Beauty

Ontdek deze nieuwe lijn natuurlijke & vegan huidverzorging producten

30 september 2023
Vegan huidverzorging producten

Miracles by Stella, ontdek deze nieuwe lijn met natuurlijke verzorgingsproducten en vegan huidverzorging producten aan de hand van deze uitgebreide review.

Natuurlijke verzorgingsproducten & vegan huidverzorging

 

Het is niet moeilijk om te ontdekken waarom Miracles By Stella langzaam aan de beauty-markt binnen aan het komen is. Dit pure merk is gemaakt met passie én vanuit een passie en dat is de drijfveer van Stella geweest om dit merk op de markt te brengen. Stella liet zich leiden door wat de natuur haar bracht. Ze heeft jaren geleden haar voedingspatroon aangepast aan wat haar lichaam echt nodig heeft om gezond te zijn en te blijven. Met die visie in haar achterhoofd is ze ook begonnen aan een studie Aromatherapie. Stella begon met het ontwikkelen van natuurlijke verzorgingsproducten en haar onderneming kreeg de naam “Miracles By Stella”.

 

Stella ervaarde dat haar eigen producten haar huid jonger maakte, ze voelde zelfs haar glimlach sterker en ze werd gelukkiger. En dit gevoel heeft Stella terug laten komen op de verpakking: de vele vlinders. Vlinders stonden voor Stella voor de transformatie en dat wilde Stella graag met je delen. Stella heeft helaas niet meer mee kunnen maken dat haar producten op de markt kwamen. Stella werd ernstig ziek en overleed in de zomer van 2017. Maar haar gedachtegoed en passie voor pure producten is voortgezet door dochter Judith en Celesta.

 

Miracles By Stella…

 

De producten van Miracles By Stella zijn allemaal op basis van aromatherapie. De kennis die ze had opgedaan tijdens haar studie zit nu in een flesje. Er is geen onderscheid in de diverse huidtypes in het gebruik van de Miracles By Stella producten. Stella was van mening dat iedere huid in staat moet zijn de balans van binnenuit te herstellen als deze in de war is. De geur van de producten zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt, al zie ik een pompje vol vlindertjes en vrolijke kleurtjes niet zo heel snel bij een man in de badkamer staan.

 

Stella heeft 3 “Miracles” ontwikkeld en ik had het geluk om een heerlijk ruikend pakketje van Miracles by Stella te mogen ontvangen. Ingepakt in paars vloeipapier en met een zakje heerlijk ruikende gedroogde lavendel, ontving ik haar 3 mooie natuurlijke verzorgingsproducten en vegan huidverzorging producten:

 

  1. Pluk de dag crème;
  2. Goede nacht crème;
  3. Frisse dag deodorant;
  4. Bestel de Miracles by Stella producten hier.

 

Miracles by Stella is een bijzonder product, alleen al vanwege de visie en de passie waarmee het wordt ontwikkeld. Er is echt zorg besteed aan de ingrediënten. De prijzen lijken aan de hoge kant. Maar als je nagaat dat je met de Pluk de Dag Crème, de Goede Nacht Crème én met de Frisse Dag Deodorant maar liefst zo’n 4 á 6 maanden doet, valt de prijs hartstikke mee!

 

♥ Ontdek ook deze natuurlijke huidverzorging;

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Pluk de dag crème 

 

De crème zit in een zeer handzaam formaat. Het is een smalle hoge pompflacon, een airless pomp zoals Stella ze noemt, zijn goed om in één hand vast te houden en je crème eruit te pompen. Ze zijn haast identiek, dus goed uitkijken welke je pakt.

 

De Pluk de Dag crème, geweldige naam overigens, beschermt de huid tegen alle invloeden van buitenaf en heeft diverse oliën zoals lavendel olie  en rozenwater als bestandsmiddel en dat ruik je. De dagcrème ruikt heerlijk fris en is niet een dikke crème waardoor hij makkelijk uit te smeren is. Mijn huid voelt zich gevoed, niet meer droog. De crème zit in een flacon van 50 ml en kost €29,95.

 

100% natuurlijke gezichtsverzorging, nachtcrème

 

De Goede Nacht Crème, ook weer zo’n goede naam, is voor de meest gevoelige huid van je lichaam, namelijk je gezicht. En daar wil je natuurlijk alleen het beste op smeren. Deze crème bezit ingrediënten die je huid in de nacht weer doen herstellen en laten opleven. Denk onder andere aan Calendula, arganolie en natuurlijk lavendelolie, maar ook rozenwater.

 

Al deze geuren zitten in een flacon van 50 ml. De nachtcrème is net als de dagcrème niet heel erg dik en wordt hierdoor gelijk goed opgenomen door mijn huid. Mijn huid kan met deze crème goed in de nacht herstellen en de volgende ochtend is de huid nog heerlijk zacht. Goede Nacht Crème zit in een flacons van 50 ml en kost €34,99.

 

Natuurlijke verzorgingsproducten & vegan huidverzorging

 

Frisse Dag deodorant

 

Ik ben zelf niet zo’n groot fan van deodorant in de vorm van sticks, maar sticks passen wel in de visie van Miracles by Stella. Deze stick zit vol bijzondere ingrediënten met bijzondere werkingen. Er zit lavendel in voor een verzachtende werking, munt voor onder andere de geur en Salie voor de desinfectie.

 

Maar dat is nog niet alles, er zit ook maiszetmeel in. In de keuken gebruik ik het als bindmiddel, maar in deze deodorant heeft het de functie om transpiratievocht op te nemen. De Frisse Dag deodorant ruikt net als de andere Miracles heerlijk! Een complete stick dus! Deze Frisse Dag deodorant 50 ml kost €23,95.

 

Frisse Dag deodorant

 

Wat vind jij van deze natuurlijke verzorgingsproducten en vegan huidverzorging producten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots