geval van specifieke gezondheidsklachten. 

Beste Ayurveda center Europa, Kempinski San Lawrenz

Ontdek alle wellness faciliteiten bij Kempinski op Gozo

Het Ayurveda center is erg belangrijk maar daarnaast kan je uiteraard ook gebruik maken van de overige spa faciliteiten. Zo zijn er 23 behandelruimten waar je kan kiezen uit diverse traditionele massages, bubbelen in een indoor pool- en bubbelbad of je laten scrubben in de hammam.

Alle producten die gebruikt worden komen uit het Indiase Kerala. Last but not least, in het hotel kan je ook naar de kapper, manicure- en/of pedicure.

Kempinski Hotel San Lawrenz

Wellness reizen van Puur & Kuur & Spa Dreams

Wil jij een compleet verzorgde wellness vakantie naar de luxe spa op Gozo van het Kempinski Hotel San Lawrenz boeken? Dan raden wij aan om dat bij een van de twee onderstaande gespecialiseerde spa- en wellness reisorganisaties te doen.

♥ Ontdek hier meer info over wellness reisorganisaties
♥ Bekijk de wellness reizen van Puur & Kuur naar Gozo en de reizen van Spa Dreams.

Kempinski Hotel San Lawrenz

Geschiedenis Kempinski Hotel San Lawrenz op Gozo

Het Kempinski hotel is een luxe keten van hotelresorts over de gehele wereld. Het Kempinski San Lawrenz op Gozo is in 1999 gebouwd door een lokale eigenaar die het hotel in 2010 aansloot bij de Kempinski groep. Het is het enige gecertificeerde eco-hotel op Gozo en is omgeven door een tuin van 30.000 vierkante meter! De chef kok haalt elke dag zijn versie ingrediënten uit de kruiden- groente- en fruit tuin.

In totaal zijn er 122 kamers van standaard “country rooms” tot aan junior suites met uitzicht op het zwembad. Er zijn drie zwembaden en naast het familie zwembad zijn de andere baden strikt gescheiden voor volwassenen en kinderen. Voor de reizigers die dat prettig vinden is er dus een speciaal Adults Only gedeelte. Wel zo fijn als je als stelletje op reis bent of juist hier voor totale ontspanning komt. Buiten het hoogseizoen om zijn er ook mogelijkheden om met een dagpas gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

In de rechter vleugel zijn 60 appartementen die te koop zijn of die je kan huren voor een langere periode. Wijnliefhebbers zijn hier ook aan het goede adres. Ook de locals weten de weg te vinden naar de wijnbar waar gekozen kan worden uit maar liefst 300 wijnen. Lokaal, internationaal, rood of wit, wat jij wil.

besteayurvedacenterEuropa-Gozo-Kempinski-Malta (6)

Zou jij ook wel eens deze luxe spa op Gozo van het
Kempinski Hotel San Lawrenz willen bezoeken? 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons