Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek, Overijssel

Nieuwe vakantieparken in Nederland met wellness faciliteiten

Zin in een vakantie in eigen land naar een ‘nieuwe bestemming’? In dit artikel zie je een overzicht van de pas geopend en nieuwe vakantieparken in Nederland met wellness faciliteiten.

Nieuwe vakantieparken in Nederland met wellness faciliteiten

Ben jij een echte vakantieparken fan, ga jij graag een weekend weg naar een vakantiehuis met spa faciliteiten én wil je de allernieuwste en pas geopende locaties ontdekken?

Dan zit je hier goed! In dit overzicht kan je namelijk in één keer de nieuwe vakantieparken in Nederland met wellness faciliteiten bekijken, erover lezen en direct reserveren.

  1. Augustus 2023 – Residence Lage Vuursche – Utrecht
  2. Juli 2023 – De Weelderik – Hengelo
  3. Juli 2023 – Dormio Resort – Nieuwvliet-Bad
  4. Juli 2023 – Resort De Parel – Zeewolde (faciliteiten opening)
  5. Juni 2022 – Vakantiepark Brinkerduyn – Appelscha

♥  Bekijk ook deze vroegboekkortingen bij vakantieparken

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Nieuwe vakantieparken in Nederland met wellness faciliteiten

TopParken Vakantiepark Residence Lage Vuursche in Utrecht – Augustus 2023

TopParken heeft zojuist een nieuw vakantiepark toegevoegd aan het aanbod, maak kennis met Residence Lage Vuursche in Utrecht. Dit nieuwe vakantiepark in de provincie Utrecht is het 13e vakantiepark van TopParken. Nu zijn er TopParken in zes provincies in Nederland.

Bij TopParken Residence Lage Vuursche in Utrecht kan je kiezen uit twee soorten wellness huisjes voor 4 personen, met een sauna buiten of met een hottub buiten.  Hier kan je meer foto’s van de wellness huisjes op Residence Lage Vuursche bekijken.

  1. Lodge Royal Eco Wellness voor 4 personen met sauna;
  2. Lodge Royal Eco Wellness voor 4 personen met hottub.

♥ Bekijk beschikbaarheid bij Residence Lage Vuursche in Utrecht;
♥ Tip! Dit zijn tot nu toe de 3 populairste TopParken in Nederland.

Nieuwe vakantiepark Nederland

Vakantiepark De Weelderik Hengelo – Opening 31 juli 2023

Ohlala, maak maar snel tijd vrij in je agenda als jij een luxe wellness- en vakantieliefhebber bent! Want deze zomer is het mogelijk om in je eigen luxe vakantiehuis met privé sauna en zwembad in Hengelo, in de Achterhoek, in de provincie Overijssel te overnachten.

Op 31 juli 2023 opent het kleinschalige luxe vakantiepark met mooie wellness vakantiehuizen haar deuren en je kan nu al reserveren om je luxe wellness vakantiehuis veilig te stellen. Vakantiepark De Weelderik is het kleine zusje van Vakantiepark Brinkerduyn in Appelscha in Friesland dat precies dezelfde luxe vakantiehuizen aanbied.

♥ Bekijk beschikbaarheid van 3 vakantiewoningen en en de faciliteiten.

Nieuwe vakantieparken in Nederland met wellness faciliteiten

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Een van de nieuwste vakantieresorts in Zeeland is Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. De deuren van dit nieuwe vakantiepark openen vanaf juli 2023. Je kan nu al kiezen en reserveren uit allerlei soorten vakantiehuizen. Wij zijn natuurlijk vooral fan van de wellness vakantiehuisjes bij Dormio Resort Nieuwvliet-Bad en ook de nieuwe Poolwoningen met binnenzwembad zijn leuk voor de herfst en de winter. Op de onderstaande foto zie je het wellnesshuisje Oase Aqua Wellness voor 2 personen.

Omdat Dormio Resort Nieuwvliet-Bad nog niet officieel geopend is hebben wij op dit moment alleen afbeeldingen van Artist Impressions beschikbaar zodat je een beetje een idee hebt hoe het vakantiehuisje met binnenzwembad in Zeeland eruit ziet. De woonkamer geeft je een doorkijkje naar het verwarmde binnenzwembad met de afmeting 4,70 x 3,55 meter in het Badhuis Wind Pool voor 12 personen. Klik op de link om de plattegrond van het vakantiehuis met binnen zwembad te bekijken voor een nog betere weergave.

Bekijk alles over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.
Ontdek hier de twee wellnesswoningen in Zeeland.
Check hier de twee poolwoningen met binnenzwembad in één keer.

Wellness vakantiehuizen Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Resort de Parel in Zeewolde – faciliteiten zoals beachbar opening juli 2023

Wij hebben weer een nieuwe ‘parel’ gevonden voor een vakantie in eigen land. Letterlijk en figuurlijk deze keer, want het is een mooie locatie en de naam zegt het al. Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland is een plek waar je, zoals ze het zelf omschrijven; “Onbezorgd kan genieten midden in de natuur. Tien hectare bos en groen, met alleen maar positieve vibes”.

Zoals je mag verwachten op Wellness Spots, lichten wij in dit artikel alleen de wellness vakantiehuizen uit. Op Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland zijn nog meer soorten accommodaties te vinden, hier kan je een overzicht van alle glamping tenten, lodges, villa’s en vakantiehuisjes bekijken. Het is ook wel een kleinschalig wellness vakantiepark te noemen want reizigers die niet in één van de wellness vakantiehuizen verblijven, kunnen gebruik maken van de algemene wellness faciliteiten in de Wellness Area.

♥ Bekijk hier de Waterlodge met sauna voor 2 personen.
♥ Bekijk hier de luxe Villa met hottub voor 4 tot 6 personen.
♥ Bekijk hier de luxe Villa met bubbelbad voor 4 tot 6 personen.

Wellness huisjes in Flevoland

Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha Friesland – Juni 2022

Wil jij in alle luxe ontspannen in de natuur? Ontdek dan het vrij nieuwe Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha in Friesland. Het is een kleinschalig luxe vakantiepark met mooie wellness vakantiehuizen.

Zo kan je kiezen uit wellness vakantie huizen met sauna, maar ook uit wellness vakantiehuizen met sauna en zwembad! Het is de grote zus van Vakantiepark De Weelderik in Hengelo in de Achterhoek dat op 31 juli 2023 opent.

♥ Bekijk de beschikbaarheid van de 4 vakantiehuizen en de faciliteiten.

Vakantiepark Brinckerduyn Appelscha Friesland

Welke van deze nieuwe vakantieparken in Nederland
met wellness faciliteiten wil jij graag bezoeken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Gerelateerde berichten