Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek, Overijssel

Luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad, Hengelo, Achterhoek, Overijssel

Ohlala, maak maar snel tijd vrij in je agenda als jij een luxe wellness- en vakantieliefhebber bent! Want deze zomer is het mogelijk om in je eigen luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad in Hengelo, in de Achterhoek, in de provincie Overijssel te overnachten.

Op 31 juli 2023 opende het kleinschalige luxe vakantiepark met mooie wellness vakantiehuizen haar deuren en vanaf het begin af aan zijn het populaire luxe wellness vakantiehuizen. Vakantiepark De Weelderik is het kleine zusje van Vakantiepark Brinkerduyn in Appelscha in Friesland dat precies dezelfde luxe vakantiehuizen aanbied.

Luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad, Hengelo, de Achterhoek Overijssel

Neem eens tijd om echt te genieten! Pak je agenda erbij en kijk welke dagen je als eerste vrij kan nemen vanaf 31 juli 2023. Dan opent er namelijk een nieuw kleinschalig en luxe vakantiepark in de Achterhoek. Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek is de place to be voor mensen die in eigen land op luxe vakantie willen. Ontspannen en genieten in een vakantiehuis met eigen privé wellness faciliteiten buiten in de tuin, dat is wat je hier kan vinden.

Op Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek staan 3 verschillende types aan mooie luxe vakantiehuizen met wellness faciliteiten op je te wachten. Je kan er met 2 personen, 2 tot 4 personen of met maximaal 4 personen een paar dagen relaxen en genieten van het goede leven. Je hoeft niet lang na te denken welke luxe wellness vakantiehuis het beste bij je past. Alle luxe vakantiehuis hebben een privé sauna en zwembad in de tuin. Bekijk snel deze luxe vakantiehuizen en droom weg naar een vakantie in eigen land. Een paar highlights van deze gloednieuwe luxe wellness vakantiehuizen:

  1. M-line bedden met zelfgekozen kussens;
  2. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer;
  3. De woning is voorzien van een designkeuken met gevulde wijnklimaatkast;
  4. Nespresso Vertuo machine, duurzaam designmeubilair, hoogwaardige domotica, oftewel een ‘smart home’.

♥ Het overzicht van 3 vakantiewoningen en de faciliteiten.
♥ Bekijk hier de luxe vakantiewoning voor 2 personen.
♥ Bekijk hier de luxe vakantiewoning voor 2 tot 4 personen.
♥ Bekijk hier de luxe vakantiewoning voor maximaal 4 personen.

♥ Handig! Bekijk hier de park plattegrond zodat je weet wat je kan verwachten qua locatie.
♥ Er zijn meer vakantiehuizen met zwembad in de Achterhoek, ontdek ook deze. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

*Let op: de afbeeldingen van de wellness vakantiehuizen zijn deels fotorealistische tekeningen. De collage betreft foto’s van het luxe vakantiehuis met sauna en zwembad buiten voor 4 personen.  

Luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad, Hengelo, de Achterhoek Overijssel

Zie jij jezelf al zitten in dit luxe vakantiehuis in de natuur in de Achterhoek in Overijssel?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons