Beauty

Meer volume in je haar met hairextensions, ontdek de Beauty by Roos salons

10 september 2023
Meer volume in je haar met hairextensions

Een droomkapsel creëren en/of meer volume in je haar met hairextensions? Laat je informeren door alle mogelijkheden door het team van Beauty by Roos. Deze hairextension salon heeft inmiddels zes vestigingen in Nederland.

 

Meer volume in je haar met hairextensions, win advies in!

 

Beauty by Roos is gespecialiseerd in hairextensions. Onlangs is de Beauty by Roos vestiging in Den Haag heropend en dat betekent dat er in totaal zes vestigingen zijn. Beauty by Roos Den Haag is te vinden op de Prinsestraat 88, in hartje centrum.

 

Wil jij meer volume in je haar met hairextensions? Langer haar voor een droomlook? Dan ben je hier aan het goede adres voor een persoonlijk en professioneel advies. Zij zetten al meer dan 15 jaar hairextensions en hebben al duizenden vrouwen aan hun droomkapsel geholpen.

 

Wij vinden het wel belangrijk om te vermelden dat je zelf goed moet nadenken over het wel of niet laten zetten van haar extensions. Je kan het natuurlijk altijd een keer proberen om te zien en ervaren of het iets voor je is. Maar wees je wel bewust dat als je het wilt behouden er terugkerende kosten zijn. Ook is het belangrijk om te weten dat over het algemeen wordt afgeraden om met los haar met hairextensions te gaan zwemmen.

 

♥ Bekijk hier de reviews van de Beauty by Roos salons.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

 

Meer volume in je haar

 

Méér tips voor goede haarverzorging

 

  1. Bezoek deTanoshi Hairspa in Rotterdam;
  2. Verzorg je haar met deze Moroccanoil producten.

 

Japanse head spa voor hoofdhuid behandelingen

 

Zou jij meer volume in je haar met hairextensions willen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots