Lifestyle, Spa & Sauna

Thuis ontspannen met vijfsterren-spatreatment aan huis door Cocon

13 October, 2020
Massage thuis in Amsterdam

Wil jij genieten van een massage thuis in Amsterdam? Meet COCON Company die luxe spa treatments aan huis verzorgen, zoals een massage of wellness behandeling naar keuze.

 

Massage thuis in Amsterdam van COCON

 

Je hoeft er zelf de deur niet voor uit. De masseuses van COCON komen bij je thuis! Harmke testte vlak voor haar verhuizing een massage thuis in Amsterdam uit. In mei van dit jaar startte COCON met het concept van spabehandelingen aan huis. COCON signaleerde een behoefte, massages aan huis, en stapte in die niche. COCON werkt met getrainde professionals die ervaring hebben met vijfsterrenservice. De benadering van COCON is holistisch. Het doel is jou als klant de ultieme beauty & wellness-ervaring te geven op de plek waar jij je het meest op je gemak voelt: je eigen huis. De werkwijze van COCON is een instant succes in deze uitdagende tijd.


Filomena uit Florence belt bij me aan. Zij woont inmiddels vijf jaar in Nederland en werkte voorheen in de wellness van vijfsterrenhotels, onder andere bij Soho House, vertelt ze, en had een leidinggevende functie. Filomena heeft een massagetafel bij zich in een handig opvouwbaar pakketje dat ze op haar rug draagt. Ik heet haar welkom in mijn bijna lege huis op IJburg, want sta op het punt te gaan verhuizen.

 

Met alle stress die een verhuizing – of je nu wilt of niet – met zich meebrengt kan ik best een ontspannende massage gebruiken! COCON werkt met essentiële oliën. Filomena laat me de geuren zien en ruiken die ze heeft meegebracht. Ze heeft lavendel-, mandarijn en druivenolie bij zich. Terwijl zij discreet op de gang wacht kleed ik me uit en vlij me op het massagebed dat ze heeft uitgeklapt in de al lege slaapkamer.

 

Signature COCON massage aan huis

 

Professioneel gaat ze aan de slag. De behandeling die ze me zal geven is de signature massage. Deze helpt het zenuwstelsel te kalmeren en bevrijd je van de stress die het drukke stadsleven kan veroorzaken. De behandeling heeft als doel de bloedcirculatie te stimuleren en het lichaam te ontdoen van negatieve energie en de gifstoffen af te voeren. Om te beginnen gebruikt ze lavendelolie ter ontspanning.

 

Filomena neemt me stevig onder handen nadat ik heb aangegeven van sterke massages te houden. Van tevoren heeft ze ook gepeild welke lichaamsdelen de meeste aandacht verdienen. Nek en schouders, zeg ik, en de voeten niet te vergeten. Voor de massage gebruikt ze druivenolie die geschikt is voor alle huidtypen en eindigt met mandarijnolie die opwekkend werkt en energie geeft.

 

Vijfsterrenbehandeling


Ik lig comfortabel op de stevige massagetafel en geef me over. Even niet denken aan wat ik nog allemaal moet regelen voor de verhuizing, maar me mee laten voeren op de muziek. Ik moet zeggen, ze doet haar werk echt héél kundig, prettig en discreet. Ik kan wel merken dat ze vijfsterrenervaring heeft. Ze is vriendelijk en professioneel. Na afloop word ik zoals alle klanten verrast met een kleine gift in een linnen tas.

 

Wat staat er op het COCON spa menu?


Massages zijn er in alle soorten en maten, van een ‘gewone’ ontspannende massage tot deep tissue en een lymphatic drainage. Zelfs een schuimbad behoort tot de mogelijkheden. Voor zwangere vrouwen zijn er ook speciale behandelingen. Naast massages geeft COCON facials aan huis. Wil je speciale aandacht voor je ogen? De Lash Lift geeft je wimpers een boost. Tevens biedt COCON manicure en pedicure.

 

Ook een massage aan huis in Amsterdam?


COCON is een start-up uit Amsterdam, die zich toelegt op spabehandelingen van hoge kwaliteit in de vertrouwde omgeving van je huis, kantoor of hotel. Vooralsnog werkt Cocon in Amsterdam en omstreken, en met veel succes. Natuurlijk hoopt COCON de praktijk uit te breiden naar andere delen van het land en wie weet het buitenland.

 

Meer info of boeken? Mail naar info@coconcompany.com, bel 06-12292111 of reserveer via Fresha.


Welke producten gebruikt COCON?


In mijn goodie bag trof ik onder andere samples van ComfortZone en laat dat nu net mijn favoriete beautymerk zijn! ComfortZone is het merk dat COCON gebruikt voor de facials. Hierbij een selectie uit de producten waar Cocon Company mee werkt.

 

Relaxing Body Oil: Dit is een aromatische blend van puur natuurlijke en organische oliën. Hoofdingrediënten zijn amandel, jasmijn en lavendel. Amandelolie heeft een helende werking. In combinatie met de massagetechnieken die COCON gebruikt is het een beproefd middel gebleken om de huid te verbeteren.

 

ComfortZone: Dit Italiaanse merk gebruikt COCON voor de facials. Het is licht van textuur en geschikt voor elk huidtype. En nog belangrijker: het bestaat uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten die je huid helpen zijn veerkracht te behouden.

 

Gisou: Haarproducten die COCON graag inzet, zijn die van Gisou. De haarlijn werd bedacht door influencer Negin Mirsalehi, die zich ontwikkelde tot zakenvrouw. Deze Nederlandse zet met veel succes haarproducten op basis van honing in de markt.

 


COCON-aanbod in een notendop


Kort samengevat kun je bij COCON terecht voor de volgende zaken. Kijk op de website van COCON Company voor meer details. Let op: vooralsnog werkt COCON alleen in de regio Amsterdam, maar daar komt ongetwijfeld snel verandering in.

 

Nagels: COCON gebruikt een nieuwe methode van hand- en nagelverzorging met keuze uit wel 40 long-lasting CND-kleuren. CND staat voor Creative Nail Design. Bij deze methode ligt de nadruk in de eerste plaats op de gezondheid van de nagels.

 

Massages: De massages van COCON hebben als doel lichaam en geest te kalmeren. De masseuses komen van de beste vijfsterrenhotel-spa’s. Je bent dus in goede handen. Ze zijn erop gericht te luisteren naar je persoonlijke wensen.

 

Facials: Het kille Nederlandse klimaat met zijn straffe zeewind is niet bevorderlijk voor de huid, zo realiseert COCON zich. Daarom komt COCON met facials die een huid vernieuwende en revitaliserende werking hebben en je nieuwe energie geven.

 

Wimpers: Het COCON Lash Lift treatment verlengt de natuurlijke wimpers door elk haartje te liften en te krullen. Het resultaat blijft langer dan vijf weken intact. De methode vergt weinig onderhoud en is een makkelijke manier om er goed uit te zien.

 

 

Massage aan huis Amsterdam

 

Zou jij ook wel eens een massage thuis in Amsterdam willen ervaren?

 

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots