Beauty

‘Beach Waves’ in je haar met Morocconoil

15 April 2019
'Beach Waves' in je haar met Morocconoil

Ben jij een fan van Morocconoil producten? Dan tip ik je graag voor deze zomer de Morocconoil Beach Waves Mousse. Een fijne mousse die jouw haar omtovert tot mooie ‘beach waves’ voor op het strand.

Morocconoil producten

 

Mede-oprichter van Moroccanoil, Carmen Tal, was op reis toen haar haar zwaar beschadigd raakte na een kleurbehandeling. Zij liet haar haar behandelen met olie en was zo blij met het resultaat dat zij zichzelf tot doel stelde om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan te delen door een productlijn te gaan ontwerpen.

 

 

Bestond Moroccanoil ooit uit één enkel product, inmiddels is Moroccanoil uitgegroeid tot een volledige verzorgingslijn van haar- en lichaamsproducten. Alle producten bevatten voedende en antioxidantrijke arganolie, het hoofd ingrediënt van Moroccanoil.

 

 

Morocconoil Beach Wave Mousse

 

Hou jij van die ‘verwaaide look’ na een dag op het strand? Dan is de Moroccanoil Beach Wave Mousse precies dat beautyproduct dat jij wil hebben deze zomer. Je spuit een hoeveelheid ter grootte van een golfbal mousse in je hand en in no-time creëer jij die ‘beach look’. Gebruikte je vroeger zeezoutspray, dit product bestaat uit een zout-vrije formule waarbij je wel de warrige textuur creëert maar niet het haar uitdroogt.

 

De UV-filters in de mousse zorgen er ook nog eens voor dat het haar wordt beschermd tegen de zon en het behoud de kleur van je haar. Fijn vind ik ook dat de mousse niet plakkerig en stijf aanvoelt. Je kan je haar föhnen voordat je naar het strand gaat of vier je vakantie op een tropisch eiland dan droogt je haar zo in de zon.

 

 

Morocconoil producten

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

float center korting
Follow Wellness Spots

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief:

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!