Beauty

Moeder-dochter treatment thuis in je eigen badkamer met chocolade!

1 maart 2021
Moeder dochter treatment thuis met chocolade beauty producten

Samen met je dochter de badkamer in duiken? Beleef een Moeder dochter treatment thuis met chocolade beauty producten van La Mysore Cosmetics. Leuke producten vol chocolade om samen met je dochter een volledige treatment te hebben in je eigen badkamer. Pak er een lekker muziekje bij, je meest fluffy badjas en handdoek en natuurlijk dat warme kopje thee met een lekker stukje chocolade en maak er samen een fijn momentje van.

 

Moeder dochter treatment thuis met chocolade beauty producten

 

Als moeder van een hele leuke gezellige puberdochter kan ik echt genieten van haar interesse in mijn beautyspulletjes. Inmiddels heeft mijn dochter ook al een heel arsenaal aan eigen spullen en zo zie ik haar geregeld met een masker op, handcrèmes en fijne douchegel én scrubs.

 

Een gezamenlijke interesse hebben wij dus zeker en niets is leuker dan dit samen te doen. Samen maskertjes op doen, samen nieuwe producten ontdekken. En wat is nou leuker om samen een review van chocolade beauty producten te mogen doen voor Wellness Spots? Dat pakken wij graag aan!

 

La Mysore Cosmetics is een familiebedrijf. Moeder Mitra en dochter Melody hebben inmiddels twee vestigingen (Emmeloord + Bussum) waar ze hun eigen beautylijn verkopen en behandelingen aanbieden. Eén van die productlijnen is de Mother & Daughter Chocolate lijn. Samen met mijn pubermeid van 14 jaar maakte ik graag kennis met deze bijzondere lijn van chocolade beauty producten. De Mother & Daughter Chocolate lijn bestaat uit 5 verschillende producten die sowieso één ding gemeen hebben en de naam heeft het al verraden, en dat is chocolade. Bij het ene product is het daadwerkelijk een ingrediënt (cacao), bij het andere producten is de geur van chocolade toegevoegd.

 

De beauty producten van La Mysore Cosmetics zijn niet op dieren getest en de materialen die gebruikt worden belasten het milieu zo min mogelijk en komen daar waar mogelijk uit duurzame en biologische bronnen. Ook de verpakkingen kunnen gerecycled worden. Wil jij ook samen een Moeder dochter treatment thuis met chocolade beauty producten voor een fijn beauty moment?

 

*Bekijk alle beauty producten van chocolade in dewebshop van La Mysore Cosmetics!
**Ontdek hier alles over de opties qua wellness behandelingen bij La Mysore Cosmetics, de La Mysore hammam in Bussum en de ervaring van Lieke met Orthomoleculaire en Epigenetische Skin Therapy Treatment.  

 

Moeder dochter treatment thuis met chocolade beauty producten

 

Mother & Daughter Chocolate Face Mask

 

Voordat je een masker neemt reinig je natuurlijk eerst je huid en ik scrub ook vaak mijn huid vooraf.
Na deze schoonmaaksessie openen wij het masker wat in een sachet zit. Ik vind dat niet heel prettig, ik heb het liever in een potje omdat het dan makkelijk eruit te krijgen is.

 

Het Mother & Daughter Chocolate Face Maks is geschikt voor het hydrateren, beschermen en voeden van ieder huidtype. Mijn dochter heeft weer een andere huidtype dan dat ik heb, dus dat we het samen kunnen gebruiken omdat het geschikt is voor ieder huidtype is ideaal. Het masker voelt qua structuur rijk aan. Een goed voedend masker en na het verwijderen van het masker is onze huid heerlijk zacht.

 

Chocolade beauty producten - Mother & Daughter Chocolate Face Mask

 

Mother & Daughter Chocolate Body Butter & Bath & Shower

 

De body butter is een fijne volle crème. Zeker in de winter is dit een butter die je huid goed zal voeden. Zodra je het 50ml potje opent komt de geur van chocolade tegemoet. De volle crème is heel goed uit te smeren en je hebt er niet veel van nodig.

 

De chocolade Bath & Shower is een fijne doorzichtige gel voor zowel onder de douche áls voor in bad. De Bath & Showergel glijd makkelijk uit de flacon en sopt lekker. Niet teveel, gewoon goed.

 

Mother & Daughter Chocolate Body Butter & Bath & Shower

 

Mother & Daughter Chocolate Body Bath & Shower

 

Mother & Daughter Chocolade Body Scrub

 

In deze Body Scrub van La Mysore Cosmetics zit cacao verwerkt. Bij het openen van de pot zie je direct een bruine scrub. Bruin = chocolade en zo ruikt het ook. Dit is met recht een scrub. Het lijkt op bruine suiker met een beetje olie.

 

De scrub is dus echt vol met scrubkorrels. Een grove scrub dus daar moet je van houden. Ik gebruik graag scrub en voed daarna mijn huid altijd met een volle bodylotion en laat La Mysore Cosmetics deze nou ook aanbieden.

 

Chocolade beauty producten - Mother & Daughter Chocolade Body Scrub

 

Mother & Daughter Chocolade Bodylotion

 

De bodylotion zit in een flacon met pomp. Altijd handig en zeker als hij wat vloeibaarder is. Deze Mother & Daughter Bodylotion is wit, ruikt naar chocolade en is vrij vloeibaar. Je smeert hem gemakkelijk uit over de huid. En ja, je huid ruikt daarna naar chocolade!

 

Mother & Daughter Chocolade Bodylotion

 

Ben jij nieuwsgierig naar chocolade beauty producten en heb je wel eens een
moeder dochter treatment thuis georganiseerd?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

  1. Janey

    4 maart 2021 at 07:47 Beantwoorden

    Heel interessant, goed gedaan en bedankt voor het delen van zo’n goede blog.

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots