Wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg Oostenrijk

Luxe spa hotel in Zürs, ontspannen aan de piste

Meer dan een vakantie, dat vind je bij dit luxe spa hotel in Zürs. De Aureus Spa bestaat uit twee gedeelten, zo is er een aparte ruimte alleen voor volwassenen en kunnen gezinnen en families ontspannen in de Family Spa van het luxe wellnesshotel aan de piste.

Luxe spa hotel in Zürs, ontspannen aan de piste

Als je op zoek bent naar een luxe spa hotel in Zürs, dan zal je uitkomen bij het Ski-Out & Spa-In Hotel Zürserhof in Zürs al Arlberg. Dit vijfsterren luxe wellness hotel staat bekend om haar uitgebreide mogelijkheden. Zo kan je er op 5 onderling verbonden niveaus genieten van allerlei spa- en wellness faciliteiten op een oppervlakte van maar liefst 3200 m2.

  1. Niveau 1: de familie spa;
  2. Niveau 2: binnenzwembad met waterval en bubbelbad;
  3. Niveau 3: LA Biostétique Hair SPA;
  4. Niveau 4 en 5: Aureus Spa voor gasten vanaf 16 jaar.

In dit luxe spa hotel in Zürs draait alles om een zorgeloze verwenvakantie. Je kan vanuit het hotel zo de piste op en na een dag in de sneeuw snel de warme spa induiken. Deze combinatie van wintersport en wellness is de hoofdreden van de vele gasten die hier jaarlijks terugkeren. Al ruim 60 jaar runt de familie Skardarasy dit luxe spa hotel in Zürs waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat.

Het spaconcept is tot in het kleinste detail doordacht en in de sparuimte borrelt zelfs vers water uit de eigen bron van het hotel. Adem diep in als je naar de spa gaat. Wat ruik jij? Het luxe spa hotel in Zürs heeft Parfumeur Dr. Josef Franz gevraagd een geurcompositie te creëren zodat jij kan genieten met al je zintuigen. Hij creëerde een exclusieve geur voor het hotel bestaande uit het zuiverste bronwater, kruiden uit het hooggebergte en bessen.

De Aureus Spa op niveau 4 en 5 is de plek waar iedereen vanaf 16 jaar mag ontspannen. In totaal beslaan deze twee niveaus ruim 1700 m2. Al bij binnenkomst ziet het er veelbelovend uit. De ingang van de Aureus Spa wordt omlijst door watervallen die je leiden naar de grote ontvangstruimte. Dit is ook de plek waar de Aureus Bistro, de Aureus Shop en de wellness behandelkamers zich bevinden.

Na je saunaronde kan je volop relaxen in de mooie en ruime 180 m2 grote panorama lounge waar luxe waterbedden en een sfeerhaard staan. Geniet van het uitzicht door de grote ramen op de Arlberg. Het contact met de natuur en de besneeuwde omgeving maken deel uit van je ontspannen wellness ervaring. Qua spa- en wellness faciliteiten mag je het volgende verwachten:

  1. Een aromastoombad;
  2. Finse sauna, biosauna en infraroodcabines;
  3. Koudwater dompelbad, watervalgrot en Kneippbaden;
  4. Er is zelfs een Aureus Lady SPA met apart saunagedeelte voor saunaliefhebbers.

Middenin de Oostenrijkse bergen kan jij ook een oosters hamamritueel ondergaan in de Aureus Alpine Hamam. Er is wel een Oostenrijks vleugje aan gegeven door gebruik te maken van natuurlijke producten uit het Alpengebied, dat maakt het extra speciaal.

Maak op tijd een afspraak voor een traditionele zeepschuimmassage waarbij in de Aureus Spa gebruik wordt gemaakt van lokale producten, zoals modder, zout en honing uit het Alpengebied.

♥ Bekijk hier de prijzen en de beschikbaarheid;
♥ Meer informatie in het Nederlands over dit hotel, zie je hier;

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg Oostenrijk

Wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg Oostenrijk

Krijg jij al zin om op vakantie te gaan naar dit wellness hotel in Zurs am Arlberg?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons