Overnachten

Rock it, in dit luxe wellness hotel nabij Mayrhofen met zwembad

23 maart 2023
Luxe wellness hotel nabij Mayrhofen met zwembad

ZillergrundRock “rockt” de zomer in de bergen, in dit luxe wellness hotel nabij Mayrhofen met zwembad is het volop genieten van een zomervakantie in Oostenrijk. De openingsweken van het het ZillergrundRock Mountain Luxury Resort, op 5 minuten autorijden van het centrum van Mayrhofen, zijn elk jaar begin juni.

 

Luxe wellness hotel nabij Mayrhofen met zwembad

 

Vanaf begin juni is het luxe wellness hotel nabij Mayrhofen met zwembad weer geopend voor hotelgasten. Van 8 juni tot 9 juli 2023 zijn de openingsweekend met op 17 juni het hoogtepunt, de summer opening party! Wil je bij de openingspartij aanwezig zijn? Reserveer dan het “Op naar de bergen” arrangement dat geldig is van 8 juni 2023 tot 16 juli 2023.  Dit luxe hotel arrangement bestaat uit 4 nachten met gourmetpension Plus, inclusief toegang tot 3.000 m2 grote Nature Spa en de nieuwe Sky Spa. De vanaf prijs voor dit arrangement is €690,- per persoon en kan rechtstreeks worden gereserveerd bij het luxe wellness hotel nabij Mayrhofen met zwembad.

 

Het Oostenrijkse dorp Mayrhofen bevind zich aan het einde van het Zillertal en is gelegen op een hoogte van 630 meter in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. De zomer highlights van deze omgeving bestaan uit fietstochten, downhill-avonturen, wandelingen naar de toppen, zomerse gletsjertochten, klimroutes, golfen en/of rafting. Genoeg redenen om erop uit te trekken tijdens je zomervakantie in Mayrhofen.

 

Al zijn er ook genoeg redenen om in het luxe wellness hotel nabij Mayrhofen met zwembad te blijven. Trek in elk geval minimaal één vakantiedag ervoor uit om hier gewoon te genieten van alle faciliteiten. Bij je aankomst zweef je met de panoramalift naar boven tot in het Sky Atrium. Dit hooggelegen architectonische meesterwerk zet de bergen ongeëvenaard mooi in scène. Stijlvolle relaxzones met de namen Ziller Lodge, Mountain Lodge en Alpin Lodge staan garant voor onvergetelijke vakantiemomenten. De gebouwen worden met elkaar verbonden door bruggen van waaruit je altijd het uitzicht hebt op de mooie omgeving.

 

Zeker voor wellness- en zwem liefhebbers is dit dé hotspot in de regio! De Sky Spa en Nature Spa is maar liefst 3000m2 groot en het zwembad op het dak is fantastisch! In de Sky Spa, zoals de naam al zegt, bevind die zich op het dak van het luxe wellness hotel. Hier is een dubbel 25-meterzwembad op twee niveaus met onbelemmerd 360°uitzicht dat gasten het gevoel geeft van grenzeloze vrijheid. Zwemmen met maximaal wow effect! De ZillergrundRock-The Bridge leidt naar de rooftop-eventsauna – feels like heaven. De Nature Spa grenst aan een prachtige wellnesstuin met kabbelend bergbeekje. De zomerdagen in het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort zitten vol ontspanning en bijzondere momenten.

 

Vóór de kamers en suites bevinden zich ruime outdoorlounges waar je privé en ongestoord kunt relaxen. Of laat je heen en weer wiegen in de hangschommel van je lodge. Met een ZillergrundRock cocktail in de hand en luisterend naar de fijne beat weet je meteen wat ze bedoelen met de onvergelijkbare ZillergrundRock spirit.

 

Rocky 7 is de gastronomische belevenis in een ongedwongen setting met een geweldige smaakervaring. Alexander Hönigsberger, een topchef die meerdere Gault&Millau-koksmutsjes en Falstaff-vorkjes in de wacht heeft gesleept, belooft in dit boetiekrestaurant een casual gastronomisch avontuur dat zijn naam alle eer aandoet. En er is meer: het ZillergrundRock-gourmetpension verwent je bijna de klok rond met culinaire hoogstandjes.

 

♥ Ontdek hier alle aanbiedingen.
♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.
♥ Dit hotel heeft geweldige sauna met uitzicht in Mayrhofen.
♥ Ontdek hier ons complete artikel over het ZillergrundRock.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Sauna met uitzicht in Mayrhofen

 

Luxe wellness hotel Mayrhofen met zwembad

 

Herfstvakantie ZillergrundRock Oostenrijk

 

Zou jij dit luxe wellness hotel Mayrhofen
met zwembad boeken voor een zomervakantie in Oostenrijk?  

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots