Natural SELF natuurlijke skincare zonneproducten

JeSELF goed verzorgen vóór, tijdens én na het zonnen met Natural SELF

Het is iedere dag belangrijk dat je jezelf goed verzorgd! In de zomermaanden is het extra belangrijk dat je vóór, tijdens en na het zonnen extra aandacht besteed aan je beauty routine en dat kan met Natural SELF natuurlijke skincare zonneproducten.

Natural SELF natuurlijke skincare zonneproducten

Goed voor mens en natuur, dat is waar het om draait bij Natural SELF natuurlijke skincare. In de beauty producten van SELF zitten de beste ingrediënten die moeder natuur ons gegeven heeft. Bij alle zonneproducten ligt de nadruk op intense hydratatie, het herstellen van de huid barrière en een betere huidelasticiteit. Precies wat je nodig hebt vóór, tijdens en na het zonnebaden. De basis voor alle voedende producten bestaat uit 5 ingrediënten te weten Aloë vera, Macadamia, Arganolie, Shea Butter en Kokosolie.

Alle Natural SELF natuurlijke skincare producten zijn 100% natuurlijk en vegan. De beauty producten zijn vrij van siliconen, gemanipuleerde ingrediënten, kunstmatige geur- en kleurstoffen en parabenen. Alle ingrediënten zijn eco-cert geregistreerd. Niet voor niets heeft Natural SELF natuurlijke skincare een aantal beauty awards in de wacht gesleept. Een paar highlights van de natuurlijke producten:

  1. De producten zijn vrij van microplastics.
  2. Het assortiment van SELF is Halal gecertificeerd.
  3. De volledige productie gebeurt in België en Nederland.
  4. SELF bevat geen conflicterende mineralen zoals MICA of goud.
  5. SELF heeft een internationaal erkend Vegan label. Dit wil zeggen dat de producten niet getest worden op dieren en geen enkel dierlijk bestanddeel bevatten.

Bestel nu de Sunny Skincare Set en ontvang er een
mooie exclusieve SELF Summer Hat bij cadeau!

♥ Bekijk hier alle producten van SELF.
♥ Ook handig en fijn, deze SELF Travel Set.
♥ Ontdek ook de Morph 2 skincare producten.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Natural SELF natuurlijke skincare zonneproducten

Voor het zonnen: je huid voorbereiden op de zon

Voor een mooie egale zongebruinde huid is het aan te raden om je lichaam goed te scrubben. Wij laten dat graag doen in een hammam in de lente. Daarnaast scrubben wij zelf ook regelmatig thuis voordat wij gaan zonnebaden op het strand. Door het scrubben van je huid blijft je kleurtje langer zitten.

Voor het zonnen kan je de Fine Deluxe Body Scrub van SELF gebruiken. De zoutmineralen in deze bodyscrub komen uit de Dode Zee en de plantaardige oliën dragen bij aan het verwijderen van de dode huidcellen en onzuiverheden zodat je huid intensief gevoed kan worden. Het is belangrijk dat je huid goed gehydrateerd is vóór je gaat zonnen omdat de zon je huid uitdroogt.

♥ Bekijk hier de body scrub van SELF

Natural Self natuurlijke skincare zonneproducten

Tijdens het zonnen: natuurlijke vegan zonnebrand zonder chemicaliën

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de meeste mensen zich het beste met een SPF30 kunnen insmeren. Sun Protection Factor 30 beschermt voor 95% tegen UV straling. SPF50 beschermt je voor 97%, maar onderzoek wijst uit dat mensen zich veiliger achten met SPF50 en minder vaak suncare smeren.

De SELF Boost of Protection Sunscreen bevat een SPF30 met natuurlijke antioxidanten zoals duivenpitolie. Dat draagt bij aan het tegengaan van vroegtijdige huidveroudering en zonneschade. Ook niet onbelangrijk, omdat er in de suncare lijn van SELF geen kunstmatige chemicaliën zitten zijn de producten ook nog eens oceaanvriendelijk.

♥ Bekijk hier alle producten van SELF

Natural SELF natuurlijke skincare zonneproducten

Natuurlijke zonverzorging

Na het zonnen: breng je vochtbalans in evenwicht

Voel jij je ook altijd zo heerlijk rozig na een dag in de zon? Geniet er volop van na, maar denk eraan om ook je vochtbalans weer in evenwicht te brengen en je ‘na het zonnen beauty routine’ te voltooien.

Spoel de resten zonnebrand goed van je af. Of je nu verbrand bent of niet, smeer je altijd in met een hydraterende aftersun om je huid te kalmeren, de hitte uit je huid te laten trekken en de vochtbalans weer op peil te brengen. Met de Natural SELF natuurlijke skincare Fine Delicate Body Butter voedt je je huid diepgaand en het draagt bij aan het herstellen van je huidlaag.

♥ Bekijk hier de Fine Delicate Body Butter van SELF

Natural SELF natuurlijke skincare zonneproducten

Ken jij Natural SELF natuurlijke skincare zonneproducten al?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons