Lifestyle

Me-time moment met thee en geurkaarsen in de winter

2 januari 2021
Me time moment met thee en geurkaarsen in de winter

Geniet deze winter van een Me-time moment met thee en luxe geurkaarsen. Lekker thuis ontspannen met een goed boek onder een kleedje op de bank of lekker warm in bad.

Wellness momenten kunnen klein en groots zijn

 

De donkere dagen zijn er weer en veel mensen vinden dat maar niets. Breng zelf sfeer in huis met een warm dekentje, een lekkere kop thee en een geurkaars en geniet van een me-time moment. Ook al denk je dat je weinig tijd hebt, het is belangrijk dat je af en toe even aan jezelf denkt en tijd maakt.

 

Ik pak regelmatig een me-time moment voor mezelf door even een magazine door te bladeren, een boek te lezen, een gezichtsmasker te nemen, een warme kop thee te zetten of lekker te badderen. Onlangs ontving ik een mooi winters thee pakket van Teastreet met winterse theeën. Alleen die namen al…

 

 • Winter Orange Cake: combinatie van witte en groene thee, met kaneel, citroengras, amandelen en aroma’s;
 • Warm Apple Pie: combinatie van groene en witte thee, appel, amandel, rozenbloesemblaadjes en aroma’s;
 • Winter Wonderland: zwarte thee, kokosnoot, aroma’s meringuehoedjes, framboos en rozenbloesemblaadjes.

 

Wellness momenten

 

Me time moment met thee en luxe geurkaarsen

 

De thee soorten hebben verschillende, vooral zoete geuren. De smaak is zachter dan de geur, wat ik zelf prettig vind. Zo geniet ik van mijn kopje thee. Het ziet er ook nog eens leuk uit met al die losse blaadjes, maar je kan natuurlijk ook een theezakje gebruiken waar je wat thee in doet, zodat je niet om alle blaadjes heen hoeft te drinken. Kijk ook eens bij de thee accessoires op de website waar handige theefilters en andere thee producten tussen staan die niet misstaan op je theetafel. Tip, lees ook ons review artikel met tips voor thee kopen bij TeaStreet.

 

Heb je meer tijd? Ik vind het een heerlijk vooruitzicht om theewater te koken en het bad te laten vollopen. In de tussentijd decoreer ik de badkamer voor een me-time moment. Op dit moment staat er een mooie geurkaars van Wijck in de badkamer. De geur van cederhout en vanille en zomenteen een ‘Winter Wonderland’ thee erbij, heerlijk! Even ontspannen in de warmte van het bad en opladen.

 

Bij mij brand de geurkaars ‘Rome’, een stad waar ik fijne herinneringen aan heb na een reis. De kaars laat een zoete geur door mijn badkamer zwemelen waarbij je als je een geurenkenner bent framboos, litchee, rozen, cederhout, vanille en lelietje van dalen zal ruiken. Als je zelf fan bent van vanille, of iemand kent die vanille lekker vindt, zit je met deze luxe geurkaars goed als cadeau. Als je de kaars op de juiste manier brand dan kan die tot wel 60 uur branden en dat mag ook wel voor een prijs van €29,95. De luxe geurkaars bestaat uit 100% natuurlijke was dat is ingegoten in een hand geblazen glas.

 

Me-time moment met thee en luxe geurkaarsen

 

Meer wellness at home tips

 

Onze redactieleden weten wel hoe ze thuis de tijd moeten nemen voor zichzelf. De een tovert haar douche om tot een spa en de ander denkt elke dag aan vakantie thuis of is graag in de weer met zelf kleimaskers maken. Bekijk de onderstaande wellness at home tips voor nog meer wellness inspiratie.

 

 

Meer wellness at home tips

 

Wat betekent een Me time moment voor jou?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Charlotte

  20 december 2018 at 11:52 Beantwoorden

  Super leuk artikel!

  Ik krijg direct zin om een “me-time” momentje te nemen!

  1. Henriette

   23 december 2018 at 16:50 Beantwoorden

   Leuk om te horen, dankjewel! Geniet van je me-time moment;)

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots