Miglot parfum review

Ontdek Miglot, het enige Belgische parfummerk uit Gent

Het is tijd voor een Miglot parfum review, want dit Belgische parfummerk uit Gent kende wij nog niet. Alle parfums worden in het Fragrance Lab in Gent ontwikkeld door parfumeur Kristof Lefebre en gebotteld met de hand, om versheid te garanderen. Transparantie, duurzaamheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van Miglot.

Miglot parfum review, Belgische parfummerk uit Gent

Van origine is Kristof Lefebre een apotheker, maar hij kreeg steeds meer interesse in geuren. Later liet hij zich opleiden tot parfumeur aan de parfumschool ISIPCA in Versailles in Frankrijk. In 2020 startte hij met een winkel in Gent en een jaar later wist hij al de felbegeerde ‘Belgian Beauty Awards 2021′ in de wacht te slepen. Miglot is volgens Kristof een verfransing van de woorden ‘My Glow’.

Het effect van geuren op de gemoedstoestand boeit Kristof mateloos, aromachologie noemt men dit. Zijn geurlab, ‘Fragrance Lab’ aan het Koophandelsplein 17 in Gent is te bezoeken zodat je Kristof aan het werk kan zien. Hij maakt alle parfums zelf en geïnteresseerden kunnen meekijken. Kristof en zijn team maken alles zelf met de hand in een transparant lab.

Inmiddels bestaat de lijn van Miglot uit een standaard collectie. Daarnaast creëert Kristof nog steeds geuren op maat voor liefhebbers. Kristof zegt in de Provinciale Zeeuwse Courant; “we hebben een authentiek karakter en zijn vernieuwend. Zo zijn al onze geuren bijvoorbeeld genderneutraal. We staan dicht bij de mensen. En we zijn – ook vandaag nog – het enige Belgische parfummerk.

Wij zin in elk geval enthousiast zoals je kan lezen in deze Miglot parfum review. Dat begon namelijk al toen wij het Miglot pakket openmaakte. De verpakking is al zeer mooi met naturel kleuren en de geur die eraf springt. Heerlijk! De Miglot travel sprays zijn zeer handzaam en je haalt ze ook maar al te graag uit je tas want het design en van de verpakking is zo mooi, dat je er het liefste de hele dag mee in je hand loopt. Wat ons betreft dus een aanrader om de geuren van het eerste enige Belgische parfummerk uit Gent te gaan ontdekken. Hopelijk weet Kristof jou ook zo te verrassen!

♥ Bekijk hier alle producten van dit Belgische merk.
♥ Leuk! Ontdek ook al deze Franse beauty producten.
♥ Ontdek ook onze ervaringen met Newpharma producten.
♥ Ontdek ook deze Zwitserse producten en Scandinavische verzorgingsproducten.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Handig! Miglot travel sprays van 10ml

Warmte en licht zijn de grootste vijanden van parfum. Daarom koos Miglot bewust voor witte ondoorzichtige flacons om hun Formula’s in te bottelen en te beschermen tegen de zon. Ga je op reis? Geen probleem, ook hier heeft Miglot aan gedacht.

Alle Formula’s zijn beschikbaar in een handig reisformaat van 10 ml, zo kan je altijd je favoriete Miglot Travel Spray meenemen waar je ook naar toe gaat. En het is niet zomaar een travel spray, de Miglot travel sprays zijn omhuld in prachtige lederen spray etuis. Je kan kiezen uit maar liefst vijf kleuren, cognac, chocola, powder pink, sage green en baby blue.

♥ Ontdek hier alle travel essentials van Miglot.

Miglot travel sprays van 10ml

Nieuw: Miglot x blackwave. no sleep in LA Travel Spray


Eind 2022 lanceerde Miglot een exclusieve samenwerking met de hiphop band blackwave. De Eau de Parfum, ‘no sleep in LA’ werd geïnspireerd door het nummer ‘perfume’ van het album no sleep in LA. Bij de creatie van de geur kon parfumeur Kristof Lefebre rekenen op de input van de band. De jongens waren erg betrokken bij het proces om de LA vibe, het persoonlijke verhaal achter het nummer en de artiesten te vertalen naar een warme zwoele geur.

no sleep in LA werd gelanceerd als een Limited Edition, maar krijgt nu een vaste plaats in de Miglot Collab Collection. Het grote succes van deze zomerse geur vroeg dan ook voor een uitbreiding met deno sleep in LA Travel Spray van 10 ml.

  1. Hart: jasmijn, roos, lelies, kardemom;
  2. Top: bergamot, tangerine, sinaasappel, ananas;
  3. Basis: vanille, benzoë hars, sandelhout, cederhout.
Miglot x blackwave. no sleep in LA Travel Spray

‘Rediscover what makes you happy’, stel geur samen in Gent of thuis

Deze slogan omvat perfect waar Miglot voor staat. De kracht van geuren gebruiken om jou te doen stralen. Miglot investeert op een duurzame, authentieke manier in zijn relatie met jou. Het team van Miglotiers schenkt je hun persoonlijke tijd en luistert met veel aandacht en nieuwsgierigheid naar jouw wensen.

Op die manier gaan jullie samen op zoek naar de juiste ‘formula’. De geur die jou doet ontsnappen aan je dagelijkse bezigheden, al is het maar voor even. De zoektocht kan plaatsvinden in het ‘Fragrance Lab’ aan het Koophandelsplein 17 in Gent, of in het comfort van je eigen huis met de unieke Miglot Perfume Box.

Nóg meer wellness tips voor én in België

Als we het dan toch over België hebben, via de links hieronder kan je nog meer wellness tips voor België ontdekken. Van leuke vakantiehuisjes met een hottub, tot privé sauna’s en bierbaden.

  1. Bierbaden in België;
  2. Ga naar Thermen Katara of Sauna Hezemeer;
  3. Tips voor tips voor huisjes met hottub in België;
  4. Tips voor een tips voor een wellnes vakantie in België.
Wellness vakantie ideeën in België

Ben jij al enthousiast na het lezen van deze Miglot parfum review
om de geuren van parfumeur Kristof Lefebre te ontdekken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen