Lifestyle

Verwen jezelf, vrienden en familie, huur een mobiele sauna of hottub

11 december 2021
Mobiele sauna huren

Heb jij een grote tuin en wil je daar tijdelijk lekker ontspannen of eens ervaren hoe het is om je eigen wellness faciliteiten aan huis te hebben? Je kan een mobiele sauna huren, een mobiele hottub huren of zelfs een bubbelbad huren en zo thuis je eigen wellnesstuin creëren.

 

Mobiele sauna huren of mobiele hottub huren

 

Lekker badderen tijdens een festival, het personeel even laten stomen tijdens een bedrijfsevent. Het huren van een mobiele sauna of hottub was vaak iets voor events en festivals. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die mobiele sauna’s verhuren of waar je een mobiele hottub kan huren of zelfs een bubbelbad.

 

Ga jij wel eens een dagje naar een sauna en droom je er stiekem van om thuis je eigen wellnesstuin te creëren? Als je een grote tuin hebt kan je eens overwegen om een mobiele sauna of een mobiele hottub te huren zodat je kan ervaren hoe het is. Als het dan goed bevalt kan je daarna altijd nog kijken om een sauna of hottub voor in je tuin te kopen.

 

En het voordeel van een mobiele hottub huren is dat als je graag baddert in het zonlicht je de mobiele hottub gewoon kan verplaatsen. Datzelfde geldt natuurlijk voor een mobiele sauna huren, je kan de sauna op wielen zelf verplaatsen. Zeker als je een mobiele sauna met uitzicht hebt gehuurd is het ideaal als de sauna op wielen staat zodat je de sauna naar je favoriete plekje kan rollen.

 

Heb jij al zin om bijvoorbeeld deze winter met je vrienden in het weekend te badderen? Of wil je met je familie een ontspannen kerst beleven? Maak er een unieke wellness belevenis van en geniet van je gehuurde hottub, sauna of bubbelbad aan huis.

 

Door heel Nederland en ook in België zijn er diverse aanbieders die mobiele sauna’s, mobiele hottubs en mobiele bubbelbaden verhuren. Neem contact op via het contactformulier en wij brengen je graag in contact met onze verhuurpartners.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wat kost het huren van een mobiele sauna of mobiele hottub?

 

De verhuur van een mobiele sauna en de verhuur van een mobiele hottub of mobiel bubbelbad verschillen per aanbieder. De een verhuurder verhuurt zijn mobiele wellness per dag en andere per aantal dagen of per week.

 

De gemiddelde vanaf prijs per dag is vanaf €150,- en de prijzen kunnen oplopen tot ongeveer €500,- afhankelijk van je wensen en de grootte van de mobiele sauna of de mobiele hottub. In een aantal gevalle moet je ook extra bijbetalen voor stookhout en eventueel een aggregaat. Wil je dat wij een aanvraag uitzetten qua mogelijkheden en kosten voor je opvragen bij onze partners? Neem contact op via het contactformulier en wij brengen je graag in contact met onze verhuurpartners.

Hier moet je aan denken bij het huren van mobiele sauna/hottub

 

 1. Over het algemeen krijg je er 1 zak hout bij waarmee je ongeveer 6 uur kan stoken.
  *Extra hout kost gemiddeld €7,- per zak.
 2. Hou er rekening mee dat veel sauna’s verwarmd moeten worden met hout
  *Het verwarmen van een houtgestookte sauna of hottub duurt een paar uur.
 3. Afhankelijk van de grote van de hottub en/of de sauna moet je rekening houden met deze afmetingen van de aanhanger: 3.20 lang, 2 meter breed en 3.40 hoog inclusief de kachelpijp.
 4. In een aantal gevallen worden mobiele sauna’s en hottubs niet bezorgd maar kan je ze zelf komen afhalen op de verhuurlocatie. De meeste aanhangers met mobiele hottub of mobiele sauna wegen minder dan 750 kilo en dat betekent dat je het zelf met een B rijbewijs kan ophalen en dat het door de meeste personenwagen getrokken kan worden.
 5. Voor het rijden met een aanhanger is het wel noodzakelijk dat je een eigen witte kentekenplaat hebt. Witte kentekenplaten kan je kopen bij een door het RDW erkende kentekenplaatfabrikant. Op de website van het RDW kan je een lijst vinden met alle kentekenplaatfabrikanten in Nederland. De vanaf prijs is €10,- per witte kentekenplaat.

 

Neem contact op via het contactformulier en wij brengen je graag in contact met onze verhuurpartners.

 

Mobiele sauna huren

 

Zou jij wel eens een mobiele sauna willen huren of een mobiele hottub willen huren?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Zharka

  19 december 2021 at 12:48 Beantwoorden

  Ik wil graag een mobiele Sauna huren voor de verjaardag van mijn man voor in de tuin op 22-12 in Lent. Is daar een mogelijkheid voor? Met vriendelijke groet, Zharka

  1. Redactie Wellness Spots

   20 december 2021 at 12:50 Beantwoorden

   Beste Zhrka,

   Dank voor je bericht.
   Leuk dat je Wellness Spots hebt ontdekt en een mobiele sauna wilt huren.

   Heb je al enig idee voor hoelang je een sauna wilt huren op 22 december?
   Wij gaan bij onze partners navraag doen of er op die dag een mobiele sauna beschikbaar is in de omgeving van Lent, Nijmegen en we berichten je hierover per e-mail.

   Enthousiaste groeten, Henriëtte

 2. Spencer

  21 december 2021 at 12:47 Beantwoorden

  Hoi, voor het weekend van 30 dec tot en met 2 januari zoek ik een mobiele sauna om te huren in Wekerom op de Veluwe. Er wordt geen vuurwerk afgestoken en we zijn met een paar bewuste mensen die geen alcohol drinken. Is jullie sauna beschikbaar en kan deze bezorgd en opgehaald worden? Gr. Spencer

  1. Redactie Wellness Spots

   23 december 2021 at 12:52 Beantwoorden

   Beste Spencer,

   Dank voor je aanvraag.
   Wij hebben zelf geen mobiele sauna maar brengen mensen in contact met verhuurders.

   Momenteel ben ik alleen in het buitenland en ik weet dat de kerstvakantie erg druk is.
   Ik ga even voor je navragen. Groeten Henriette

 3. Femke

  22 december 2021 at 11:31 Beantwoorden

  Voor een gezellig weekendje zijn wij opzoek naar een mobiele hottub en sauna om van te genieten. Dit is voor een weekend midden februari in de buurt van Epe. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden?

  1. Redactie Wellness Spots

   23 december 2021 at 12:53 Beantwoorden

   Beste Femke,

   Wat leuk! Dank voor je aanvraag n.a.v. dit artikel. Wellness Spots is een digitaal magazine vol wellness tips.
   Wij hebben zelf geen mobiele sauna en hottub te huur maar wij brengen mensen in contact met verhuurders.

   De gemiddelde vanaf prijs per dag is vanaf €150,- en de prijzen kunnen oplopen tot ongeveer €500,- afhankelijk van je wensen en de grootte van de mobiele sauna of de mobiele hottub. Kan je iets specifieker zijn in je aanvraag:

   -Om welk weekend in februari gaat het?
   -Gaat het om een plaatsing van een hottub en sauna in je eigen tuin?
   -En voor hoeveel personen ben je op zoek?

   Ik hoor het graag van je dan kan ik een offerte aanvraag iets specifieker voor je navragen.

   Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots