Lifestyle

Woww, deze massages op de mooiste locaties ter wereld!

4 mei 2021
Mooiste massage locaties ter wereld

Een massage dient natuurlijk voor ontspanning maar als je een massage op een van de mooiste locaties ter wereld mag ontvangen dan is dat helemaal geweldig, fijn en ultiem ontspannen!

 

Overzicht mooiste massage locaties ter wereld

 

Hou jij van reizen, wellness en bijzondere ervaringen? Combineer je drie passies en kies voor een van deze mooiste massage locaties ter wereld. Of maak er een Massage Bucketlist van en reis alle locaties af zodat jij op de mooiste massage locaties ter wereld bent geweest!

 

Heb jij altijd al eens op een parelwit strand willen ontspannen terwijl je de golven hoort? Of wil je voordat je op de massagetafel gaat liggen nog even genieten van het geweldige uitzicht zodat je kan wegdromen terwijl je lichaam onder handen wordt genomen?

 

Of heb jij een actieve dag achter de rug op de piste en zijn je benen verzuurd van het skiën waarbij een sportmassage zou kunnen helpen. Of reis je door Thailand en heb je altijd al eens een Thaise massage willen ervaren. Waar je ook heen gaat, overal zijn er massages op de mooiste plekken ter wereld mogelijk. Laat je inspireren met onze massage ervaringen op deze geweldige reisbestemmingen.

 

Thaise massage op het strand - Kok Mak - Thailand

 

Massage op het witte strand van Aruba – Purun Spa Aruba

 

Je loopt op je blote voeten door het warme zand naar deze mooie massageruimte op het strand van Aruba. De Purun Spa is onderdeel van het luxe en meest duurzame hotel ter wereld, Bucuti Tara Beach Resort!

 

Neem plaats op de massagetafel, kijk nog even om je heen voordat je je hoofd neerlegt en geniet van de warme handen die je lichaam masseren terwijl je de golven van de zee hoort.

 

*Puur genieten van massage op strand bij Purun Spa van Bucuti Resort op Aruba.

 

Massage op het strand Aruba - Purun Spa Bucuti Tara

 

Massage in de hoogte – Ana Wellness Resort Sri Lanka

 

Een van de meest bijzondere resorts waar ik ooit heb overnacht is het Anasa Wellness Resort in Sri Lanka. Toen ik er was (in 2019) was het net geopend. Je kan hier verblijven in een van de prachtige villa’s die gebouwd zijn op palen.

 

Vanaf het balkon heb je een magisch uitzicht op de vallei en de bergen. En dat is precies de plek waar je de massage therapeuten kan uitnodigen voor een massage buiten op je balkon. Beslist een van onze mooiste massage locaties ter wereld!

 

*Geniet van een massage in de hoogte bij Anasa Wellness Resort in Sri Lanka.  

 

Massage met uitzicht - Anasa Wellness Resort Sri Lanka

 

Thaise massage op het strand – Kok Mak – Thailand

 

Reis je naar Thailand dan moet je een Thaise massage reserveren tijdens je reis. Wij reisden naar het Thaise eiland Koh Mak en zochten naar een bungalow aan het strand. Zo belandden wij bij Lazy Day The Resort.

 

Laat je lichaam grondig onder handen nemen tijdens een Thaise massage, soms heb je dat even nodig. Heb je bepaalde klachten? Meld dit dan wel van te voren, zodat daar rekening mee kan worden gehouden.

 

*Beleef een Thaise massage in een hut op het strand bij Lazy Day The Resort.  

 

Massage aan het strand - Koh Mak

 

Massage na safari in Zuid Afrika – Ant Collection

 

Wellness reizen en paardrijden op reis, één van de combinaties waar onze redacteur Henriëtte zo van houdt. Zij droomt weg bij deze locatie van The Ant Collection in Waterberg in Zuid-Afrika. Stel je voor dat je een hele dag een paardijsafari hebt beleefd en dat je daarna hier mag plaatsnemen voor een massage…

 

*Bekijk hier de Paardrijden & Wellness reizen in Zuid-Afrika.  

 

Mooiste massage locaties ter wereld

 

Zou jij ook wel eens een massage op mooiste locaties ter wereld willen ontvangen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots