Lifestyle

Hamamdoeken, must have voor de wellness liefhebber

5 december 2021
Mooie hamamdoek kopen

De hamamdoek, een van de meest veelzijdige sauna- en reis accessoires in één. Wij delen graag deze tips met je om een mooie hamamdoek te kopen. Een hamamdoek is ideaal om mee te nemen naar de sauna, ze zijn licht van gewicht, je kan ze voor meerdere activiteiten gebruiken en een hamamdoek is gemakkelijk mee te nemen als je op reis gaat.

 

Hamamdoeken, een must have! 

 

Een hamamdoek is een must have voor de wellness liefhebber. Je kan hem gebruiken om op te zitten als je een dagje naar de sauna gaat en je kam hem even omslaan als je van de ene sauna naar de andere sauna loopt. Op vakantie kan je een mooie hamamdoek als omslagdoek gebruiken of erop picknicken.

 

In Turkije bestaat de hamamdoek al eeuwen. De dun geweven handdoek werd gebruikt in Turkse badhuizen (hamam) als omslagdoek. Wist je dat men in Turkije een hamamdoek een pestemal noemt en in Tunesië een fouta? Inmiddels is de hamamdoek een trendy musthave geworden in de meest gave en fleurige kleuren.

 

Origineel! Deze badjas hamamdoek!

 

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Mooie hamamdoeken

Grote hamamdoek

Waar gebruik je hamamdoeken voor?

 

Je kan het zo gek niet bedenken of een hamamdoek komt wel van pas. Het voordeel is ook dat hamamdoeken licht van gewicht zijn en dus ideaal zijn om mee te nemen.

 

  • Als yogakleed?
  • Gebruik in de sauna?
  • Badlaken, strandlaken, wikkeldoek, omslagdoek of pareo?
  • Mee op reis om om te slaan als het fris wordt of juist voor gebruik op het strand?

 

Hamamdoek - Hamamsecrets

Hoe kies je de ideale hamamdoek?

 

Er worden ontzettend veel hamamdoeken gemaakt en vele soorten. Bedenk goed wat voor soort hamamdoek je wilt. Handgemaakt of ambachtelijk geweven is mooi, maar daar betaal je dan ook voor. Persoonlijk vind ik zelf een grote hamamdoek heel fijn. Met mijn 1.80 meter is een hamamdoek van die lengte of nog groter het fijnste.

 

Uiteindelijk gaat het erom dat jij blij bent met je mooie hamamdoek. En dan maakt het niet uit welke kleur, design of lengte het is. Als je een duurzame hamamdoek wilt kiezen dan kan je het beste kijken voor een hamamdoek die is gemaakt van biologisch katoen.

 

Sauna hamamdoek

 

Tips voor lang plezier van je hamamdoek

 

Gebruik de hamamdoek waarvoor die bedoeld is, dan heb je er het langste plezier van. Kijk dus ook goed naar het wasadvies. Onze tip, was de hamamdoek voordat je die de eerste keer gaat gebruiken. Zeker als je met een witte bikini op een fleurige hamamdoek gaat liggen.

 

Mooie hamamdoek kopen

 

Mooie hamamdoek kopen, fijne inspiratie

 

Woww wat een mooie hamamdoeken bij Etsy

 

Wooww, wooww, en nog eens woww! Wij worden helemaal enthousiast van alle hamamdoeken in de webshop van Etsy. Wij kunnen er een heel verhaal van maken maar het beste kan je er gewoon even lekker voor gaan zitten en rondsnuffelen in deze webshop. Wedden dat jij niet kan kiezen wat je de mooiste hamamdoek vind?

 

♥ Bekijk hier alle mooie hamamdoeken bij Etsy.

 

 

Ook bij Hema kan je hamamdoeken kopen

 

Ga jij voor Hema na het zien van deze hamamdoek? Het is een hamamdoek met een lengte van 1.80 centimeter en breedte van 1.60 centimeter.  De hamamdoek heeft een badstof achterzijde en is gemaakt van 100% katoen.

 

♥ Bekijk de hamamdoeken bij Hema.

 

Hamamdoeken Hema

 

Bekijk alle mooie hamamdoeken bij bol.com

 

Het assortiment is zo groot bij bol, je kan zelfs kiezen uit honderden hamamdoeken. Snuffel rond tussen alle kleuren en maten en geef jezelf een mooie hamamdoek cadeau.

 

♥ Bekijk hier alle hamamdoeken bij bol.com.

 

 

Mooie hamamdoek kopen

 

Betaalbare hamamdoek kopen bij Decathlon

 

Ben je op zoek naar een handige en betaalbare hamamdoek? Kijk dan ook eens in de webshop van Decathlon waar er een aantal in verkocht worden.

 

♥ Bekijk hier alle betaalbare hamamdoeken bij Decathlon.

 

Hamamdoek kopen

Ook leuk, deze badjas hamamdoek

 

Kijk nou wat we nou hebben gevonden! Een badjas dat op een hamamdoek lijkt! Dat is origineel! Zou jij een badjas hamamdoek willen?

 

 

Bekijk deze badjas hamamdoek.

 

Mooie badjas voor vrouwen

 

Heb jij al een mooie hamamdoek gezien?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots