Massage strand Aruba

3 heerlijke tips voor massage op het strand op Aruba

Ohhh, zo heerlijk! Als je reist naar een Caribisch eiland en op vakantie gaat naar Aruba dan wil je toch gewoon een beach massage ervaren?! Wij zochten uit waar je een massage op het strand op Aruba kan beleven en vonden drie fijne plekken.

3 Tips voor massage op het strand op Aruba

Droom weg, sluit je ogen, denk aan wuivende palmbomen, warme zonnestralen en de zoute geur van de zee. Krijg jij al zin in een ontspannende massage op het strand op Aruba? Wij hebben persoonlijke massage ervaringen op de onderstaande 3 wellness locaties op Aruba. Ontdek ze allemaal, één voor een.

  1. Massage bij de Purun Spa op het strand;
  2. Massage aan het strand in rieten strandhut;
  3. Kleine massage als onderdeel van Wellness Experience op strand bij Boardwalk.

♥ Alle 3 de locaties horen bij deze wellness hotels op Aruba.
♥ Ook leuk, bekijk deze mooiste massage locaties ter wereld!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Massage op het strand Aruba

Massage op strand Aruba in rieten strandhut, Spa del Sol Manchebo

Grote hotelkamers direct aan het strand, een spa direct aan het strand van Eagle Beach, een buitenzwembad bij het hotel en een strand met palmbomen voor de deur, het is het Manchebo Beach Resort & Spa Hotel op nog geen half uur rijden van het vliegveld van Aruba. Leuk detail, het hotel is het buurhotel van het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba.

Ook als niet hotelgast van het Manchebo Beach Resort op Aruba kan je gebruik maken van de spa- en wellness faciliteiten. Spa del Sol, de naam van de spa is namelijk een apart bedrijf op het terrein van het hotel. Iedereen die op Aruba op vakantie is of op Aruba woont kan zichzelf verwellness bij de Spa del Sol op Eagle Beach.

Ook leuk, wil je een complete spa ervaring? Reserveer dan een heerlijke massage in de rieten strandhut en gun jezelf daarna nog een bubbelmoment in het bubbelbad met uitzicht op zee.

♥ Bekijk de beschikbaarheid bij Manchebo Beach Resort & Spa.
♥ Ontdek de reizen met TUI naar het Manchebo Beach Resort op Aruba.

Massage op strand Aruba

Massage op het strand bij Purun Spa van Bucuti & Tara Beach Resort 

Bij een luxe wellness vakantie hoort wat ons betreft een ‘Beach Massage’. Het fijnste is natuurlijk als je verblijft in een wellness resort op Aruba en zo vanuit je kamer het strand op kan lopen naar de houten hut met glad gestreken witte gordijnen voor jouw wellness experience. Dat kan als je verblijft in het luxe Adults Only Bucuti & Tara Beach Resort. Bucuti Aruba is één van de meest romantische en het meest populaire hotels voor koppels en compleet gericht op Adults Only!

Daarbij is het Bucuti & Tara Beach Resort ook het meest CO2-neutrale hotel in het gehele Caribisch gebied. In 2018 ontvingen zij als eerste – en nog steeds enige hotel – een certificering hiervoor. In 2020 kwam daar een zeer prestigieuze titel bij. Als eerste hotel ter wereld won Bucuti & Tara de UN Global Climate Action Award Winner 2020 for Climate Neutral Now. Hier kan je dus zeker weten genieten en ontspannen met een schoon geweten!

Fijn om te weten, ook als niet hotelgast van het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba kan je gebruik maken van de spa- en wellness faciliteiten van de Purun Spa Aruba. Bekijk online het uitgebreide Purun Spa Wellness Menu!

Reserveer je luxe hotelkamer bij Bucuti Aruba;
Check de prijzen voor Bucuti bij Vakantiediscounter.

Wellness vakantie Aruba

Kleine massage tijdens Mindful Wellness Experience op het strand

Ben jij een hotelgast van het Boutique Hotel Boardwalk op Aruba? Dan zal jij als wellness liefhebber er snel achter komen dat zij voor de Arubaanse wellness experiences samenwerken met Tatiana van Aruba Wellness Therapie. Tatiana en haar team verzorgen alle massage en wellness behandelingen voor de gasten van het Boardwalk op Aruba! Goeie tip, maak tijd vrij en reserveer een massage op de veranda van je eigen kleurrijke en milieuvriendelijke casita.

Tatiana van Aruba Wellness Therapie heeft zoveel goede wellness ideeën. Zij kan natuurlijk nooit alles zelf alleen uitvoeren, ook op Aruba wordt alles wat met well-being te maken heeft steeds populairder. In samenwerking met Rosetna die zelf een coachingpraktijk heeft, heeft zij het Boardwalk Wellness Event op gezet.

Alle gasten van het Boutique Hotel Boardwalk kunnen zich hier wekelijks voor aanmelden. Op loopafstand van het hotel ligt het strand waar je om 07.00 uur in de ochtend tijdens zonsopkomst rustig en ontspannen de dag kan starten.

Met de zachte en mooie worden van Rosetna droom je weg terwijl je op een yoga mat op het strand ligt. Je zult er niets van merken dat er mensen genieten van een strandwandeling bij zonsopkomst. De mindful sessie op het strand van Aruba start met yoga oefeningen op een yoga-mat die je liggend op je rug uitvoert.

Op een gegeven moment is het tijd om met je ogen dicht te ontspannen tijdens een stilte meditatie. Hoor jij de vogels in de vroege ochtend tjilpen? Hoor je de wuivende palmbomen? Mensen die praten in de verte, de rollende golven, de zuchtjes wind? Terwijl jij compleet ligt te ontspannen zal het team van Aruba Wellness Therapie een kleine massage uitvoeren. Geef je er aan over als je armen en handen worden vastgepakt en je hoofd lichtjes wordt gemasseerd. Heerlijk is het!

♥ Bekijk de beschikbaarheid bij Boutique Hotel Boardwalk Aruba.

Wellnessvakantie Aruba tips

Yoga op het strand Aruba

Van welke massage op het strand op Aruba wordt jij gelijk enthousiast?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons