Spa & Sauna

Naturdorf Oberkühnreit sauna, ontspan in de “Zirbensauna”

11 oktober 2023
Naturdorf Oberkühnreit sauna

Vakantie in de omgeving van Neukirchen am Großvenediger en wil je een paar uur ontspannen in een sauna? De Naturdorf Oberkühnreit sauna is zowel te reserveren voor gasten van de vakantiehuizen als voor bezoekers van buitenaf.

 

Naturdorf Oberkühnreit sauna, ontspan in de “Zirbensauna”

 

Heerlijk! De allerfijnste bijkomstigheid van deze in de natuur gelegen vakantiehuisjes is het feit dat er ook een sauna aanwezig is op het terrein. In de Zirbensauna kan jij genieten van een moment ontspanning. De sauna van het Naturdorf Oberkühnreit in Neukirchen am Großvenediger is groot genoeg om met 6 personen tegelijkertijd van te genieten.

 

De Naturdorf Oberkühnreit sauna is een zogenoemde “zirbensauna”. De letterlijke vertaling van het Duitse woord “zirbensauna” is een “grenen sauna”. Oftewel de sauna is gebouwd van grenen hout. Grenen hout is een vaak gebruikte houtsoort in Oostenrijk voor sauna’s. Het is wel zo bij grenen hout, net zoals bij vurenhout, dat het een hoger harsgehalte heeft als andere houtsoorten. In het begin kan dit vrijkomen bij het verwarmen van de sauna. Als saunagast zie je ook wel eens een beetje zwarte kleverig achtige substantie op het plafond, dat is dus hars.

 

Verblijf jij als gast in één van de vakantiehuisjes dan krijg je korting op de huur van de sauna. Ben je toevallig een dag in de buurt van dit natuurdorp dan kan je ook als niet gast de sauna huren op aanvraag. De prijs ligt dan wel hoger.

 

Voor de chaletgasten die een romantische en ontspannen moment willen beleven is er de mogelijkheid om een Naturdorf Oberkühnreit sauna arrangement met Prosecco en hapjes te reserveren. Afkoelen na je sauna ronde kan in de natuurlijke zwemvijver. Ook niet verkeerd is dat het mogelijk is om zelfs een massage of een wellnessbehandeling in je eigen chalet te ondergaan. Vraag de gastvrouw naar de mogelijkheden.

 

 

♥ Ontdek hier de mogelijkheden voor gebruik van de zirbensauna;
♥ Met hond op vakantie naar Oostenrijk? Beijk huisdiervriendelijke vakantiehuizen;
♥ Bekijk ons complete artikel over Natuurdorp Oberkühnreit in Neukirchen am Großvenediger.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Naturdorf Oberkühnreit sauna

 

Zou jij een paar uur naar een sauna gaan bij Naturdorf Oberkühnreit?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots