Lifestyle

Een schoon huis met natuurlijke schoonmaakmiddelen van Happy Soaps

3 oktober 2023
Natuurlijk schoonmaken met HappySoaps plasticvrij

Natuurlijk schoonmaken met HappySoaps plasticvrije producten! Bij het zien van deze flessen wil jij gewoon je huis graag gaan poetsen. En je weet, een fris huis, is een fris hoofd en dat zorgt ervoor dat jij lekker thuis kan ontspannen.

 

Natuurlijk schoonmaken met HappySoaps plasticvrij

 

Ken jij HappySoaps? Wellicht ken je HappySoaps vooral van de zeepjes om je mee te wassen maar met een iets andere soort zeepjes van HappySoaps kan je ook je huis lekker schoonmaken. En je weet, een fris huis, is een fris hoofd en dat zorgt ervoor dat jij lekker thuis kan ontspannen.

 

HappySoaps is het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland en werd in juni 2019 opgericht door Marcel en Marco Koers. Het belangrijkste wat je moet weten over HappySoaps is dat zij 100% plasticvrije en milieuvriendelijke producten maken.

 

Dat betekent dat geen enkel product met en in plastic is verpakt. Ook voor de productie, opslag en verzending wordt geen plastic gebruikt. De verpakkingen die worden gebruiken, zijn 100% recyclebaar en komen van duurzame bronnen. HappySoap is Beauty Angel partner van de Plastic Soup Foundation. HappySoaps was vooral bekend van de natuurlijke cosmetische producten zoals Shampoo Bars, Body Bars en haarzeep.

 

Met de net gelanceerde Cleaning Tabs van HappySoaps gaan ze de strijd aan met de gevestigde schoonmaakmerken zoals Cif, Andy of een bepaald huismerk. Met HappySoaps kan je plasticvrij en dus natuurlijk schoonmaken en dat zou je zo maar 20 plastic schoonmaakflessen per huishouden kunnen schelen.

 

Normale reinigingsmiddelen bestaan voor 90% uit water en 10% werkende stof. De geconcentreerde Cleaning Tabs van HappySoaps hoef je thuis alleen maar aan te lengen met kraanwater. Doordat er omgerekend 2.250 ml aan schoonmaakmiddel niet vervoerd hoeft te worden door dat het nu als tabletten in een klein doosje per drie verkrijgbaar is, wordt er veel minder CO2 uitgestoten. Naast het besparen van flessen voorkom je met de cleaning tabletten van HappySoaps dat er geen microplastics in het milieu belanden.

 

*Bekijk hier alle artikelen van HappySoaps.
**Ontdek ook de shampoo bars van HappySoaps

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Natuurlijk schoonmaken met HappySoaps plasticvrij

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots