Lifestyle

Karinshanden: jouw massage aan huis in de regio Rotterdam

16 februari 2021

Een massage aan huis in Rotterdam? Dat is relaxed! Bij een massage thuis komt de masseur naar je toe. Dat scheelt je tijd en je kan ontspannen in je eigen omgeving. Kim testte het uit…

Karinshanden, massage aan huis in regio Rotterdam

 

Diensten en bezorging aan huis, niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Karin van Etten levert met haar service een massage aan huis en mijn vriend en ik mochten dit ervaren. Relaxter kan je weekend niet beginnen!

 

Een massage wanneer jij wilt…

 

Karinshanden levert een massage aan huis in de regio Rotterdam wanneer je wilt. Ze is zeer flexibel in haar werktijden dus avonden en weekenden zijn ook geen probleem. In overleg is er altijd een passend moment te vinden. Zo vonden wij de zaterdagochtend een ideaal moment om te ontspannen.

 

Ready, set, go een massage thuis!

 

Nadat Karin haar massagetafel en muziek had geïnstalleerd op een plek die wij prettig vinden en waar ze voldoende ruimte heeft om zich rond de tafel te bewegen kreeg mijn vriend de eerste massage. Karin stelt je op je gemak en vraagt naar aandachtsgebieden. We zijn beiden gewend veel achter de computer te werken dus nek en schouders kunnen extra aandacht gebruiken. Vervolgens vertelt ze haar werkwijze en de olie die ze gebruikt.

 

Voor het beste effect wordt de Arnica sportmassage olie van Weleda door Karin aanbevolen. Deze olie trekt diep in de huid en werkt na de massage door. Wel tipt Karin een trui aantrekken om zo je lichaam warm te houden dan heb je het langste plezier van je massage. Na een uur massage wisselen we. Alles gaat heel gemoedelijk, Karin geeft je voldoende tijd om na je massage even bij te komen. Ik drink een kop thee met haar zodat ze zelf ook tijd heeft om te resetten. Zelf geeft ze aan dat tussen massages circa 10 minuten rusttijd voor haar voldoende is. Mijn massage-uur is om voor ik er erg in heb! Ik voel me ontspannen en ben klaar voor het weekend. Wat een fijne service, ontspannen in je eigen omgeving. Een wellness momentje thuis!

 

Professioneel, kundig en met aandacht voor de mens…

 

De massages van Karinshanden vinden wij het beste te omschrijven als professioneel, kundig met aandacht voor persoonlijke wensen. Een echte ontspanningsmassage maar met precies de extra aandacht en druk waar nodig. Beschrijf dat je last hebt van je nek en Karin weet feilloos die plek waar je last hebt te vinden en te behandelen.

 

een massage thuis

 

Ook een massage thuis van Karinshanden?

 

Karinshanden masseert aan huis in de regio Rotterdam. Via haar website vind je meer informatie over de verschillende massages die je thuis kunt ervaren. Haar expertise is ontspanningsmassage en sportmassage en Karin masseert ook kinderen en zwangere vrouwen.

 

Leuk om cadeau te geven! Een uur massage aan huis bedraagt €60,- inclusief reiskosten. Waar wacht je nog op? Laat je masseren door Karinshanden en voel je als herboren.

 

* Mail of bel Karin voor een afspraak voor een thuis massage

 

Zou jij ook wel eens een massage aan huis willen ervaren?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Abdel

  6 februari 2021 at 15:29 Beantwoorden

  Ik wil graag massage aan mijn vrouw cadeau geven. Is dat mogelijk bij jullie. Ik hoor graag. Ik woon in Rotterdam Kralingen/centrum

  1. Redactie Wellness Spots

   6 februari 2021 at 15:39 Beantwoorden

   Beste Abdel,

   Leuk dat je een massage cadeau wil geven aan je vrouw in Rotterdam.
   Je hebt nu ons contactformulier ingevuld.

   Ik ga je gegevens doorsturen naar de masseuse (Karin) en zij zal contact opnemen met je.

   Fijn weekend!
   Ontspannen groet,
   Henriëtte

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots