Nationalpark Sommercard voor Wildkogel Arena

Nationalpark Sommercard voor Wildkogel Arena, met voordeel de regio ontdekken!

Extra voordeel kunnen reizigers allemaal wel gebruiken tijdens de zomervakantie. Met de Nationalpark Sommercard voor de Wildkogel Arena regio in Oostenrijk kan je genieten van extra kortingen en soms zelfs gratis gebruik maken van de bepaalde diensten.

Nationalpark Sommercard voor Wildkogel Arena

Heb jij reisplannen naar Oostenrijk deze zomer dan is het goed om te weten dat er veel voordeelkaarten voor Oostenrijk beschikbaar zijn voor reizigers. Een van die voordeelkaarten voor de zomer is de Nationalpark Sommercard voor de Wildkogel Arena Neukirchen Bramberg regio.

Of je nou tijdens je vakantie in Oostenrijk wilt verblijven in een fijn viersterren wellness hotel of in een van de goed uitgeruste appartementen. Er zijn meer dan 160 deelnemende accommodaties in Neukirchen en Bramberg die gasten die overnachten gratis een voordeelkaart geven. Via deze link kan je alle deelnemende accommodaties in Neukirchen en Bramberg bekijken waarbij de Nationalpark Sommercard voor de Wildkogel Arena in de prijs is inbegrepen. De voordeelkaart is geldig vanaf de dag waarop je aankomt, tot en met de dag dat je vertrekt in de periode van 1 mei tot 31 oktober.

Het ligt er natuurlijk maar net aan wat je allemaal tijdens je vakantie in de Wildkogel Arena Neukirchen Bramberg wilt gaan ontdekken. Maar over het algemeen bespaar je met de Nationalpark Sommercard voor de Wildkogel Arena zo’n €100,-. Een paar ideeën van wat je allemaal met de voordeelkaart kan beleven en ervaren zijn:

  • Iedere dag één gratis activiteit uitzoeken;
  • Deelname aan meer dan 60 activiteiten in het vakantiegebied van het Nationale Park de Hohe Tauern;
  • Gebruik maken van wandeltaxi’s (bijvoorbeeld Habachdal/Bramberg, Mühlbachdal/Bramberg, Dürnbachdal/Neukirchen);
  • Bij aankomst of vertrek, één keer tijdens je verblijf gebruik maken van de Großglockner Hochalpenstraße en de Gerlos Alpenstraße ;
  • Met de voordeelkaart kan je van de Pinzgauer Lokalbahn en alle SVV Postbussen tussen Krimml, Zell am See en Rauris gratis gebruik maken.

♥ Bekijk ook deze mooie bergmeren in de Wildkogel Arena;
♥ Ontdek alles over fietsen en hier over wandelen in Wildkogel Arena.
♥ Iets meer avontuur? Bekijk deze Wildkogel Arena zomer activiteiten.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wandelen in Wildkogel Arena Neukirchen en Bramberg

Weet jij al wat je met de Nationalpark Sommercard voor Wildkogel Arena wilt ontdekken?

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen