Lifestyle, Spa & Sauna

Thuis ontspannen met vijfsterren-spatreatment aan huis door Cocon

17 december 2021
Massage thuis in Amsterdam

Wil jij genieten van een massage thuis in Amsterdam? Meet COCON Company die luxe spa treatments aan huis verzorgen, zoals een massage of wellness behandeling naar keuze.

 

Massage thuis in Amsterdam van COCON

 

Je hoeft er zelf de deur niet voor uit. De masseuses van COCON komen bij je thuis! Harmke testte vlak voor haar verhuizing een massage thuis in Amsterdam uit. In mei van dit jaar startte COCON met het concept van spabehandelingen aan huis. COCON signaleerde een behoefte, massages aan huis, en stapte in die niche. COCON werkt met getrainde professionals die ervaring hebben met vijfsterrenservice. De benadering van COCON is holistisch. Het doel is jou als klant de ultieme beauty & wellness-ervaring te geven op de plek waar jij je het meest op je gemak voelt: je eigen huis. De werkwijze van COCON is een instant succes in deze uitdagende tijd.


Filomena uit Florence belt bij me aan. Zij woont inmiddels vijf jaar in Nederland en werkte voorheen in de wellness van vijfsterrenhotels, onder andere bij Soho House, vertelt ze, en had een leidinggevende functie. Filomena heeft een massagetafel bij zich in een handig opvouwbaar pakketje dat ze op haar rug draagt. Ik heet haar welkom in mijn bijna lege huis op IJburg, want sta op het punt te gaan verhuizen.

 

Met alle stress die een verhuizing – of je nu wilt of niet – met zich meebrengt kan ik best een ontspannende massage gebruiken! COCON werkt met essentiële oliën. Filomena laat me de geuren zien en ruiken die ze heeft meegebracht. Ze heeft lavendel-, mandarijn en druivenolie bij zich. Terwijl zij discreet op de gang wacht kleed ik me uit en vlij me op het massagebed dat ze heeft uitgeklapt in de al lege slaapkamer.

 

♥ Bekijk ook al deze thuis ontspannen tips.
♥ Meer weten? Dit zijn de voordelen van een massage aan huis.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Signature COCON massage aan huis

 

Professioneel gaat ze aan de slag. De behandeling die ze me zal geven is de signature massage. Deze helpt het zenuwstelsel te kalmeren en bevrijd je van de stress die het drukke stadsleven kan veroorzaken. De behandeling heeft als doel de bloedcirculatie te stimuleren en het lichaam te ontdoen van negatieve energie en de gifstoffen af te voeren. Om te beginnen gebruikt ze lavendelolie ter ontspanning.

 

Filomena neemt me stevig onder handen nadat ik heb aangegeven van sterke massages te houden. Van tevoren heeft ze ook gepeild welke lichaamsdelen de meeste aandacht verdienen. Nek en schouders, zeg ik, en de voeten niet te vergeten. Voor de massage gebruikt ze druivenolie die geschikt is voor alle huidtypen en eindigt met mandarijnolie die opwekkend werkt en energie geeft.

 

Vijfsterrenbehandeling met een thuismassage


Ik lig comfortabel op de stevige massagetafel en geef me over. Even niet denken aan wat ik nog allemaal moet regelen voor de verhuizing, maar me mee laten voeren op de muziek. Ik moet zeggen, ze doet haar werk echt héél kundig, prettig en discreet.

 

Ik kan wel merken dat ze vijfsterrenervaring heeft. Ze is vriendelijk en professioneel. Na afloop word ik zoals alle klanten verrast met een kleine gift in een linnen tas.

 

Wat staat er op het COCON Spa Menu?


Massages zijn er in alle soorten en maten, van een ‘gewone’ ontspannende massage tot deep tissue en een lymphatic drainage. Zelfs een schuimbad behoort tot de mogelijkheden.

 

Voor zwangere vrouwen zijn er ook speciale behandelingen. Naast massages geeft COCON facials aan huis. Wil je speciale aandacht voor je ogen? De Lash Lift geeft je wimpers een boost. Tevens biedt COCON manicure en pedicure.

 

Ook een massage aan huis in Amsterdam?


COCON is een start-up uit Amsterdam, die zich toelegt op spabehandelingen van hoge kwaliteit in de vertrouwde omgeving van je huis, kantoor of hotel. Vooralsnog werkt Cocon in Amsterdam en omstreken, en met veel succes. Natuurlijk hoopt COCON de praktijk uit te breiden naar andere delen van het land en wie weet het buitenland.

 

♥ Meer info of boeken?
Mail naar info@coconcompany.com, bel 06-12292111 of reserveer via Fresha.


Welke producten gebruikt COCON?


In mijn goodie bag trof ik onder andere samples van ComfortZone en laat dat nu net mijn favoriete beautymerk zijn! ComfortZone is het merk dat COCON gebruikt voor de facials. Hierbij een selectie uit de producten waar Cocon Company mee werkt.

 

Relaxing Body Oil: Dit is een aromatische blend van puur natuurlijke en organische oliën. Hoofdingrediënten zijn amandel, jasmijn en lavendel. Amandelolie heeft een helende werking. In combinatie met de massagetechnieken die COCON gebruikt is het een beproefd middel gebleken om de huid te verbeteren.

 

ComfortZone: Dit Italiaanse merk gebruikt COCON voor de facials. Het is licht van textuur en geschikt voor elk huidtype. En nog belangrijker: het bestaat uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten die je huid helpen zijn veerkracht te behouden.

 

Gisou: Haarproducten die COCON graag inzet, zijn die van Gisou. De haarlijn werd bedacht door influencer Negin Mirsalehi, die zich ontwikkelde tot zakenvrouw. Deze Nederlandse zet met veel succes haarproducten op basis van honing in de markt.

 


COCON-aanbod in een notendop


Kort samengevat kun je bij COCON terecht voor de volgende zaken. Kijk op de website van COCON Company voor meer details. Let op: vooralsnog werkt COCON alleen in de regio Amsterdam, maar daar komt ongetwijfeld snel verandering in.

 

Nagels: COCON gebruikt een nieuwe methode van hand- en nagelverzorging met keuze uit wel 40 long-lasting CND-kleuren. CND staat voor Creative Nail Design. Bij deze methode ligt de nadruk in de eerste plaats op de gezondheid van de nagels.

 

Massages: De massages van COCON hebben als doel lichaam en geest te kalmeren. De masseuses komen van de beste vijfsterrenhotel-spa’s. Je bent dus in goede handen. Ze zijn erop gericht te luisteren naar je persoonlijke wensen.

 

Facials: Het kille Nederlandse klimaat met zijn straffe zeewind is niet bevorderlijk voor de huid, zo realiseert COCON zich. Daarom komt COCON met facials die een huid vernieuwende en revitaliserende werking hebben en je nieuwe energie geven.

 

Wimpers: Het COCON Lash Lift treatment verlengt de natuurlijke wimpers door elk haartje te liften en te krullen. Het resultaat blijft langer dan vijf weken intact. De methode vergt weinig onderhoud en is een makkelijke manier om er goed uit te zien.

 

 

Massage aan huis Amsterdam

Nog meer tips voor een thuismassage in Nederland

 

Wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om een massage aan huis te beleven maar woon je niet in Almere? Maartje is De reizende masseur en kan dus ook tegen een extra kilometervergoeding naar je toe komen rijden.

 

Door heel het land zijn er thuismasseurs actief. Ook in Amsterdam en in de regio Rotterdam en omgeving kan je een massage aan huis ervaren. Lees hier onze ervaringen met thuismassages:

 

 1. Fijn, een massage thuis in Rotterdam en omgeving.
 2. Alles over een massage aan huis in Almere en omgeving.
 3. Een thuismassage in Amsterdam of een massage in een hotel in Amsterdam.

 

Massage aan huis Almere en omgeving

Zou jij ook wel eens een massage thuis in Amsterdam willen ervaren?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Julie

  21 januari 2021 at 22:12 Beantwoorden

  Hello!

  I’d like to inquire whether you are available to give two massages (60 or 90 mins each) at our home in the Jordan in Amsterdam on Tuesday, January 26. I look forward to hearing from you on availability and rates. Thank you.

  Kind regards,
  Julie

  1. Redactie Wellness Spots - Henriette Bokslag

   22 januari 2021 at 03:44 Beantwoorden

   Dear Julie,

   Great to hear you want to book a massage at home. Wellness Spots is an online wellness magazine full of wellness tips in The Netherlands and abroad.
   We are not a location and/or service provider. But we do recommend COCON as you probably have read in our review article.

   For more information or booking we refer to:
   More info or booking? Mail to info@coconcompany.com, call 06-12292111.

   Unfortunatly also COCON is restricted from providing services during the lockdown until February 10th, but they will reply to you directly to provide availability for after the lockdown. I have send an e-mail to my contact person and asked here to contact you about your request.
   We hope it will be possible soon again and I wish you a pleasant treatment in the future!

   I hope I informed you well. If you have any questions left do not hesitate to contact us.

   Kind regards,
   Henriëtte Bokslag

   1. Julie

    22 januari 2021 at 03:47 Beantwoorden

    Hello Henriëtte,

    Thank you for the helpful information and for passing the inquiry along to Cocon. Very much appreciated.

    Kind regards,
    Julie

  2. Tyler

   22 januari 2021 at 03:47 Beantwoorden

   Dear Julie and Henriëtte,

   We hope you are well and healthy. Thank you again for the lovely article and for forwarding the request.
   We are also restricted from providing services during the lockdown until February 10th unfortunately, but we will reply to Julie directly to provide availability for after the lockdown. We hope to serve you soon in the future.

   Thank you,
   Tyler – COCON

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots