Bijzondere yoga plekken in Nederland

Bijzondere yoga plekken in Nederland voor zen moment!

Hou je van yoga maar wil je dat wel eens ergens anders doen? Bekijk deze mooie en bijzondere yoga plekken in Nederland en kies voor een zen moment op een toffe yoga locatie.

Mooie en bijzondere yoga plekken in Nederland

Yoga is sowieso goed voor je lichaam en geest maar het is ook wel eens fijn om op een andere locatie yoga te ervaren. Even eruit en een nieuwe omgeving is goed voor je mindset. Kies voor de combi en bekijk deze bijzondere yoga locaties in Nederland zodat je eens yoga kan beoefenen op de mooiste plekken in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Yogalessen op het strand – Rockanje en Scheveningen

Een mindful strandwandeling is goed voor je. Lekker actief naar buiten, jezelf inspannen en de frisse zeelucht opsnuiven. Combineer een mindful strandwandeling met yoga op het strand. Wij hebben het al eens mogen ervaren op het strand van Scheveningen. In Rockanje kan je ook een yogales op het strand beleven bij Yoga Sofia.

*Lees hier alles over yogalessen op het strand van Scheveningen.
**Bekijk hier de yoga op het strand en SUP yoga lessen van Yoga Sofia in Rockanje

Yogalessen op het strand Rockanje

Yoga in een glazen kas in Vught

Bij ons kan je Yoga in de kas beleven mailde Merel ons! Yoga in een kas? Dat klinkt tof en na het zien van de foto’s bereikten wij al direct een instant zen moment. Yoga Muse geeft yogalessen aan de rand van Vught in een glazen kas middenin de natuur.

*Bekijk de yoga in de kas in Vught mogelijkheden van Yoga Muse

Mooie en bijzondere yoga plekken in Nederland

Yoga in Paleistuin in Den Haag

De Paleistuin in het centrum van Den Haag is een oase van rust. Mensen lezen er een boek op de bankjes rondom de boom, verschuilen zich aan de rand van de Paleistuin of genieten met elkaar in het gras van een picknick. Daarnaast is het een populaire plek voor yoga in het park in Den Haag. Je kan er meedoen aan lessen of zelf je yogamat uitrollen en je yoga oefeningen doen.

Yoga in het park Den Haag

Heb jij nog meer tips voor bijzondere yoga plekken in Nederland?
Deel ze met ons via redactie@wellnessspots.com.

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons