Moroccanoil producten

Nieuwsgierig naar Moroccanoil producten? Check deze review!

Ben jij een fan van Moroccanoil? Sigrid schreef een Moroccanoil producten review waarin diverse artikelen aan bod komen. Van de Beach Wave Mousse tot de curl cream en de dry body oil.

Moroccanoil producten review

Moroccanoil, een merk dat ik zo fijn vind en die mag ‘shinen’ in mijn badkamer. Een lotion voor mijn haar, een olie voor mijn huid, schuimpje voor volume, noem het maar! Ik ben al fan en ik wil jullie ook heel graag kennis laten maken met dit heerlijke merk.

De Canadese Carmen Tal is de oprichtster van Moroccanoil. Ooit kreeg zij helaas een mislukte kleurbehandeling die het haar flink beschadigde. Tijdens een reis door Israël ontmoette Carmen een kapper die haar haar een behandeling met olie gaf. Het haar was direct weer gezond. Ze nam een aantal flessen van deze wonderolie mee naar huis om vervolgens in Canada te ontdekken dat deze olie, of een vergelijkbaar producten, in haar omgeving nergens was te verkrijgen. Carmen besloot om de distributierechten te kopen en ontwikkelde het merk Moroccanoil en inmiddels is het HET merk onder de sterren. En nu is dit merk niet meer weg te denken, althans… sowieso niet in mijn badkamer.

De Arganolie waar Carmen zoveel profijt van had is het hoofdbestandsmiddel van het merk geworden. Deze olie wordt ook wel het Marokkaans Goud genoemd, omdat het niet héél erg makkelijk te verkrijgen is. De olie komt uit de vruchten van de schaarse Arganboom en het is tijdrovend om de olie uit de vruchten te verkrijgen. Arganolie is een erg fijne olie omdat deze veel vetzuren, antioxidanten, eiwitten en Vitamine E bevat. Je haar en/of huid zal zacht, glanzend en ook nog pluisvrij worden. Arganolie staat bekend om vetvrij te zijn wat ook weer een fijn bijkomend voordeel is. Geen vette handen na gebruik!

Bestond de lijn ooit uit één enkel product, inmiddels is het merk uitgegroeid tot een volledige verzorgingslijn van haar- en lichaamsproducten. Alle producten bevatten voedende en antioxidantrijke arganolie, het hoofd ingrediënt van Moroccanoil.

Het is een merk dat in mijn badkamer blijft staan. Na het uit mogen proberen van bovenstaande producten ben ik bang dat er meer producten bij gaan komen. Het zijn niet de goedkoopste producten en dat komt mede door de Arganolie. Ik vind het in elk geval meer dan waard en ben dus bereid om meer te betalen voor goede kwalitatieve producten. Bij deze is dat verschil gelijk te voelen. In deze review komen de onderstaande producten aan bod.

  • Dry body oil;
  • Intense curl cream 300 ml;
  • Thickening lotion Volume 100ml;
  • Bekijk alle Moroccanoil producten bij de Haarshop;
  • Bekijk het volledige Moroccanoil assortiment bij De Bijenkorf of bestel de completeTravel Set‘.

Wellness Cadeau Tip, bestel nu deze mooie Morocconoil cadeauset!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

'Beach Waves' in je haar met Morocconoil

Moroccanoil Thickening lotion Volume

Misschien ken je het wel: slap en futloos haar, elke dag een Bad Hairday omdat je haar weer zo naar beneden hangt. Moroccanoil heeft hier dé oplossing voor, namelijk de Thickening lotion voor fijn tot normaal haar. De lotion bevat quinoaproteïnen en voeden je haar waardoor je haar wordt beschermt en versterkt. Uiteraard bevat deze lotion ook arganolie en zal ervoor zorgen dat je haar een mooie glans krijgt en niet plakkerig wordt.

De lotion zit in een pompflacon en dat vind ik zelf erg prettig. Nadat ik mijn haar heb gewassen en handdoek droog heb gedept, doe ik klein beetje lotion in mijn handpalm en vervolgens breng ik het aan op mijn haar en begin ik bij mijn haaraanzet en vervolgens verdeel ik het over de rest. De olie ruikt héérlijk, het heeft de typische Moroccanoilgeur en die brengt mij keer op keer even in een vakantiestemming.

Ik laat mijn haar aan de lucht drogen en mijn haar zit zeker minder futloos en het voelt voller aan. En mijn blonde haren hebben een glans, precies zoals je van een zomercoupe nu verwacht. Een absolute blijver!

*Bestel de Thickening lotion bij De Bijenkorf;
**
Laat de Thickening lotion bezorgen door de Haarshop.

Moroccanoil Thickening lotion Volume

Moroccanoil Dry body oil

Potjes waar je doorheen kan kijken, zodat je kan zien wat erin zit, ik hou daar van. Naast het feit dat ik dit soort verpakking gewoon ook mooi vind, vind ik het gewoon ook fijn om te zien wat ik kan verwachten. Deze Dry body oil van zit in een prachtige doorzichtige ronde fles met spray, de verpakking is haast goud. Een spray voor het gebruik van olie, vind ik sowieso handig. Je sprayt gelijk het product op de huis en je krijgt geen geknoei.

In de Dry body oil zit naast Arganolie, ook olijfolie en avocado-olie. Olijfolie heeft de eigenschap een droge huid goed te hydrateren en avocado-olie staat bekend om de vele vitamines en mineralen die je huid nodig heeft. In combinatie met Arganolie heb je dus “goud” in handen om je huid mee te verzorgen.

Na elke douchebeurt smeer ik sowieso mijn huid altijd in, omdat deze heel droog is. Mijn huid moet dus gevoed worden. De Dry Body oil masseer ik in mijn huid en de olie wordt direct opgenomen door mijn huid en er blijft geen vettigheid achter. Het is een heerlijke olie en mijn huid reageert er goed op na het gebruik van een aantal dagen. Mijn huid is zich zichtbaar aan het herstellen en mijn huid zit er niet meer droog uit. Mijn huid slaat niet meer wit uit, maar ik kan eindelijk de gehele dag genieten van mijn inmiddels opgedane bruine zomerse kleur.

*Bestel de dry body oil bij De Bijenkorf;
**
Laat de dry body oil bezorgen door de Haarshop.

Moroccanoil producten

Moroccanoil Intense curl cream 300 ml

Om de Intense curl cream te testen heb ik mijn dochter ingezet. Zij is een jonge dame met een flinke bos krullen die maar nooit willen zitten zoals een mooie krul eigenlijk moet zitten. En dat is vooral niet in als krul maar een kapsel met flink wat klitten na een goede nacht of na een dag school en sporten. We hebben hier thuis al heel wat producten versleten, maar nog altijd niet het juiste product gevonden.

Arganolie heeft de eigenschap om krullen te hydrateren en te activeren. Anders gezegd: om de krullen te voeden en ervoor te zorgen dat de krullen zich ook echt als een krul gaan gedragen in plaats van een knoop in het haar.

Na een wasbeurt smeren wij de Intense Curl Cream in het haar en we hoeven het niet uit te spoelen want deze crème is een leave-in conditioner. Nadat het haar droog is, zie je gelijk al resultaat. Het haar glanst, ziet er gevoed uit en de krullen zijn “los” van elkaar. Hierdoor zit er gelijk al meer volume in het haar. ’s Avonds kammen we, voor het slapen gaan, nogmaals het haar en dit is niet meer de eeuwige strijd. Het haar is nog altijd makkelijk door te kammen met hier en daar een verdwaalde knoop, maar wat een verschil!

Mijn dochter vindt het fijn om het haar aan de lucht te laten drogen, maar mocht je een föhn gebruiken, zet dan je diffuser erop om de krullen te activeren en te versterken. Deze Intense Curl Cream kan op vochtig of op droog haar aangebracht worden.

*Bestel de curl cream bij De Bijenkorf;
**
Laat de curl cream bezorgen door de Haarshop.

Moroccanoil producten review

Moroccanoil Beach Wave Mousse

Hou jij van die ‘verwaaide look’ na een dag op het strand? Dan is de Beach Wave Mousse precies dat beautyproduct dat jij wil hebben deze zomer. Je spuit een hoeveelheid ter grootte van een golfbal mousse in je hand en in no-time creëer jij die ‘beach look’. Gebruikte je vroeger zeezoutspray, dit product bestaat uit een zout-vrije formule waarbij je wel de warrige textuur creëert maar niet het haar uitdroogt.

De UV-filters in de mousse zorgen er ook nog eens voor dat het haar wordt beschermd tegen de zon en het behoud de kleur van je haar. Fijn vind ik ook dat de mousse niet plakkerig en stijf aanvoelt. Je kan je haar föhnen voordat je naar het strand gaat of vier je vakantie op een tropisch eiland dan droogt je haar zo in de zon.

*Laat de Beach Wave Mousse bezorgen door de Haarshop.

Moroccanoil Beach Wave Mousse

Moroccanoil cadeauset

De tip voor de feestdagen, bestel nu deze mooie Morocconoil cadeauset!

Moroccanoil cadeauset

Moroccanoil verkooppunten

Denk jij na deze Maroccanoil producten review dat wil ik hebben en waar kan ik Maroccanoil kopen? Er zijn diverse verkooppunten, zoals De Bijenkorf. Uiteraard kan je de producten ook eenvoudig in een webshop bestellen en thuis laten bezorgen. Maroccanoil producten kan je bestellen in de onderstaande webshops. De producten kan je niet meer bij Douglas kopen en ook niet bij Kruidvat.

*Bestel je producten bij De Bijenkorf;
**
Laat je producten bezorgen door de Haarshop.

Moroccanoil producten

Wat vind jij van deze Moroccanoil review?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen