Privé sauna in natuur

Hier kan je genieten met korting in een luxe privé sauna!

Wil jij met korting naar een privé sauna of ben je op zoek naar een goede aanbieding voor een privé sauna? Check dan de beste privé sauna aanbieding en selecteer de prijzen van laag naar hoog.

Met korting naar privé sauna aanbieding

Extra voordelig genieten, dat doe je door gebruik te maken van korting bij een privé sauna. Met korting naar een privé sauna kan meestal als je een ‘vroege vogel’ bent. Oftewel de aanbiedingen gelden voor gebruik van de privé sauna in de ochtenden tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Vaak kan je dan 3 uur lang ontspannen en betaal je maar voor twee uur ontspanning in een privé sauna.

Voor de beste privé sauna aanbieding kan je er rekening mee houden dat je in totaal minimaal €75,- betaald voor 2 personen voor een verblijf van 2 uur. Met deze tips zoek je op Privésauna.nl naar de beste privé sauna aanbieding:

  1. Navigeer naar Privésauna.nl, selecteer prijs van laag naar hoog bij kopje ‘sorteer‘.
  2. Navigeer naar Privésauna.nl, klik op kopje ‘faciliteiten‘ en selecteer ‘scherp geprijsd‘. 

Ook deze privésauna’s zijn weer open;
Bekijk de beste aanbiedingen bij Privésauna.nl.

Ontdek hier de mooiste privé sauna’s in Nederland.
Check hier wat de beste privé sauna’s in Nederland zijn en navigeer vanuit het overzicht naar de beste privé sauna’s per provincie.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Privé wellness vakantiehuisjes met sauna en Jacuzzi

Naar welke privé sauna met korting wil jij gaan?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

 

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons