Luxe wellness hotel in Ischgl Trofana Royal

In alle luxe relaxen in 5* wellness hotel in Ischgl in Oostenrijk

In alle luxe relaxen tijdens je vakantie in het Paznauntal in Oostenrijk kan in het 5* luxe wellness hotel in Ischgl Trofana Royal. In dit hotel kan je jezelf culinair verwennen op top niveau en de Trofana Royal Spa van 2500 m2 biedt uitgebreide mogelijkheden voor een ontspannen vakantie in de Oostenrijkse bergen.

5* luxe wellness hotel in Ischgl Trofana Royal

Wil jij je vakantie doorbrengen in het Paznauntal in Oostenrijk? Ischgl is de belangrijkste plaats in dit gebied en biedt ontzettend veel mogelijkheden voor zowel een zomervakantie als een wintervakantie. Voor diegene die op zoek zijn naar een 5* luxe wellness hotel in Ischgl is het gerenommeerde Trofana Royal hotel een aanrader.

Een van de highlights is het feit dat Hotel Trofana Royal het enige superieure 5 sterrenresort in Oostenrijk is dat 7 Gault Millau koksmutsen in twee verschillende restaurants in de wacht heeft gesleept. De Paznaunerstube is met 4 koksmutsen bekroond, de Heimatbühne met 3 koksmutsen. In Trofana Alm, vlak naast het hotel, ging met het nieuwe KOYA een wereld van Japans internationale delicatessen open. Sterrenchef Klaus Brunmayr is het creatieve brein achter KOYA. Hou er rekening mee dat het Japanse restaurant Koya alleen in de wintermaanden is geopend.

Daarnaast heeft de hoteliersfamilie von der Thannen een Trofana Royal Spa gecreëerd op een oppervlakte van 2500 m2 dat oneindig veel spa- en wellness momenten biedt. De spa- en wellness faciliteiten zijn toegankelijk voor mensen die graag in badkleding ontspannen als ook voor mensen die liever naakt recreëren in een wellness. Uiteraard zijn er meer wellness faciliteiten voor laatstgenoemde doelgroep.

Deze wellness faciliteiten zijn alleen naakt toegankelijk:

  1. IJsgrot;
  2. Solarium;
  3. Bio sauna;
  4. Finse sauna;
  5. Infrarood sauna;
  6. Droge zout sauna;
  7. Kruiden stoombad.

En deze spa- en wellness faciliteiten zijn in badkleding toegankelijk

  1. Finse sauna;
  2. Kruidensauna;
  3. Pekel stoombad.

Het luxe wellness hotel in Ischgl Trofana Royal is zo’n plek waar alles samen valt en je compleet in de watten wordt gelegd en volop kan genieten van de ‘Oostenrijkse gemütlichkeit’ op top niveau.

♥ Bekijk alle info over het Trofana Royal hotel in Ischgl;
♥ In de lente naar Ischgl? Bekijk deze lente events in Ischgl;
♥ Ontdek hier meer wat je kan doen in de zomer in het Paznauntal;
♥ Bekijk de prijzen voor Hotel Trofana Royal via Booking of via Trivago;

♥ Wil jij culinair genieten? Ontdek de gastronomische Trofana Royal restaurants.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram en Pinterest.

Luxe wellness hotel in Ischgl

Wellness Hotel in Ischgl

Zou jij je vakantie willen doorbrengen in het 5* luxe wellness hotel in Ischgl Trofana Royal?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons