Spa & Sauna

Met korting naar Thermen Holiday in Schiedam

31 augustus 2023
Met korting naar Thermen Holiday in Schiedam

Met korting naar Thermen Holiday in Schiedam, check dit artikel regelmatig voor een overzicht van acties en aanbiedingen bij Thermen Holiday zodat je voordelig een dagje naar de sauna kan.

Met korting naar Thermen Holiday in Schiedam

 

Als we met korting ergens naar toe kunnen dan doen wij dat maar al te graag.  Er zijn regelmatig leuke acties en aanbiedingen bij Thermen Holiday. Hieronder zie je een overzicht van lopende aanbiedingen zodat je in een keer kan kijken hoe je met korting naar Thermen Holiday in Schiedam kan.

 

♥ Check de aanbiedingen voor dagje sauna bij Thermen Schiedam!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Met korting naar Thermen Holiday in Schiedam

 

Thermen Holiday review

 

Thermen Holiday is een sauna gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, om precies te zijn in Schiedam. Of je nu een middagje wilt genieten van de sauna faciliteiten of de hele dag wilt ontspannen, bij Thermen Holiday kan het. Het leuke is dat je veel verschillende soorten sauna faciliteiten hebt.

 

Wat dacht je ervan om buiten via een trappetje omhoog naar de Japanse sauna te gaan? Of neem je liever plaats in de hobbitsauna? Of kan jij niet zo lang stilzitten en heb je afleiding nodig en wil je een film kijken in de bioscoopsauna? Bij Thermen Holiday in Schiedam kan je alle kanten op. Luister je graag muziek dan ga je naar de muzieksauna of je kiest je favo kleur in de kleurensauna of je neemt knus plaats in de grotsauna.

 

Persoonlijk vind ik de grote wellness tuin ook heel fijn. Er is altijd wel een plekje te vinden waar je even fijn kan ontspannen. In de tuin vind je ook twee zogenoemde puntsauna’s, omdat ze zijn gebouwd in de vorm van een punt. De ene puntsauna heeft een temperatuur van 75°C en een geur van berken. De andere puntsauna is iets koeler met een gemiddelde temperatuur van 65°C en is ideaal om mee te beginnen tijdens je sauna rondje. Voor de echte die-hards heb je de ‘Die Hard‘ sauna met een temperatuur van 90 – 95°C.

 

♥ Check de aanbiedingen voor dagje sauna bij Thermen Schiedam!

 

Met korting naar Thermen Holiday in Schiedam

 

Badkledingdag bij Thermen Holiday

 

Wil je liever in badkleding een dagje naar de sauna bij Thermen Holiday? Dan bof je want er zijn meerdere badkledingdagen per maand. Je kan in elk geval iedere dinsdag in badkleding naar de sauna.

 

Daarnaast is het ook iedere 2e en laatste zaterdag en iedere eerste zondag van de maand badkledingdag voor dames en heren. *De badkledingdagen op dinsdag zijn tot 17.00 uur. Na 17.00 uur is Thermen Holiday weer alleen toegankelijk zonder badkleding. Vanaf 1 maart 2020 zijn alle badkledingdagen van 10.00 uur tot 23:00 uur.

 

 

Badkledingdag bij Thermen Holiday

 

Thermen Holiday contact

 

Heb je vragen over een reservering? Wil je specifiek iets weten over een van de wellness faciliteiten of heb je een algemene vraag die niet wordt beantwoord bij de ‘veelgestelde vragen’ op de website neem dan contact op met Thermen Holiday. De thermen in Schiedam is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Met Kerst en Oud & Nieuw zijn er aangepaste openingstijden en op 1 januari is de wellness locatie gesloten.

 

  • De receptie is bereikbaar op telefoonnummer: 088 0064888 van ma t/m vrij tussen 09.00 en 18.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Op de website staat vermeld dat je de snelste reactie krijgt via de Facebook pagina
  • Je kan gratis parkeren bij Thermen Holiday, navigeer naar: Pr. Beatrixlaan 10, 3121 JN Schiedam.

 

Heb jij al zin in een dagje wellness bij Thermen Holiday in Schiedam?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots