Overnachten, Spa & Sauna, Wellness Vakantiehuizen Nederland

Badderen in de natuur, in natuurhuisje met bubbelbad buiten!

1 september 2023
Natuurhuisje met bubbelbad buiten

Lekker badderen in de buitenlucht, dat doe je in een natuurhuisje met bubbelbad buiten. De frisse boslucht opsnuiven, uitkijken over de groene weilanden, bubbelend naar de sterren staren, het kan allemaal.

 

Natuurhuisje met bubbelbad buiten

 

Ontspannen genieten van een wellness moment in de natuur, hoe kan dat beter vanuit een bubbelbad dat buiten in de natuur staat. Er zijn veel aanbieders van vakantiehuisjes met een bubbelbad buiten. Maar er is niet één duidelijk overzicht van huisjes met een bubbelbad in de natuur.

 

Het is een inkoppertje maar Natuurhuisje.nl is bijvoorbeeld dé website voor het zoeken naar vakantiewoningen in de natuur. Zo kan je eenvoudig deze overzichten bekijken voor vakantiehuisje met sauna in de natuur of een bungalow met sauna in natuur. Een compleet overzicht met huisjes met een bubbelbad buiten ontbreekt. Dus gingen wij zelf op zoek welke natuurhuisjes ook een bad buiten hebben staan. Met een vakantie in de natuur bedoelen wij een locatie van waaruit je vrij zicht hebt en je niet ingesloten zit door andere woningen.

 

Zoals wij al zeiden, zijn er een heleboel aanbieders die vakantiehuizen met een jacuzzi of bubbelbad buiten aanbieden. Via de link kom je op een uitgebreid artikel terecht met een divers aanbod aan leuke wellness woningen. Mocht jij gewoon graag buiten in bad willen gaan en maakt de locatie je niet uit? Bekijk dan alle onderstaande aanbieders die een overzicht hebben van huisjes met een bubbelbad buiten.

 

 

Onderstaande foto is van Dutchen, – 6 persoons luxe vakantiehuis met Finse sauna en jacuzzi buiten. Type: Weideduyn 10 – twee sauna’s, de stoomcabine en het bubbelbad in de tuin. 

 

Luxe vakantiehuis met Finse sauna en Jacuzzi buiten.

 

Huisje met bubbelbad buiten en sauna binnen

 

Wil jij een weekend weg naar Gelderland? Kies dan voor bijvoorbeeld onderstaand vakantiehuisje in Epe. Hier kan je binnenin het huisje genieten van een sauna en buiten in de tuin staat een bubbelbad onder een overkapping.

 

*Bekijk de beschikbaarheid van dit natuur huisje met bubbelbad in Epe.

 

Natuurhuisje met bubbelbad

 

Natuurhuisje met hottub buiten Valkenburg

 

Je kan hier niet bubbelen in bad, maar wel lekker badderen in de hottub die buiten staat. Dit natuurhuisje in het Limburgse Valkenburg heeft een hottub in de tuin, een sauna binnen en in de herfst en winter kan je ook nog eens binnen genieten bij de openhaard.

 

*Bekijk prijzen van onderstaande huisje met sauna binnen en hottub buiten.

 

Natuurhuisje met sauna binnen en hottub buiten Valkenburg

 

Natuurhuisje & privé sauna het Boshuis 

 

Je kan het misschien niet echt een sauna noemen, maar er is wel een sauna, en wat voor een! Midden in de bossen van Moergesteld vind je Privésauna Spa Parel in ‘t Groen. Je huurt hierbij de gehele locatie af voor een paar uur, een dagdeel of een nacht en dan kan je volop genieten van je eigen wellness faciliteiten. De sauna staat aan de rand van het bos midden tussen de varens. Een heerlijke plek!

 

*Lees meer over Privésauna Spa Parel in ‘t Groen – Het Boshuis!

 

Natuurhuisje met bubbelbad buiten in het bos

 

Wellness huisje met locatie onbekend

 

Wil jij eens verrast worden met een leuk huisje? Denk dan eens aan Vakantieadres Onbekend en kies voor het thema wellness. Marjon zoekt op basis van jouw wensen naar de leukste locaties met wellness faciliteiten. Zo werden wij verrast met een bezoek aan de onderstaande locatie. Niet verkeerd hé?! Denk je nu direct, ik wil echt naar deze locatie toe, stuur ons dan een e-mail en als je een goede reden hebt verklappen wij de locatie;)

 

*Lees hier de complete review over een wellness verrassingsreis

 

Wellness huisje in Friesland

Weet jij al naar welk natuurhuisje met bubbelbad buiten je zou willen gaan?

 

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots