Overnachten

Genieten in luxe wellness hotel in Selva di Val Gardena, Granbaita Dolomites

13 april 2023
Hotel Granbaita Dolomites in Selva di Val Gardena

Op zoek naar een luxe 5 sterren hotel in het centrum van Wolkenstein? Hotel Granbaita Dolomites is hét luxe wellness hotel in Selva di Val Gardena. De Savinela Spa is dé plek voor ontspanning en het hotel heeft een buiten zwembad, wat wil je nog meer?!

 

Luxe wellness hotel in Selva di Val Gardena

 

Genieten van alles dat het goede leven te bieden heeft, dat vind je bij dit luxe wellness hotel in Selva di Val Gardena. Hotel Granbaita Dolomites is een vijfsterren hotel waar de Zuid-Tiroolse gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Vanuit dit hotel kan je zo de mooie natuur intrekken en binnen 1 minuut wandelen in het centrum van het dorpje staan. Een ideale hotel locatie, dat het beste van twee werelden biedt.

 

In het Duits staat het dorp Selva di Val Gardena bekend als Wolkenstein. Het dorpje is gelegen aan de voet van het Sellamassief op een hoogte van 1563 meter. Hoewel je het luxe wellness hotel Granbaita Dolomites niet hoeft te verlaten om lekker te eten, is er wel voldoende keuze qua bars, cafés en restaurants in het dorp.

 

Het Granbaita Dolomites is nu nog in winterslaap, maar op 14 juni 2023 opent het hotel haar deuren weer voor vakantiegangers. Vanaf die dag staat de familie Perathoner-Puntscher klaar om jou te ontvangen voor een welverdiende vakantie in Zuid-Tirol!

 

♥ Je kan ook naar de Day Spa bij Granbaita;
♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 120 kilometer van het hotel, zo’n 2 uur rijden. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

Hotel Granbaita Dolomites in Selva di Val Gardena

 

Ontspannen in de Savinela Spa

 

De Savinela Spa is de plek om volledig tot rust te komen tijdens je wellness vakantie in Zuid-Tirol. Er zijn zoveel als mogelijk natuurlijke elementen gebruikt om de spa te bouwen en in te richten. Ervaar de kracht van de bergen of droom juist weg met ayurvedische en oosterse rituelen.

 

Een van de beste en meest bijzondere wellness tips die je wat ons betreft echt eens moet ervaren zijn de lokale wellness behandelingen. Stap eens in een melkbad, warm op in de hooisauna en dommel daarna weg in een hooibed! De Savinela Spa biedt daarnaast volop andere wellness- en spa faciliteiten zoals:

 

 1. Hooisauna;
 2. Finse sauna;
 3. Sneeuwgrot;
 4. Zoutwaterbad;
 5. Aromastoombad;
 6. Zwembad van 32 meter lang met een water temperatuur van 30°C;
  *Bekijk hier meer foto’s van dit hotel met zwembad buiten.
 7. Vanuit binnenbad kan je zo naar het panorama buiten zwembad zwemmen;
 8. In het zwembad zijn bubbelbedden en zowel binnen als buiten zijn whirlpools.

 

♥ Bekijk hier ons complete artikel over de Savinela Spa in het Granbaita Dolomites.

 

Luxe wellness vakantie Zuid-Tirol

 

Hike & Bike paradijs, van 14 juni tot eind oktober 2023

 

Selva di Val Gardena is een ideale vakantiebestemming voor gasten die van wandelen en fietsen houden. De beroemde ‘Sella Ronda’ of de vier Ladinische valleien doorkruisen. Vanuit dit luxe wellness hotel in Selva di Val Gardena kan het allemaal.

 

Ben je benieuwd naar dé tip van de gecertificeerde hotel gidsen? Wij verklappen het vast! Een van de favoriete wandeltochten van de lokale gidsen is de 7 kilometer lange wandeling naar “Lech de Ciampedel” in de Vallelunga, in de buurt van Selva di Val Gardena. Vanuit het niets duikt er ineens een jadegroen smeltwatermeer op in de lente. Zo snel als dat het meer er is, zo snel neemt de boden het water ook weer op en dan blijft er weideland met zomerbloemen achter. Zorg dat je er op tijd bij bent om dit mooie plekje in Zuid-Tirol met eigen ogen te zien.

 

 1. Gratis wandelingen met hotel gidsen;
 2. Tot eind oktober gratis mountainbiketochten;
 3. All-inservice met gratis huur van e‑mountainbikes;
 4. Wandelstokken en rugzakken kun je lenen bij de receptie;
 5. De hotelshuttle brengt wandelaars en fietsers naar het startpunt van de gekozen tocht en naar de liften die je naar de top van berg brengen.

 

Luxe wellness hotel in Selva di Val Gardena

 

Met wie zou jij graag willen genieten in dit luxe wellness hotel in Selva di Val Gardena?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots