Beauty

Klaar voor de lente met ‘Spring Proof’ treatment bij MJ Beautysalon Amsterdam

2 januari 2021
MJ Beautysalon Amsterdam

Ben jij op zoek naar een beautysalon in Amsterdam? Dan zit je bij MJ Beautysalon Amsterdam goed want ze hebben 2 locaties in de hoofdstad. Wil je een schoonheidsbehandeling, manicure of pedicure in IJburg, Amsterdam Oost of juist een behandeling in het centrum van Amsterdam bij MJ op de Ceintuurbaan?

 

Klaar voor de lente bij MJ Beautysalon Amsterdam

 

Werken, sporten, klaar staan voor familie, vrienden en kinderen; wij vrouwen houden nogal wat ballen in de lucht. Ontspanning en tijd voor jezelf op welke manier dan ook, is dan ook enorm belangrijk. Heel eerlijk, ik kom niet vaak in een beautysalon. Ik vond het toch altijd een luxe. Maar even serieus, nu ik bij MJ Beautysalon in Amsterdam ben geweest ben ik om; hier mag en wil ik gewoon geld aan besteden!

 

Wanneer ik MJ Beautysalon Amsterdam op de Ceintuurbaan in het centrum van Amsterdam binnen loop word ik hartelijk ontvangen door eigenaresse Marie-José. Haar energie werkt meteen aanstekelijk. Deze powervrouw is 10 jaar geleden gestart met haar eerste beautysalon op IJburg in Amsterdam Oost. Deze loopt zo goed dat ze sinds een jaar ook een vestiging heeft geopend middenin de Pijp; een handige centrale locatie voor mensen die in en rondom Amsterdam wonen. Je kunt hier voor de meest uiteenlopende behandelingen terecht: van een spray-tan, facial en waxing tot een pedicure en manicure. Alle behandelingen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde medewerkers. Je bent hier dus in goede handen.

 

*Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

 

MJ Beautysalon Amsterdam, Ceintuurbaan of IJburg

 

Verwen jezelf met een ‘Spring Proof’ behandeling

 

Klaar voor de lente ben ik zeker. Qua uiterlijk alleen nog niet helemaal. Mijn huid kan wel een kleurtje gebruiken, mijn nagels een goeie opknapbeurt en mijn gezicht heeft al een tijdje weinig verzorging gehad. Gelukkig mag ik genieten van een volledige Spring Proof behandeling, zodat ik fris en fruitig de lente in kan. Ik begin met een pedicure. De nagels worden in vorm gebracht, voeten ingesmeerd met voedende oliën, nagelriemen worden verzorgd en ik mag kiezen uit een leuk kleurtje nagellak. Mijn voeten zijn in de zevende hemel. Ze voelen weer zacht aan en zien er, al zeg ik het zelf, zo best schattig uit. Die mogen weer gezien worden! Nu het weer nog..

 

Daarna geeft eigenaresse Marie-José mij een facial. Ondanks dat ze zelf weinig behandelingen meer doet, is het een tweede natuur voor haar. Tussen het kletsen door analyseert ze mijn huid en weet precies wat het nodig heeft. MJ werkt met een grote diversiteit aan hoogwaardige producten. Voor de facial kan je kiezen tussen drie merken die allen op verschillende aspecten effectief zijn. Zo zijn de Dermalogica producten gericht op huidverbetering, krijg je met absolution een dieptereiniging en richt comfort zone zich meer op hydratatie en ontspanning. Ik raad je aan je te laten adviseren door de beauty specialist. Zij weten middels een huidanalyse wat het beste bij jouw huidtype past.

 

MJ neemt geen blad voor de mond: ”Reinig jij je gezicht elke dag wel goed?”. “Uhm, tja ik haal mijn make-up er af, maar verder was ik mijn gezicht gewoon met water”. Dat is te zien volgens MJ. Ze zegt: “Je wast je haar toch ook niet met water”? Oke, daar heeft ze een punt. Zo had ik er nog nooit over nagedacht. Ik heb een paar zichtbare puistjes, maar schrik ervan dat ik behoorlijk wat onzuiverheden vlak onder de huid heb zitten. MJ haalt zoveel mogelijk weg, maar raadt me aan vaker een gezichtsbehandeling te doen en elke dag mijn gezicht te reinigen. Dit blijkt ook belangrijk om huidveroudering tegen gaan. Ai, hoog tijd om mijn gezicht wat beter te verzorgen dus. Ik ben overtuigd.

 

Confession; ‘ik heb mijn wenkbrauwen nog nooit laten harsen’.

 

Over tot de wenkbrauwen. Nog een confession; ‘ik heb mijn wenkbrauwen nog nooit laten harsen‘. Vraagt me niet waarom, want het is in een mum van tijd gedaan en doet helemaal geen pijn. Het geeft je meteen een verzorgde look. Na een korte massage (ja, ook dat nog!) is de facial klaar en kijk ik in de spiegel. Hmm, wel wat rode vlekjes op mijn gezicht, maar volgens MJ trekt dat snel weg. Daar heeft ze gelijk in want eenmaal thuis straalt mijn huid zichtbaar meer.

 

Maar, ik ga niet naar huis voordat ik ook een manicure krijg. Ook hier kies ik een leuk kleurtje gel nagellak en klets ik aan een stuk door met Marie-José. Ik ben onder de indruk van haar verhaal. Ze wilde ooit kapster worden, maar haar ouders zagen haar toch liever iets met haar studie bedrijfseconomie doen. Eenmaal een goeie baan in de financiële sector knaagde er toch iets aan haar. Ze is toen eerst bij haar thuis beauty behandelingen bij mensen gaan doen. Dit groeide al snel uit tot een eigen salon en nu een tweede vestiging. Deze vrouw weet wat ze wilt en ze wilt anderen vrouwen in hun kracht zetten. Dat is bewonderenswaardig. Het is precies zo’n verhaal dat mij doet willen terugkomen. Kracht, dat straalt MJ Beautysalon in Amsterdam uit en dat zit in het DNA van het bedrijf. Het klopt gewoon. Hier kom ik terug.

 

MJ Beautysalon Ceintuurbaan - IJburg

 

MJ Beautysalon Amsterdam, Ceintuurbaan of IJburg

 

Wil jij ook ‘Spring Proof’ de lente in? Zijn je voeten toe aan een fijne pedicure behandeling? Kunnen je handen wel verzorging gebruiken met een uitgebreide manicure? Wil jij je wenkbrauwen laten doen en ben je op zoek naar een locatie in IJburg, Amsterdam Oost of wil je juist een schoonheidsbehandeling in het centrum van Amsterdam? Wat mij betreft ga je dan naar MJ Beautysalon Amsterdam want je kan kiezen uit 2 locaties.

 

  • Centraal gelegen in IJburg, Amsterdam Oost of kies centrum Amsterdam op de Ceintuurbaan
  • Van maandag tot en met donderdag zijn ze tot 21.00 uur open. Handig als je overdag moet werken
  • MJ is een van de beste schoonheidssalons in Nederland, winnaar van de Beauty Awards 2018;
  • Ze maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten die ze zelf ook hebben getest.

 

MJ Beautysalon Ceintuurbaan, Amsterdam Oost 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots