Beauty

Droom weg naar rozentuin Miss Dior met deze heerlijke parfum

17 augustus 2023
Miss Dior bij Parfumdreams

Droom even weg en waan je als Miss Dior met de heerlijke bloemige damesgeur Miss Dior van Dior. Het wereldberoemde Franse merk gebruikt de grootbloemige roos, de Grasse Roos in haar producten. Laat je verrassen door alle 13 producten van Miss Dior bij parfum.

 

Droom weg naar rozentuin Miss Dior parfum

 

De Rose de Granville is het bloemenjuweel van Dior en bloeit in de prachtige Franse Loire vallei. De omstandigheden waaronder de roos hier groeit, zoals de minerale rijkdom van de grond, zorgen ervoor dat de roos twee keer zo groot wordt als een klassieke roos en dat de bloem veel vitaliteit uitstraalt. Dat is precies wat Christian Dior zag als hij naar zijn zus keek die dol was op rozen. In de Dior Garden groeien 800 rozenstruiken op een biologische en mestvrije grond. Ontdek hier meer over de Dior tuinen. En wil jij je eens compleet laten onderdompelen door de specialisten die werken met Dior? Bezoek dan de enige exclusieve Dior spa ter wereld in Parijs.

 

Vandaag de dag zijn bloemen nog steeds een inspiratiebron voor de wetenschappers van Dior en koesteren zij daarmee het passionele erfgoed van de Dior familie. De complete Miss Dior lijn bestaat uit vele beauty producten. In totaal zijn er maar liefst 13 mooie Miss Dior beautyproducten te koop :

 

 1. Hair Oil;
 2. Body Oil;
 3. Body Milk;
 4. Body Mist;
 5. Handcrème;
 6. Deodorant spray;
 7. Purifying hand gel;
 8. Eau de Parfum Spray;
 9. Originele Eau de Toilette Spray;
 10. Eau de Parfum Roller Pearl;
 11. Eau de Toilette Roller Pearl;
 12. Blooming Bouquet Roller Pearl;
 13. Absolute Blooming Eau de Parfum Spray.

 

♥ Inspirerend, bestel het boek van Justine Picardie over Miss Dior.
♥ Bekijk beschikbaarheid bij Hotel Cheval Blanc in Paris met Dior Spa.
♥ Al voorbij maar, leuk om te zien: Dior Spa Cheval Blanc Paris Wellness Cruise.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

 

Miss Dior Rose Essence

Ontdek meer over het leven van Miss Dior, Catherina Dior

 

Iedereen kent het merk Dior en de meeste mensen kennen ook Christian Dior. Maar aan wie dacht Christian Dior toen hij de damesgeur Miss Dior ontwikkelde? Het was zijn zus, Catherine Dior die dol op de prachtige bloementuin in de Loire was van hun ouders.

 

Journaliste Justine Picardie deed onderzoek naar het leven van Christian Dior en stuitte daarbij op het heldhaftige verleden van zijn onbekende zus. Catherine Dior zat bij het verzet, overleefde Ravensbrück en groeide uit tot de muze van het iconische modehuis.

 

♥ Inspirerend, bestel het boek van Justine Picardie over Miss Dior.

 

 

Ben jij al bekend met de geuren van Miss Dior?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots