MY ALPENWELT Resort in Königsleiten

My Alpenwelt Resort in Königsleiten voor écht Me-Time!

Tijd voor Me-Time in de bergen om even helemaal tot rust te komen? En wil je ook nog eens duurzaam reizen? Droom snel weg naar het heerlijke My Alpenwelt Resort in Königsleiten, in het Salzburgerland in Oostenrijk.

My Alpenwelt Resort in Königsleiten voor Me-Time!

Gelegen op een zonneplateau middenin het Nationaal Park Hohe Tauern staat het My Alpenwelt Resort garant voor bergliefde en momenten van geluk. Het luxe wellness hotel behoort tot de Leading Spa Resorts en verleidt je met zijn luxueuze wellnesswereld tot grenzeloos ontspannen. Hier kan je meer lezen over Leading Spa Resorts in Europa.

Vóór de deur van het resort starten talloze wandelingen, bergtopbeklimmingen en (e)-biketochten die je in de lente, de zomer en de herfst de kans bieden om het mooie natuurgebied te ontdekken. In de wintermaanden stap je vanuit het hotel, dat direct aan de piste ligt, zo het grootste skigebied van het Zillertal in.

“Go Green” en geniet van een duurzame wellnessvakantie in de Oostenrijkse bergen. In My Alpenwelt Resort, een viersterren wellness- en lifestyleresort in Königsleiten in het Salzburgerland, kan je met een schoon geweten genieten van een duurzaam “Go Green” concept.

De natuur waarin we hierboven op de Gerlospas wonen, is een juweel. We moeten haar respecteren en in stand houden“, vindt de gastheer en eigenaar Hannes Kröll-Schnell. Hij zet zich volop in met zijn exclusieve resort voor de bescherming van het klimaat en voor hernieuwbare energie.

Zo wordt de gehele zwembadzone van het resort en grote delen van het hotel verwarmd door een ultramodern thermisch zonne-energiesysteem. De intense hoogtezon en de talrijke mistvrije dagen in de Zillertal Arena zorgen ervoor dat er genoeg “output” van energie is. Sinds enkele jaren beschikt MY ALPENWELT Resort ook over een eigen warmtekrachtkoppelingsinstallatie voor de opwekking van warmte en elektriciteit. “In 55.000 bedrijfsuren hebben we al meer dan een miljoen kilowattuur energie kunnen produceren“, aldus de manager van het resort.

Van het e-autopark voor het personeel en de gasten tot het eigen zonne-energiesysteem voor het opladen van de e-voertuigen: My Alpenwelt Resort in Königsleiten gaat voor groene mobiliteit. Met een nieuw systeem voor het verzamelen van herbruikbare afvalstoffen recyclet het hotel belangrijke grondstoffen. Er is zelfs een noodstroomconcept, als het nodig is kan My Alpenwelt Resort in Königsleiten bij een stroomstoring veilig de hele werking van het hotel voortzetten.

♥ Check hier alles over dit hotel in het Salzburgerland.
♥ Ontdek de reizen met TUI naar My Alpenwelt Resort.
♥ Bekijk meer foto’s van de Alpenwelt FelsenBAD & SPA.
♥ Bekijk meer van onze tips voor een wellness vakantie Oostenrijk tips.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

MY ALPENWELT Resort in Königsleiten

Duurzaam hotel Oostenrijk

Relaxen in de Alpenwelt FelsenBAD & SPA

De Alpenwelt FelsenBAD & SPA, dat is de naam van de spa van het My Alpenwelt Resort, het viersterren wellness- en lifestyleresort in Königsleiten. In deze spa kan je zowel buiten als binnen ontspannen en tot rust komen.

Wil je wegdromen met meer foto’s van de Alpenwelt FelsenBAD & SPA en meer weten over de mogelijkheden in de spa? Bekijk dan dit artikel van ons met meer informatie.

♥ Ontdek de reizen met TUI naar My Alpenwelt Resort.
♥ Bekijk meer foto’s van de Alpenwelt FelsenBAD & SPA.

Leading Spa Resorts Oostenrijk

Bijzonder overnachten in een Dome!

Hou jij van bijzondere overnachtingen? Dan zit je helemaal goed bij het My Alpenwelt Resort in Königsleiten. In de zomermaanden kan je er namelijk ook overnachten in deze mooie dome. Heb jij al zin om hier in bed te kruipen?

Bijzonder overnachten in Oostenrijk

Zou jij hier willen genieten van een duurzame wellness vakantie?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons