Karinshanden: jouw massage aan huis in de regio Rotterdam

Een massage aan huis in Rotterdam? Dat is relaxed! Bij een massage thuis komt de masseur naar je toe. Dat scheelt je tijd en je kan ontspannen in je eigen omgeving. Kim testte het uit…

Diensten en bezorging aan huis, niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Karin van Etten levert met haar service een massage aan huis en mijn vriend en ik mochten dit ervaren. Relaxter kan je weekend niet beginnen!

Ready, set, go een massage thuis wanneer jij wilt

Karinshanden levert een massage aan huis in de regio Rotterdam wanneer je wilt. Ze is zeer flexibel in haar werktijden dus avonden en weekenden zijn ook geen probleem. In overleg is er altijd een passend moment te vinden. Zo vonden wij de zaterdagochtend een ideaal moment om te ontspannen.

Nadat Karin haar massagetafel en muziek had geïnstalleerd op een plek die wij prettig vinden en waar ze voldoende ruimte heeft om zich rond de tafel te bewegen kreeg mijn vriend de eerste massage. Karin stelt je op je gemak en vraagt naar aandachtsgebieden. We zijn beiden gewend veel achter de computer te werken dus nek en schouders kunnen extra aandacht gebruiken. Vervolgens vertelt ze haar werkwijze en de olie die ze gebruikt.

Voor het beste effect wordt de Arnica sportmassage olie van Weleda door Karin aanbevolen. Deze olie trekt diep in de huid en werkt na de massage door. Wel tipt Karin een trui aantrekken om zo je lichaam warm te houden dan heb je het langste plezier van je massage. Na een uur massage wisselen we. Alles gaat heel gemoedelijk, Karin geeft je voldoende tijd om na je massage even bij te komen. Ik drink een kop thee met haar zodat ze zelf ook tijd heeft om te resetten. Zelf geeft ze aan dat tussen massages circa 10 minuten rusttijd voor haar voldoende is. Mijn massage-uur is om voor ik er erg in heb! Ik voel me ontspannen en ben klaar voor het weekend. Wat een fijne service, ontspannen in je eigen omgeving. Een wellness momentje thuis!

♥ Bekijk ook al deze thuis ontspannen tips;
♥ Meer info? De voordelen van een massage aan huis;
♥ Mail of bel Karin voor een afspraak voor een thuis massage.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Professioneel, kundig en met aandacht voor de mens…

De massages van Karinshanden vinden wij het beste te omschrijven als professioneel, kundig met aandacht voor persoonlijke wensen. Een echte ontspanningsmassage maar met precies de extra aandacht en druk waar nodig. Beschrijf dat je last hebt van je nek en Karin weet feilloos die plek waar je last hebt te vinden en te behandelen.

een massage thuis

Ook een massage thuis van Karinshanden?

Karinshanden masseert aan huis in de regio Rotterdam. Via haar website vind je meer informatie over de verschillende massages die je thuis kunt ervaren. Haar expertise is ontspanningsmassage en sportmassage en Karin masseert ook kinderen en zwangere vrouwen.

Een massage thuis is ook leuk om cadeau te geven! Laat je masseren door Karinshanden en voel je als herboren. Informeer bij Karin naar de tarieven en reiskosten voor een massage aan huis.

♥ Mail of bel Karin voor een afspraak voor een thuis massage

Voordelen massage aan huis Rotterdam en omgeving

Nóg meer tips voor een thuismassage in Nederland

Wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om een massage aan huis te beleven maar woon je niet in Oisterwijk en omgeving? Maartje is De reizende masseur en kan dus ook tegen een extra kilometervergoeding naar je toe komen rijden.

Door heel het land zijn er thuismasseurs actief. Ook in Amsterdam en in de regio Rotterdam en omgeving kan je een massage aan huis ervaren. Lees hier onze ervaringen met thuismassages:

 1. Fijn, een massage thuis in Rotterdam en omgeving.
 2. Alles over een massage aan huis in Oisterwijk en omgeving.
 3. Een thuismassage in Amsterdam of een massage in een hotel in Amsterdam.
Massage aan huis Almere en omgeving

Zou jij ook wel eens een massage aan huis willen ervaren?

2 reacties op “Karinshanden: jouw massage aan huis in de regio Rotterdam”

 1. Abdel avatar
  Abdel

  Ik wil graag massage aan mijn vrouw cadeau geven. Is dat mogelijk bij jullie. Ik hoor graag. Ik woon in Rotterdam Kralingen/centrum

  1. Redactie Wellness Spots avatar
   Redactie Wellness Spots

   Beste Abdel,

   Leuk dat je een massage cadeau wil geven aan je vrouw in Rotterdam.
   Je hebt nu ons contactformulier ingevuld.

   Ik ga je gegevens doorsturen naar de masseuse (Karin) en zij zal contact opnemen met je.

   Fijn weekend!
   Ontspannen groet,
   Henriëtte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen