Trein naar Praag - Treintickets Den Haag

Reizen met de trein van Den Haag naar het bierbad in Praag of iets anders

Reizen met de trein van Den Haag naar het bierbad in Praag, een mooi rijmpje dat waarheid wordt in de toekomst. De startdata is nog onbekend maar de verwachting is dat je in de toekomst met de trein van Den Haag naar Praag kan reizen.

*UPDATE: Het idee was dat er vanaf oktober 2022 nachttreinen van Den Haag naar Praag zouden rijden. Helaas is dit niet gelukt, mogelijk dat het vanaf 2024 wel mogelijk is. 

Met de trein van Den Haag naar Praag reizen

Van Den Haag naar Praag reizen met de auto zou je in totaal rond de 9,5 uur duren, mits al het verkeer mee zit onderweg. De afstand bedraagt hemelsbreed rond de 742 kilometer. In plaats van al die uren achter het stuur zitten kan je er in de toekomst ook voor kiezen om met de trein van Den Haag naar Praag te reizen.

Als inwoner van Den Haag ben ik blij met het nieuws dat je vanaf Den Haag Hollands Spoor weer internationale treinreizen kan plannen. Het duurt wel nog even voordat de internationale treinen weer gaan rijden vanaf Den Haag Hollands Spoor, we moeten nog even geduld hebben tot nader order zoals je in de bovenstaande update kon lezen.

Zodra de data bekend worden waarop de eerste treinen van Den Haag naar Praag zullen vertrekken zullen wij dat hier delen. En uiteraard vermelden wij er dan ook de prijs bij, want die is nu nog onbekend. Dit is waarom reizen met de trein ontspannen is.

*Let op: er zit wel een klein addertje onder het gras. Als je aan boord stapt van de nachttrein ‘European Sleeper’ reis je op de heenweg zonder overstap met de trein van Den Haag naar Praag. Op de terugweg reis je via Rotterdam of Amsterdam waar je dan wel moet overstappen om terug te reizen naar Den Haag Hollands Spoor.

Bekijk de treinreizen naar Praag via Rail Europe;
♥ Handig! Goedkoop je auto parkeren bij Den Haag Hollands Spoor;
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor parkeren bij Den Haag HS;
♥ Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor treintickets naar Praag via NS.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Met de trein van Den Haag naar Praag reizen

Met de trein van Den Haag naar Praag reizen

Op welke dagen kan je met de trein van Den Haag naar Praag reizen?

Het is de bedoeling dat je op maandag, woensdag en vrijdag met de trein van Den Haag naar Praag kan gaan reizen. De nachttrein ‘European Sleeper’ waar je ook in kan slapen vertrekt om 21:42 uur vanaf Den Haag Hollands Spoor en na een nachtreis met de trein kom je in de ochtend om 10:24 uur aan op het treinstation in Praag.

Nu het straks mogelijk is om met de trein van Den Haag naar Praag en terug te reizen is het ideaal om een van de bierspa’s in Praag te bezoeken. Dan kan je daarna lekker relaxed in de nachttrein terug naar huis stappen.

Wist jij dat de meeste bierspa’s van de wereld in de Tsjechische hoofdstad Praag te vinden zijn? In totaal zijn er 5 bierspa’s in Praag. Uiteraard reis je niet alleen naar Praag voor een bezoek aan een bierspa, dat kan namelijk ook dichterbij bij de bierspa in Brussel.

♥ Bezoek deze bierspa in Praag;
Dit zijn de beste kuuroorden in Tsjechië;
♥ Kies een van deze leuke hotels in Praag om te overnachten;
♥ Hou je van bier? Slaap dan in het
U Medvidku-Brewery Hotel;
♥ Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor treintickets naar Praag.

Met de trein van Den Haag naar Praag

Hoe lang duurt een treinrit van Den Haag naar Praag?

Wil jij met de trein van Den Haag naar Praag reizen dan is de gemiddelde reistijd met de trein ongeveer 15 uur en 11 minuten om precies te zijn. Afhankelijk van de dag waarop je met de trein van Den Haag Station Hollands Spoor naar Praag reist kan het ook langer duren.

Met de komst van de nachttrein ‘European Sleeper’ is het de bedoeling dat je vanaf Den Haag Hollands Spoor in ongeveer 11 uur op het centraal station van Praag kan aankomen.

Oefenen maar vast op de naam, het centraal station, ook wel hoofdstation van Praag genoemd heet: ‘Praha hlavní nádraží‘ en wordt ook wel vaak afgekort tot: ‘Praha hl.n.‘.

♥ Kies een van deze leuke hotels in Praag om te overnachten;
♥ Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor treintickets naar Praag.

Treintickets naar Praag

Meer reistips voor Tsjechië

Ben jij van plan om met de trein van Den Haag naar Praag te reizen? Neem dan zeker ook even een kijkje bij de onderstaande reistips voor Praag.

Wat ons betreft bezoek je zeker de bierspa in Praag. En als je op zoek bent naar een ontspannen wellness vakantie in Tsjechië dan moet je wat ons betreft echt een van de beste kuuroorden in Tsjechië bezoeken.

  1. Bezoek deze bierspa in Praag;
  2. Dit zijn de beste kuuroorden in Tsjechië;
  3. Ontdek deze Tsjechische reistips pagina;
  4. Kies een van deze leuke hotels in Praag om te overnachten
Kuuroord Karlovy Vary

Zou jij met de trein van Den Haag naar Praag willen reizen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons