Luxe wellness hotel in Zuid-Zweden, Spa Hotel Mossbylund

Luxe wellness hotel in Zuid-Zweden, geniet aan zee Hotel Mossbylund

Ben je op zoek naar een luxe wellness hotel in Zuid-Zweden dat grenst aan de Baltische Zee? Dan raden wij je graag een verblijf aan bij Spa Hotel Mossbylund nabij het Mossbystrand in de buurt van het plaatsje Abbekås.

Luxe wellness hotel in Zuid-Zweden, Spa Hotel Mossbylund

Heb je zin om te genieten van een wellness vakantie in Zuid-Zweden of wil je een rondreis maken door Zweden en onderweg overnachten op locaties die ook wellness faciliteiten hebben? Dan zit je hier goed want wij geven je graag de beste tips voor een wellness vakantie in Zweden.

Spa Hotel Mossbylund is gelegen in een 19e eeuwse boerderij die helemaal is gerenoveerd en omgebouwd tot luxe 4* wellness hotel. Direct tegenover het hotel vind je het Mossbystrand. Je kan dus vanuit je hotelkamer zo in een badjas uitwaaien op het Mossbystrand aan de Baltische Zee. Achter het luxe wellness hotel is een enorme wellnesstuin waar je vanuit de loungebanken en hangstoelen kan genieten van het landelijke uitzicht.

Er zijn twee verwarmde buitenbaden en er is een warm binnenbad waarop je uitkijkt vanuit de sauna. De relaxruimtes zijn zo ingericht dat je altijd vanuit je loungestoel of relaxbank door de kamerhoge ramen kan dagdromen en kijken naar de vergezichten op het Zweedse platteland.

Op de eerste verdieping van het hotel worden diverse massages en schoonheidsbehandelingen aangeboden. In het restaurant kan je á la carte dineren waarbij er gekozen is voor een menu waarbij je vier kleine gerechten kan bestellen. Je kan gratis parkeren bij het hotel en er is één oplaadpunt voor elektrische auto’s. Wat wil je nog meer tijdens een wellness vakantie in Zuid-Zweden?

  1. Reserveer nu je overnachting bij Spa Hotel Mossbylund.
  2. Lees al onze sauna in Zweden tips van het zuiden tot het hoge noorden.
  3. Ook leuk, deze Bed & Breakfast met buiten zwembad en sauna van Nederlanders.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Luxe wellness hotel in Zuid-Zweden
*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons