Massages in Selva di Val Gardena bij Granbaita Dolomites

Zomer wellness in het teken van de bloeiende savinela bij Granbaita Dolomites

Zin in een fijne ontspannen vakantie en heerlijke luxe spa behandelingen? Dan is de Savinela Spa van dit luxe wellness hotel een aanrader, je kan onder andere genieten van relaxte massages in Selva di Val Gardena bij Granbaita Dolomites.

Massages in Selva di Val Gardena bij Granbaita Dolomites

In de exclusieve Savinela Spa van het vijfsterrenhotel Granbaita Dolomites doen je lichaam en ziel nieuwe energie op. Hier is alle aandacht gericht op wat we vaak missen in het dagelijkse leven: de tijd lijkt stil te staan en de focus ligt op het ik-zijn en het wij-zijn. Laat alles los, haal diep adem, kom tot jezelf en laat je verwennen.

Savinela is de Ladinische naam van een bloem die in de bergen rond hotel Granbaita Dolomites groeit. De “Savinela“-natuurproducten met dezelfde naam gaan door de vaardige handen van de masseurs en schoonheidsspecialisten in de Savinela Spa. Ze zitten vol waardevolle actieve ingrediënten uit de Alpen en zijn een echt schoonheidselixir. Berghooi, arnica en nigritella, bloemen en Alpenkruiden, in deze spa wordt gewerkt met de kracht uit de omgeving. De natuur van het Langental speelt de hoofdrol in de luxe Savinela Spa van dit wellnesshotel. Zelfs de behandelzones zijn genoemd naar de mooie bloemen en weiden. Wil jij jezelf verwennen met fijne massages in Selva di Val Gardena? Dan zit je goed bij Granbaita Dolomites.

De spa-experts leggen uit waarom ze bij hotel Granbaita zoveel waarde hechten aan het levenselixir water: “Voor de mens is water de basis van het leven. Daar zijn we ons in hotel Granbaita terdege van bewust en daarom revitaliseren we ons water volgens het bekende Grander-procedé. Het versterkt de natuurlijke eigenschappen en positieve effecten van het water en ondersteunt het feelgood-effect voor onze gasten.”

Iedereen kan hier zijn of haar eigen persoonlijke relaxprogramma volgen. Van de Finse sauna of het aromastoombad, tot de unieke sneeuwgrot of de hooisauna. Qua wellness- en spa faciliteiten is er de keuze uit zeven soorten sauna’s. Daarnaast zijn er het 32° warme binnen- en buitenzwembad en spabehandelingen op maat. Hier kan je meer lezen over het alpine wellness hooibed. Een bijzondere aanrader voor een massage in Selva di Val Gardena is de hooimassage!

De Granbaita Savinela Spa is een unieke plek van rust en sereniteit, geboren uit de filosofie van de gastherenfamilie Perathoner-Puntscher. Zij willen de sfeer oproepen van het Langental, dat deel uitmaakt van het Unesco-werelderfgoed Dolomieten. Dit wellness- en fijnproevershotel in Gröden/Val Gardena is een exclusieve plek om te genieten van goede massages, oosterse en ayurvedische behandelingen, rituelen volgens alpiene traditie en van een adempauze in de meest letterlijke betekenis van het woord.

Voor de zomer bevelen de experts een gua-sha-gezichtsmassage uit de traditionele Chinese geneeskunde aan. Jadestenen hebben een verzachtende en verstevigende werking op de huid, ze stimuleren de microcirculatie en bevorderen het antiaging-effect. Lomi Lomi Nui is een regenererende en harmoniserende massage van Hawaïaanse oorsprong. Het Sacred Nature Ritual combineert een lichaams- en gezichtspeeling, een masker en een volledige lichaamsmassage met gebruik van natuurlijke, biologisch gecertificeerde cosmeticaproducten.

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.
♥ Lees meer over de Savinela Spa van Granbaita Dolomites.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 120 kilometer van het hotel, zo’n 2 uur rijden. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Massages in Selva di Val Gardena bij Granbaita Dolomites

Heb jij al een voorkeur voor één van de massages in Selva di Val Gardena?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen