Overnachten, Spa & Sauna

Combineer je citytrip Brno met wellness hotel of dag bij Maximus Resort

30 september 2023
Maximus Resort Brno 

Kies voor een verblijf bij Maximus Resort op 15 minuten van Brno als je een rondreis aan het maken bent in Tsjechië of kies voor een wellness citytrip Brno en bezoek de spa voor een dag of middag als niet hotelgast.

Wellness Citytrip bij Maximus Resort Brno 

 

Of je nu op zoek bent naar een goedkope citytrip naar Tsjechië of een rondreis aan het maken bent door Tsjechië. Een bezoek aan de tweede grootste stad van Tsjechië zal je verrassen. Brno is de hoofdstad van Moravië en op Praag na de grootste stad van Tsjechië. Czech it out en ontdek alle tips voor bezienswaardigheden en wat te doen in Brno.

 

Wil je even chillen tijdens je citytrip in een spa? Of wil je een paar dagen genieten in een wellness resort in Tsjechië? Denk dan eens aan het Maximus Resort. Het ligt op ongeveer een kwartier rijden buiten Brno, nabij het stuwmeer Vodni Nadrz. Ook als niet hotelgast kan je de Infinit Spa van het Maximus Resort bezoeken.

 

In de grote buitentuin is een kraakhelder koud meertje waarin je kan afkoelen na je sauna bezoek. De buiten sauna’s deden mijn een beetje denken aan een ‘Lord of the Rings’ scène. Dat de Tsjechen dol op bier zijn, zie je ook in de sauna. De halve liters bier en grote wijnglazen gaan zelfs mee het zwembad in, weliswaar in plastic glazen. Genieten op zijn Tsjechisch!

 

Reserveer nu je overnachting bij Maximus Resort.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wellness Citytrip bij Maximus Resort Brno 

 

Wat te doen in Brno

 

Als je dan toch in de buurt van Brno bent of in de stad zelf dan moet je natuurlijk op onderzoek uit. Dus lees ook alle tips voor bezienswaardigheden en wat te doen in Brno, bestaande uit:

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots