Luxe wellness suite in Friesland, Pollepleats

Ontsnap naar het échte Friesland, verwellness jezelf bij de Pollepleats

Verwen elkaar met een bezoek aan het mooie Friesland! Ontspan in een luxe wellness suite in Friesland met privé sauna en wellness op loopafstand van de suite bij de Pollepleats.

Luxe wellness suite in Friesland, Pollepleats

Wij ontvingen een hele leuke e-mail uit Friesland met de vraag wat wij van deze locatie vonden! Na het inzien van de brochure werden wij al blij, toen werden wij nog enthousiaster van de website en bij het zien van de foto’s waren wij verkocht; ‘JA, het is een Wellness Spot’! Dit bijzonder mooie architectonische natuurhuisje in het Friese Westhem is ideaal voor mensen die van wellness, natuur en design houden.

De huidige eigenaar heeft een architect in de hand genomen en de vroegere zorgboerderij compleet omgetoverd tot een luxe boerderij. Sinds de opening in 2011 is de Pollepleats inmiddels uitgegroeid tot de nummer 2 trouwlocatie van Friesland. De luxe wellness suite in Friesland is eigenlijk een hele mooie bruidssuite in de middle of nowhere. Of eigenlijk in de Pollepleats, wat in het hoekje van het land betekent. De luxe wellness suite bevindt zich op de eerste etage van een vrijstaand gebouw naast de boerderij. Je moet dus wel goed ter been zijn om van het uitzicht vanuit de suite te genieten.

Zolang de groepsaccommodatie dicht is vanwege de huidige maatregelen wordt de Pollepleats wellness suite verhuurd aan gasten voor een nacht of langer. De bedoeling is wel dat zodra er weer bruiloften mogen worden georganiseerd, er op dagen dat er geen bruiloften zijn je toch de luxe suite in Friesland kan reserveren al dan niet in combinatie met de Pollepleats wellness faciliteiten. Bedenk je goed dat je de enige bent die op dit enorme Friese landgoed mag vertoeven, er is namelijk maar één Pollepleats suite en die is voor jou!

Friezen noemen het: “In Daaldersk Plakje”!
Een fijn plekje, dat is precies wat de Pollepleats is!

In de luxe suite in Friesland slaap je in een bedstee, ga in een vrijstaand bad badderen en kan je samen douchen onder de dubbele regendouche. Door de aanwezigheid van heerlijke Rituals producten kan je er uren van genieten. Zeker in deze tijd is het extra fijn dat er ook een goed uitgeruste keuken is waar je zelf eten kan klaarmaken. Er staat een Dolce Gusto koffieapparaat en de cups liggen voor je klaar. Voor de theeliefhebbers staat er een houten theedoos klaar die goed gevuld is voor een kopje wellness thee. Het enige minpunt wat we hebben kunnen ontdekken is dat de spots die verwerkt zijn in het plafond boven het bed het doel als sterrenhemel in de nacht niet waarmaken, het geeft geen romantisch licht.

Drink je koffie in je badjas op het balkon op de eerste etage en geniet van het weidse én geweldige uitzicht op De Blauhúster Puollen, de meren waaraan het wellness natuurhuisje is gelegen. Die mooie meren kan je ook bekijken vanuit de panoramasauna van de Pollepleats wellness. Friesland bestaat voor de helft uit water, wat Friezen de gelukkigste Nederlanders maakt, proef er ook even van! *Bron: Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom bij het CBS.

Het appartement alleen is al de moeite waard voor een overnachting maar wat ons betreft is je nachtje of weekend weg pas echt compleet als je de luxe privé sauna in Friesland erbij huurt. De Pollepleats wellness bevind zich in een apart gebouw, naast de bootopslag. Bij goed weer kan je vanuit de wellness suite in badjas naar de wellness lopen en anders is er genoeg ruimte om je in de wellness zelf om te kleden. Droom vast weg bij het zien van deze brochure van de Pollepleats suite en van de privé wellness.

*Alleen naar de Pollepleats privé sauna? Dat kan ook!
**Bekijk en reserveer direct de wellness Pollepleats suite via Natuurhuisje.nl.
***Of vraag naar mogelijkheden voor wellness arrangement

Luxe wellness suite in Friesland - Pollepleats

Pollepleats wellness faciliteiten

De Pollepleats wellness is zowel alleen af te huren als in combinatie met een overnachting. In de Pollepleats wellness kan je twee uur lang volop genieten van wellness op zijn Fries met maximaal 8 personen uit je eigen wellness gezelschap. Uiteraard zijn er voldoende wellness faciliteiten om je een paar uur te vermaken.

Je start met de saunaronde in het voetenbad, je kan op stoom komen in de stoomcabine en de panoramasauna is natuurlijk dé hotspot met het uitzicht op het rustgevende Friese meer. Daarna kan je afkoelen terwijl je wandelt over het blotevoetenpad naar een bankje aan het water of je maakt een verfrissende duik in het meer. De privé sauna afhuren kan voor 2 uur of vraag naar de mogelijkheden.

Hoewel het hier in de winter vast ook volop genieten is, is het de overweging waard om in de maanden april tot en met oktober voor de luxe wellness suite in Friesland te kiezen want dan kan je er ook een fluisterbootje bij huren om de omgeving te verkennen dat behoort tot It Fryske Gea natuurgebied.

Verwellness jezelf in deze privé sauna in Friesland!

Pollepleats wellness Friesland

Meer wellness tips in Friesland

Zin in een weekend weg naar Friesland voor een wellness vakantie in eigen land? Bekijk dan ook onze onderstaande wellness tips in Friesland.

*Bekijk deze wellness camping in Friesland.
**Ontdek deze wellness vakantiehuizen in Friesland.
***Verras jezelf met al deze bijzondere Tiny Houses in Friesland.

Pollepleats Suite Friesland

Extra reistips in Friesland

Als je dan toch in Friesland bent, geniet dan ook van al het moois dat je in Friesland kan vinden. Stap in de auto voor een leuke autoroute, bezoek de mooiste Friese dorpjes en huur een bootje en ga het water op.

*Ontdek Dokkum tijdens een weekend.
**Rij de Elf Fonteinen route met de auto.

Elf Fonteinen route in Friesland met de auto
*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons