Luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad Friesland

Heerlijk! Je eigen luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad in Friesland!

Volop genieten in je eigen luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad in Friesland. Dat kan op het nieuwe Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha in Friesland. Vanaf het begin af aan is het kleinschalige luxe vakantiepark met mooie wellness vakantiehuizen populair!

Luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad, Friesland

Neem eens tijd om echt te genieten! Pak je agenda erbij en kijk welke dagen je als eerste vrij kan nemen voor een verblijf op het kleinschalige en luxe vakantiepark middenin de natuur in Friesland. Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha in Friesland is de place to be voor mensen die in eigen land op vakantie willen en willen ontspannen in de natuur met eigen wellness faciliteiten bij het vakantiehuis. Green Boutique betekent; duurzaam genieten van puur natuur, luxe wellness faciliteiten en high tech, state-of-the-art innovaties.

Op Vakantiepark Brinckerduyn staan 4 types aan mooie luxe vakantiehuizen met wellness faciliteiten op je te wachten waar je met 4 of 6 personen een paar dagen kan ontspannen. Je kan kiezen voor een vakantiehuis met privé sauna in de tuin of je kiest voor het luxe vakantiehuis met privé sauna en privé zwembad in de tuin. Bekijk snel deze luxe vakantiehuizen en droom weg naar een vakantie in eigen land.

♥ Het overzicht van 4 vakantiehuizen en de faciliteiten.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna voor 4 personen.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna voor 6 personen.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna en zwembad voor 4 personen.
♥ Bekijk hier het vakantiehuis met sauna en zwembad voor 6 personen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

*Let op: de afbeeldingen van de wellness vakantiehuizen zijn fotorealistische tekeningen. Binnenkort gaan wij zelf foto’s maken van de luxe vakantiehuizen. De collage betreft foto’s van de 4 en 6 persoons huizen.  

Luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad Friesland

Meer wellness vakantie tips voor Friesland

Ben je op zoek naar meer wellness vakantie tips in Friesland? Bekijk dan ook onze onderstaande artikelen met nog meer tips voor een ontspannen vakantie in het noorden van Nederland.

  1. Ontdek de beste privé sauna’s in Friesland
  2. Ook leuk, deze Tiny Houses met sauna in Friesland
Sauna met uitzicht in Friesland

Zie jij jezelf al zitten in dit luxe vakantiehuis in de natuur in Friesland?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons