Privé sauna

Leuk! Dit zijn de nieuwe privé sauna’s in het aanbod of net geopend

20 maart 2023
Nieuwe privé sauna's Privesauna.nl

Ben jij een fan van privé sauna’s bezoeken? Dan hebben wij goed nieuws! In dit artikel delen wij graag alle nieuwe privé sauna’s met jullie of net geopende privé sauna’s die nieuw zijn in het aanbod op Privesauna.nl.

 

Verras jezelf en ontdek deze nieuwe privé sauna’s

 

Als jij een fan bent van ontspannen in een privé sauna dan kan het enerzijds fijn zijn om je favoriete locatie te bezoeken. Anderzijds is het juist misschien ook leuk om steeds nieuwe locaties te bezoeken en je te laten verrassen door het aanbod van pas geopende privé sauna’s.

 

Op Privesauna.nl staan meer dan 100 privé sauna’s in Nederland alleen al waar je uit kan kiezen. In dit artikel zullen wij elke keer als er een nieuwe privé sauna is die hier vermelden. Zo kan jij nog sneller zien wat er nieuw is in het privé sauna aanbod.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Nieuwe privé sauna's

Vakantiesferen in 4 privé sauna’s van Bahia in Hoeven, Brabant

 

Wegdromen in luxe, een wild life gevoel, in Aziatische sferen met Buddha of een Arabisch sprookje. In het Brabantse Hoeven kan je het allemaal beleven want daar zijn maar liefst 4 privé sauna’s net geopend die allemaal een andere sfeer hebben.

 

Alle 4 de privé sauna’s hebben dezelfde wellness faciliteiten en die bevinden zich allemaal binnen. Zo kan je bubbelen in het bubbelbad, is er een dubbele regendouche en een Finse sauna en een infraroodsauna. Het enige wat jij moet doen is kiezen in welk thema jij wilt ontspannen.

 

♥ Ontdek ook al deze privé sauna’s in vakantie thema.
♥ Bekijk hier de Arabian, Buddha, Wild Life of luxury privé sauna in Hoeven

 

Prive sauna Brabant

Ontspannen in een luxe privé sauna in IJmuiden – Noord-Holland

 

Ja, er zijn drie nieuwe privé sauna’s in Noord-Holland! Bij The Harbour Spa in IJmuiden kan je in de haven ontspannen om de hoek van het strand. Stap in de krachtige whirlpool, warm op in de Finse sauna en spoel je af onder de regendouche. Heb je iets te vieren? Bekijk alle arrangementen die je erbij kan reserveren.

 

Op de foto hieronder zie je The Harbour Spa – Ocean View. Vanaf hier heb je uitzicht op de haven, extra fijn als je met iemand gaat ontspannen die gek is op schepen. Via de links hieronder kan je alle drie The Harbour Spa’s bekijken en zelf bepalen welke locatie het beste bij je past.

 

♥ Ontdek hier alle privé sauna’s in Noord-Holland.
🛁 Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij de The Harbour Spa · Ocean View in IJmuiden.
🛁 Ontdek ook de Harbour Spa – Penthouse Suite in IJmuiden en de The Harbour Spa · Sky Loft in IJmuiden.

 

Beste privesauna Noord Holland

Nieuw in Den Bosch > Privé wellness – Het Oude Gemaal

 

Privé Wellness – Het Oude Gemaal is net nieuw toegevoegd aan het aanbod op Privesauna.nl. Privé Wellness Het Oude Gemaal ligt in een bosrijke omgeving van Den Bosch in Brabant. In de privé wellness is een rond ligbed en er is een Finse sauna. Buiten staan er een paar zit stoelen waar je kan relaxen na je sauna ronde.

 

Leuk om te weten is dat Privé Wellness Het Oude Gemaal van dezelfde eigenaren is als Deshima Bed & Wellness – Eiland van Rust en Hoff of Eden Bed & Wellness. Onze favoriet is Deshima, vanwege de inrichting, faciliteiten en het uitzicht! Er moeten nog professionele foto’s worden gemaakt op deze locatie, hou daar rekening mee.

 

♥ Ontdek hier Privé Wellness – Het Oude Gemaal in Den Bosch.
♥ Zie ook van zelfde eigenaren: Deshima Bed & Wellness – Eiland van Rust en Hoff of Eden Bed & Wellness.

 

Nieuwe prive sauna Brabant

Outdoor Wellness in Terheijden – omgeving van Breda

 

Ben jij op zoek naar een privé sauna met een bubbelbad buiten in de omgeving van Breda? Dan stellen wij je graag voor aan Outdoor Wellness in Terheijden. Deze privé sauna is in maart 2022 toegevoegd aan het aanbod van Privesauna.nl.

 

Bij Outdoor Wellness in de buurt van Breda heb je je eigen huisje dat gevuld is met allerlei wellness faciliteiten. Binnenin het huisje is er een infraroodsauna en een Finse sauna. Afkoelen kan onder de regendouche. Nagenieten kan op de bank binnen of buiten op de ligbedden. Wegdommelen kan in het ei dat op de veranda hangt en bubbelen doe je lekker buiten in de afgeschermde tuin.

 

♥ Ontdek hier alle privé spa’s in Brabant.
♥ Bekijk hier de beschikbaarheid bij Outdoor Wellness.

 

Nieuwe privé sauna Brabant

Spa Royal, binnen ontspannen in Burgerveen – Noord-Holland

 

Ook in Noord-Holland hebben is er weer een privé sauna geopend. In het dorp Burgerveen heeft Spa Royal haar deuren geopend voor gasten. Bij deze privé sauna zijn alle wellness faciliteiten binnen.

 

Als je wilt kan je er blijven overnachten en slapen onder een plafond van een sterrenhemel. Aan het voeteneinde staat een heerlijk bubbelbad op je te wachten van waaruit je ook nog televisie kan kijken als je wilt. Je kan ontspannen bij de bio-ethanol haard, zweten in de Finse sauna of plaatsnemen op de houten infraroodstoelen of even stomen in de stoomcabine. Alles van je afspoelen kan tegelijkertijd onder de dubbele regendouche.

 

♥ Bekijk hier de beschikbaarheid van Spa Royal in Burgerveen.

Prive sauna Noord-Holland

 

Welke pas geopende privé sauna wil jij ook wel eens bezoeken?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots