Mooie hamamdoek kopen

Hamamdoeken, must have voor de wellness liefhebber

De hamamdoek, een van de meest veelzijdige sauna- en reis accessoires in één. Wij delen graag deze tips met je om een mooie hamamdoek te kopen. Een hamamdoek is ideaal om mee te nemen naar de sauna, ze zijn licht van gewicht, je kan ze voor meerdere activiteiten gebruiken en een hamamdoek is gemakkelijk mee…

Hamamdoeken, een must have! 

Een hamamdoek is een must have voor de wellness liefhebber. Je kan hem gebruiken om op te zitten als je een dagje naar de sauna gaat en je kam hem even omslaan als je van de ene sauna naar de andere sauna loopt. Op vakantie kan je een mooie hamamdoek als omslagdoek gebruiken of erop picknicken.

In Turkije bestaat de hamamdoek al eeuwen. De dun geweven handdoek werd gebruikt in Turkse badhuizen (hamam) als omslagdoek. Wist je dat men in Turkije een hamamdoek een pestemal noemt en in Tunesië een fouta? Inmiddels is de hamamdoek een trendy musthave geworden in de meest gave en fleurige kleuren.

Origineel! Deze badjas hamamdoek!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Mooie hamamdoeken

Grote hamamdoek

Waar gebruik je hamamdoeken voor?

Je kan het zo gek niet bedenken of een hamamdoek komt wel van pas. Het voordeel is ook dat hamamdoeken licht van gewicht zijn en dus ideaal zijn om mee te nemen.

  • Als yogakleed?
  • Gebruik in de sauna?
  • Badlaken, strandlaken, wikkeldoek, omslagdoek of pareo?
  • Mee op reis om om te slaan als het fris wordt of juist voor gebruik op het strand?
Hamamdoek - Hamamsecrets

Hoe kies je de ideale hamamdoek?

Er worden ontzettend veel hamamdoeken gemaakt en vele soorten. Bedenk goed wat voor soort hamamdoek je wilt. Handgemaakt of ambachtelijk geweven is mooi, maar daar betaal je dan ook voor. Persoonlijk vind ik zelf een grote hamamdoek heel fijn. Met mijn 1.80 meter is een hamamdoek van die lengte of nog groter het fijnste.

Uiteindelijk gaat het erom dat jij blij bent met je mooie hamamdoek. En dan maakt het niet uit welke kleur, design of lengte het is. Als je een duurzame hamamdoek wilt kiezen dan kan je het beste kijken voor een hamamdoek die is gemaakt van biologisch katoen.

Sauna hamamdoek

Tips voor lang plezier van je hamamdoek

Gebruik de hamamdoek waarvoor die bedoeld is, dan heb je er het langste plezier van. Kijk dus ook goed naar het wasadvies. Onze tip, was de hamamdoek voordat je die de eerste keer gaat gebruiken. Zeker als je met een witte bikini op een fleurige hamamdoek gaat liggen.

Mooie hamamdoek kopen

Mooie hamamdoek kopen, fijne inspiratie

Ook bij Hema kan je hamamdoeken kopen

Ga jij voor Hema na het zien van deze hamamdoek? Het is een hamamdoek met een lengte van 1.80 centimeter en breedte van 1.60 centimeter.  De hamamdoek heeft een badstof achterzijde en is gemaakt van 100% katoen.

♥ Bekijk de hamamdoeken bij Hema.

Hamamdoeken Hema

Bekijk alle mooie hamamdoeken bij bol.com

Het assortiment is zo groot bij bol, je kan zelfs kiezen uit honderden hamamdoeken. Snuffel rond tussen alle kleuren en maten en geef jezelf een mooie hamamdoek cadeau.

♥ Bekijk hier alle hamamdoeken bij bol.com.

Mooie hamamdoek kopen

Betaalbare hamamdoek kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een handige en betaalbare hamamdoek? Kijk dan ook eens in de webshop van Decathlon waar er een aantal in verkocht worden.

♥ Bekijk hier alle betaalbare hamamdoeken bij Decathlon.

Hamamdoek kopen

Ook leuk, deze badjas hamamdoek

Kijk nou wat we nou hebben gevonden! Een badjas dat op een hamamdoek lijkt! Dat is origineel! Zou jij een badjas hamamdoek willen?

Bekijk deze badjas hamamdoek.

Mooie badjas voor vrouwen

Heb jij al een mooie hamamdoek gezien?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons