Privé sauna, Spa & Sauna

Hier kan je genieten met korting in een luxe privé sauna!

8 juli 2020
Privé sauna aanbieding

Wil jij met korting naar een luxe privé sauna? Check dan de beste privé sauna aanbieding en selecteer de prijzen van laag naar hoog.

 

Met korting naar Privé sauna aanbieding

 

Extra voordelig genieten, dat doe je door gebruik te maken van korting bij een privé sauna. In dit artikel laat ik je zien bij welke luxe privé sauna’s de beste wellness deals van dit moment zijn.

 

Met korting naar een privé sauna kan meestal als je een ‘vroege vogel’ bent. Oftewel de aanbiedingen gelden voor gebruik van de privé sauna in de ochtenden tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

 

De beste privé sauna aanbieding is qua prijs vanaf €75,- voor 2 personen voor een verblijf van twee uur. Op dit moment zijn er geen aanbiedingen waarbij je 3 uur kan genieten voor de prijs van 2 uur. Voor de beste prijzen van dit moment, check de onderstaande link.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je onderaan de website in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

Privé wellness vakantiehuisjes met sauna en Jacuzzi

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots