Beauty

Fresh skin is in, maak kennis met Morphe 2 Skincare producten

5 april 2021
Morphe 2 skincare review

Een fris skincare product met pure ingrediënten, ideaal om de lente mee in te gaan. Wij mochten weer aan de slag met een voor ons nieuw beautymerk. Lees snel meer over onze Morphe 2 Skincare review aan de hand van Harmke haar ervaringen.

 

Morphe 2 Skincare review, frisse en pure ingrediënten

 

Morphe is een bad & beauty label dat onlangs een nieuwe lijn skincare-producten lanceerde. Wij testten vijf producten uit de Morphe 2 Skincare-collectie: Cleanser, Detox Face Mask, Moisturizer, Face Mist en Lip Mask.

 

Onder het motto ‘Fresh skin is in’ introduceerde Morphe de lijn Morphe 2 Skincare. Smeer geen ‘rommel’ op je gezicht is hun boodschap, maar verantwoorde producten met natuurlijke bestanddelen. De producten van Morphe 2 Skincare bevatten voedende bestanddelen en zijn gemakkelijk in het gebruik, is de claim. Dat laatste klinkt mij als muziek in de oren, aangezien geduld niet mijn beste eigenschap is…

 

Ook fijn om te weten is dat de producten geen dierlijke ingrediënten bevatten, 100 procent vegan-friendly zijn en cruelty-free, al is dat niet mijn eerste focus. Hoe test Morphe zijn Skincare-producten dan wel? Nou zo! “We do not test on animals. Instead, we love trying out products on ourselves and with friends.” Is Morphe 2 Skincare inderdaad effectief en gemakkelijk in gebruik? Hier lees je mijn ervaringen!

 

*Ontdek de skincare producten van Morphe bij Douglas

 

 

Morphe 2 Bubbly Fresh Gel-To-Foam Cleanser

 

Make-up-resten en vet of vuil op de huid verwijder je met deze cleanser. O, wat een heerlijk spul, denk ik meteen als ik de paarse tube open. De gel met bubbeltjes ruikt heerlijk fris, waarschijnlijk dankzij de aloë vera en blauwgroene algen die het bevat.

 

Als ik het goedje aanbreng op mijn gezicht met wat lauwwarm water verandert het in een schuimlaagje. Het werkt verzachtend en geeft me meteen een schoon gevoel!

 

Morphe 2 Bubbly Fresh Gel-To-Foam Cleanser

 

Morphe 2 Restart Detox Face Mask

 

Een gezichtsmasker dat ontgift en oneffenheden aanpakt! Klinkt goed. Het masker is lavendelpaars en bevat actieve koolstof, Franse klei en wilgenbastextract. Het voelt super elastisch en smooth aan.

 

Ik probeer het uit op mijn neus, die wel een oppepper kan gebruiken nadat ik in de felle zon heb gelopen. Er vormt zich een strak laagje op de huid dat ik er na 10 minuten afpel. Resultaat? Een heel zachte en egalere huid!

 

Morphe 2 Restart Detox Face Mask

 

Morphe 2 Total Softie Gel Moisturizer

 

Deze gel moisturizer in een mintgroene tube belooft de huid te hydrateren en te verzorgen. Hij bevat hyaluronzuur, dat bekendstaat om zijn hydraterende werking, en komkommerwater. En o wat ruikt ook deze zachte gel weer heerlijk fris!

 

Gewoon ’s ochtends of ’s avonds op je gezicht aanbrengen, that’s all. Deze vocht inbrengende crème zou zomaar eens mijn favoriet kunnen worden. Ook de textuur is fijn en licht.

 

Morphe 2 Total Softie Gel Moisturizer

 

Morphe 2 Li’l Pick-me-up 3-in-1 Face Mist

 

Total mood boost” zegt Morphe zelf over deze Face Mist die zacht oranjeroze van kleur is. De mist bevat oranjebloesem, komkommerwater en aloë vera, is verfrissend en kalmeert de huid. En daar is geen woord van gelogen. Jee, echt een superfijne mist.

 

Héél verfrissend en wat een zalige geur. Ik zeg dit niet omdat ik de Morphe 2 Skincare producten heb ontvangen als test, het is mijn eerlijke ervaring met de natuurlijke huidverzorgingsproducten! Weer een product dat ik niet wil missen!

 

Morphe 2 Li’l Pick-me-up 3-in-1 Face Mist

 

Morphe 2 Lippie Lullaby Lip Mask

 

Ook naar de Lip Mask ben ik benieuwd, omdat ik vooral bij vrieskou last heb van gebarsten lippen. Hij zit in een handig tubetje en bevat murumuruboter en squalane, beide extreem vocht inbrengende producten.

 

Het lippenmasker breng je ’s avonds aan zodat het in de nacht zijn werk kan doen. De gel voelt boterachtige aan en het duurt even voordat het intrekt, maar juist dat geeft een extra beschermend gevoel!

 

Morphe 2 Lippie Lullaby Lip Mask

 

Ervaringen en voordelen Morphe 2 skincare

 

Het is echt waar, ik heb zonder overdrijven een nieuw favoriet skincare-merk ontdekt! Morphe 2 Skincare maakt wat mij betreft echt de beloftes waar. Ik ben weg van deze pastelkleurige producten die stuk voor stuk heerlijk ruiken: subtiele frisse geuren waar je blij van wordt. Ze zijn prettig van textuur en inderdaad supermakkelijk in het gebruik. En belangrijker nog: ze geven stuk voor stuk het gewenste resultaat!

 

Morphe 2, made with good vibes!

 

Morphe 2 Skincare draagt met positieve vibes bij aan de natuur. Hieronder nog even op een rijtje wat de uitgangspunten zijn van de nieuwe Morphe 2 Skincare-lijn.

 

> Schoon en effectief

De producten bestaan uit voedende ingrediënten die de huid van nature nodig heeft. Overbodige en niet-natuurlijke ingrediënten worden weggelaten.

 

> Krachtige eenvoud

Alle producten zijn gemakkelijk te gebruiken – zowel los als in combinatie voor de dagelijkse huidverzorging – en dat staat een fantastisch resultaat niet in de weg.

 

> Vegan-friendly

De producten zijn honderd procent vegan-friendly en ze bevatten geen dierlijke producten.

 

> Cruelty-free

De makers testen niets op dieren. In plaats daarvan maken ze er een sport van om alles op zichzelf en hun vrienden te testen.

 

Waar Morphe kopen

 

Waar kan je Morphe kopen? Hier!

 

Morphe – onderdeel van FORMA Brands – is een onconventioneel beautymerk dat hoogwaardige make-up en méér biedt voor een betaalbare prijs. Het merk werd opgericht in 2008 door kunstenaars en influencers uit Los Angeles.

 

In rap tempo veroverde Morphe de wereld met gedurfde make-up waarbij individualiteit en zelfexpressie leidend zijn. Ook anno 2021 doet Morphe van zich spreken met een uitgebreide selectie hoogwaardige producten tegen een ongelooflijk zachte prijs.

 

In oktober 2020 heeft Morphe zijn eerste winkel op het Europese vasteland geopend, in de Kalverstraat in Amsterdam.

 

*Bekijk alle producten in de webshop van Morphe.
**De skincare producten van Morphe ook te koop bij Douglas.
***Bij bol.com kan je alleen de bekende Morphe paletten kopen

 

 

Morphe 2 skincare review

 

Zou jij naar aanleiding van deze Morphe 2 skincare review
de frisse skincare producten gaan proberen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots