Massage aan huis Almere en omgeving

Massage aan huis in Oisterwijk en omgeving, De reizende masseur Maartje komt langs!

Ben je te druk met werk en kan je alleen maar op een tijd van een massage genieten op momenten dat er geen enkele massage salon meer open is? Is het lastig voor jou om het huis te verlaten omdat je een beperking hebt maar wil je wel graag van een thuismassage genieten?

Wij hebben de oplossing voor je gevonden, De reizende masseur Maartje komt graag voor een massage aan huis in Oisterwijk en omgeving bij je langs. Woon je niet in Oisterwijk dan kan Maartje ook langskomen tegen een kilometer vergoeding voor een thuismassage.

Massage aan huis Oisterwijk en omgeving, thuismassage

Wil jij een massage aan huis in Oisterwijk en omgeving ervaren? Dan stellen wij je graag voor aan Maartje. Maartje is een reizende masseur en haar bedrijf heet dan ook niet voor niets De reizende masseur. Maartje is een veelzijdig gecertificeerde masseuse met ervaring als:

 1. Lomi-lomi masseuse en ontspanningsmasseusse voor ontspanningsmassages bij jou thuis.
 2. En Maartje is 2022 goed begonnen met een certificaat voor bindweefselmassage-technieken waardoor zij nog beter, mensen die onder haar handen terecht komen, kan helpen die vastzitten in hun lichaam en bultjes en knopen voelen.

Goed om te weten is dat Maartje thuis is in haar vak. Wil jij een rustige zachte ontspanningsmassage dan kan dat, wil jij graag een stevige ontspanningsmassage thuis dan is dat uiteraard ook mogelijk. Een bindweefseltechnieken is over het algemeen een wat stevigere massage. De ene massage heeft ook andere massagetechnieken dat de andere. Kies voor een massage aan huis die bij jou en je gemoedstoestand past.

Maartje laadt haar massagetafel in de auto, stapt in en rijdt naar jouw huis voor een massage aan huis in Oisterwijk en omgeving. Het enige wat jij hoeft te doen is klaar te staan in je badjas en genoeg ruimte in huis vrij te maken zodat Maartje bij aankomst haar massagetafel kan opklappen en alles gereed kan maken.

Nadat jullie even rustig kennis gemaakt hebben en Maartje een aantal vragen heeft gesteld over je gezondheid is het tijd voor de massage aan huis. Terwijl Maartje even omkijkt kan jij onder de handdoek plaats nemen en vervolgens in je eigen fijne omgeving ongestoord genieten van een heerlijke thuis massage. De massage betreft een full body massage van een uur. Wil je dat liever niet dan kan je specifiek je wensen doorgeven aan Maartje zodat ze rekening kan houden met je persoonlijke massage behoeften. Heb je bepaalde lichamelijke klachten dan moet je dat altijd doorgeven zodat Maartje daar rekening mee kan houden tijdens de thuismassage.

Ben je benieuwd wie Maartje is zodat je weet wie er straks bij je voor de deur staat? Bezoek dan alvast de website van De reizende masseur. Als Maartje eenmaal bij je aanbelt dan weet je zeker dat ze het is want je ziet haar al van verre aankomen met haar bestickerde ‘De reizende masseur auto’.

Wat de reden ook is, een massage aan huis in Oisterwijk en omgeving van De reizende masseur is een aanrader en schalen wij in als een 5* massage aan huis vanwege haar professionaliteit, de producten die ze gebruikt, de kwaliteit van de thuismassage en de speciale verrassing die ze voor je achterlaat bij haar vertrek.

♥ Bekijk hier de beschikbaarheid van Maartje.
Ontdek hier Maartje haar spa menu en alle reviews van haar massages.

♥ Vind jij het moeilijk om thuis te ontspannen? Bekijk onze thuis ontspannen tips.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

↓ Wellicht zullen er mensen denken, wat steken die enkels hoog uit aan het einde van het thuismassage opklapbed. De persoon die deze massage aan huis ontvangt heeft 2 onderbeen protheses en steunt met haar tenen op de massagetafel. Diegene die de massage ontving vond dit prettiger dan het afnemen van de protheses. Heb jij zelf een been prothese dan ben je uiteraard vrij om je protheses aan te houden of af te doen. 

Massage aan huis Almere en omgeving

Maartje, De reizende masseur komt naar je toe!

Steeds meer mensen zijn bereid om de tijd te nemen en te ontspannen in de eigen omgeving en genieten graag, om wat voor reden dan ook, van een massage aan huis. Woon jij in Oisterwijk en omgeving dan komt De reizende masseur Maartje naar je toe met haar auto. Ben je op zoek naar een thuismassage ergens anders dan Oisterwijk dan komt Maartje ook maar dan rekent ze wel reiskosten.

Hoe gaat dat nou stapsgewijs in de praktijk zo’n thuismassage? Wat kan je verwachten van een ontspanningsmassage aan huis door Maartje? Goed om te weten is dat dit de kernwaarden van Maartje zijn: integer, persoonlijk, geduldig, met aandacht en dat ze ervaring heeft met ‘extra’ gevoelige mensen.

 1. In totaal is Maartje zo’n 90 minuten bij je op bezoek;
 2. Voordat Maartje gaat masseren stelt ze je een aantal vragen, een soort gezondheidsscan;
 3. Eerst maak je rustig kennis en heeft ze aandacht voor jou, je verhaal en de reden van je afspraak;
 4. Voor een masseur is het belangrijk om te weten of je bepaalde klachten hebt zodat ze daar rekening mee kan houden;
 5. Het is niet zo dat als je een massage aan huis boekt om 13.00 uur dat Maartje ineens op de stoep staat, je snel op de tafel moet gaan liggen en dat na een uur abrupt de thuismassage voorbij is;
 6. Na de massage is er tijd om even rustig bij te komen en je massage ervaring te delen. Maartje ruimt haar spullen weer op en bij vertrek laat ze jou achter met een fijne verrassing om na te genieten.

♥ Bekijk hier de beschikbaarheid van Maartje;
♥ Lees hier meer over de voordelen van een thuismassage;
Ontdek hier Maartje haar spa menu en alle reviews van haar massages.

↓ Op de foto hieronder zie je geen Thaise massage. Voor bepaalde massage technieken vind Maartje het fijner om deze masseur positie in te nemen. 

Thuismassage Almere en omgeving

Nog meer tips voor een thuismassage in Nederland

Wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om een massage aan huis te beleven maar woon je niet in Oisterwijk? Maartje is De reizende masseur en kan dus ook tegen een extra kilometervergoeding naar je toe komen rijden.

Door heel het land zijn er thuismasseurs actief. Ook in Amsterdam en in de regio Rotterdam en omgeving kan je een massage aan huis ervaren. Lees hier onze ervaringen met thuismassages:

 1. Een massage thuis in Rotterdam en omgeving.
 2. Een thuismassage in Amsterdam of een massage in een hotel in Amsterdam.
Tips voor een thuismassage in Nederland

Nog meer wellness tips in Oisterwijk en omgeving

 1. Bekijk alle Spa Parel in ’t Groen locaties in Oisterwijk;
 2. Droom weg naar deze luxe privé sauna in de natuur in Oisterwijk;
 3. Ontdek de bezienswaardigheden en natuurgebieden in Oisterwijk.
Wellness Consultant

Zou jij ook wel eens een massage aan huis willen ervaren in Almere en omgeving?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons