Spa & Sauna

Genieten! Met korting naar Veluwse Bron sauna in Emst

25 september 2021
Genieten! Met korting naar Veluwse Bron sauna in Emst

Met korting naar Veluwse Bron sauna, dat is genieten van een dagje sauna op de Veluwe! Je vind de Veluwse Bron in het dorp Emst in de provincie Gelderland.

Met korting naar Veluwse Bron sauna

 

Wil jij een dagje relaxen op de Veluwe in de provincie Gelderland? Ga met korting naar Veluwse Bron sauna. Veluwse Bron heeft in 2016 de ‘Wellness Award’ gewonnen. Het Veluwse dorp Emst is gelegen tussen Harderwijk en Deventer op ongeveer 20 minuten rijden van Apeldoorn. Vanaf 14 jaar is iedereen welkom bij Veluwse Bron. Als je tussen de 14 en 18 bent mag je alleen met legitimatie en onder begeleiding van een volwassene genieten van de wellness faciliteiten bij Veluwse Bron.

 

Houtsauna’s, aarde sauna’s, grootste aanbod Finse sauna’s, barrelsauna’s en zelfs een wildobservatie sauna. Hoe tof is het dat je bij de Veluwse Bron wild zou kunnen spotten vanuit de sauna. Alleen dat is voor mij al reden genoeg om een dagje naar de sauna te gaan met korting bij Veluwse Bron.

 

 

Badkledingdag Veluwse Bron: Iedere maandag is het badkledingdag bij Veluwse Bron in Peize;
Openingstijden Veluwse Bron: 7 Dagen per week van 10.00 tot 23.00 uur;
Adres Veluwse Bron: Viskweekweg 10, 8166 KJ Emst.

 

Met korting naar Veluwse Bron sauna

 

Veluwse Bron korting, voordelig een dagje sauna

 

Hoe relaxed is het, en een dag genieten van de sauna en wellness faciliteiten en dan ook nog eens korting op de entree voor Veluwse Bron. Van dat geld kan je lekker genieten van een healthy lunch, een fijne massage of een beauty behandeling. Tip voor de herfst, boek een herfst arrangement op de Veluwe.

 

Wellness Spots heeft een overzicht gemaakt van alle kortingen en aanbieding bij Veluwse Bron die er mogelijk zijn. Met deze wellness tips ga je goedkoop een dagje naar sauna Veluwse Bron. De linken hieronder verwijzen je automatisch door naar de website van Veluwse Bron. Alles werkt hetzelfde, jij betaald niets extra’s en Wellness Spots ontvangt commissie voor de wellness tip.

 

 

Wellness herfst arrangement Veluwe

 

Veluwse Bron heeft momenteel een heel fijn wellness herfst arrangement op de Veluwe. Tot en met 21 december kan je genieten van een herfst arrangement op de Veluwe. Het Wellness Herfst arrangement is bestaat uit;

 

 • Entree;
 • Warme chocomelk en gebakje;
 • En na afloop een presentje bij uitchecken.

 

Wellness herfst arrangement Veluwe

Wellness faciliteiten Veluwse Bron in Emst

 

Veluwse Bron in Emst heeft een zeer ruim en uiteenlopend aanbod aan wellness faciliteiten. Van een Oosters badhuis tot Kneipp kuurbaden, van barrelsauna’s tot een wildobservatiesauna tot een gletsjergrot. Je vind de onderstaande wellness faciliteiten bij Veluwse Bron in Peize:

 

 • Binnensauna, buitensauna, infrarood sauna en kruidensauna;
 • Stoombad, voetenbad, whirlpool en dompelbad;
 • Massage, scrubruimte, zonnebank, zonneweide;
 • Binnen zwembad en buitenzwembad;
 • Restaurant, bar en terras.

 

Met korting naar Veluwse Bron sauna

 

Elke maandag badkledingdag Veluwse Bron

 

Ga jij liever in badkleding een dagje naar de sauna op de Veluwe? Bij Veluwse Bron is het iedere maandag badkledingdag. Wij raden je aan om te reserveren voor een badkledingdag omdat de badkledingdagen meestal de drukbezochte dagen zijn bij Veluwse Bron.

 

Acties, kortingen en aanbiedingen zijn niet standaard geldig tijdens badkledingdagen, controleer dus goed of de aanbieding die je hebt gezien ook geldig is op een badkledingdag.

 

Elke maandag badkledingdag Veluwse Bron

Sauna Veluwse Bron openingstijden

 

Sauna Veluwse Bron is 7 dagen per week geopend van 10 uur tot 23 uur. Ga je liever een ochtend of avond naar de sauna kijk dan naar de diverse arrangementen die er worden aangeboden bij Veluwse Bron. Als je net een half uur later gaat kan je dat zo weer wat Euro’s besparen.

 

Met korting naar Veluwse Bron sauna

 

Veluwse Bron adres en contact

 

Heb je niet al je antwoorden kunnen vinden in dit artikel? Laat het ons weten dan zoeken wij het voor je uit. Is het echt een specifieke vraag neem dan contact op met Veluwse Bron via telefoonnummer 088 006 4877. Veluwse Bron is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Wat te doen in de herfst op de Veluwe

 

Heb je plannen om niet een dagje naar de Veluwe te gaan maar zelfs een weekend of midweek? Wij inspireren je graag met andere wellness tips qua wat je kan doen op de Veluwe.

 

 1. Even alles op een rij, geef jezelf een persoonlijke coaching met paarden cadeau;
 2. Mondje dicht, ga wild spotten op de Veluwe via Staatsbosbeheer;
 3. Op zoek naar geluk? Misschien past een retraite met Hans Kloosterman bij je;
 4. Niets aan je hoofd en genieten van de stilte tijdens een stiltewandeling op de Veluwe.

 

Wat te doen in de herfst op de Veluwe

 

Met korting naar Veluwse Bron sauna, wanneer ga jij?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots