Overnachten

Ontdek nieuwe wellness hotels in de wereld, dé nieuwste Wellness Spots

23 december 2021
Nieuwe wellness hotels in de wereld

Wij hebben er geen statistieken van maar het zal ons niet verbazen als er wekelijks nieuwe wellness hotels worden geopend in de wereld.

 

Nieuwe wellness hotels in de wereld

Het is onze droom om alle mooie wellness hotels in de wereld te bezoeken. Uiteraard zal dat altijd een droom blijven want er zijn zoveel mooie hotels met wellness faciliteiten. Het is onmogelijk voor ons om alle nieuwe wellness hotels in de wereld voor jullie bij te houden.

 

Maar wij kunnen natuurlijk wel een poging doen. Wij ontvangen dagelijks persberichten van over de hele wereld over de meest uiteenlopende wellness tips. Daar zitten ook vaak aankondigingen tussen van nieuwe wellness hotels op de wereld. Wij delen deze tips graag met jullie zodat je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste wellness trends en ontwikkelingen en de nieuwste wellness hotels weet te vinden voor een onvergetelijk verblijf.

 

Het is alweer 3 jaar geleden maar gezien wij de afgelopen twee jaar amper konden reizen willen wij het toch benoemen. Een van de laatste bijzondere nieuwe wellness hotels in de wereld wat wij bezocht hebben is het in 2019 geopende Anasa Wellness Resort in Bandarawela, Ella in Sri Lanka.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, InstagramPinterest & YouTube.

 

JOALI BEING, Wellbeing Retreat in wellness hotel op de Malediven

JOALI BEING, Wellbeing Retreat Malediven – Opening Nov. 2021

 

JOALI BEING, een van de allernieuwste wellness hotels op de wereld. En dit is er eentje hoor! Op 18 november 2021 werd JOALI BEING, een Wellbeing Island Retreat op de Malediven geopend. Je vind dit bijzonder luxe wellness hotel op Bodufushi Island in Raa Atoll.

 

In het Engels klinkt het veel mooier dan in het Nederlands. Ze omschrijven zichzelf als; ‘JOALI BEING is the only nature-immersive wellbeing retreat in the Maldives’. Wij zijn direct meer dan enthousiast, wowww! JOALI BEING nodigt welzijnszoekers uit om opnieuw contact te maken met zichzelf en met de schoonheid van de natuur zichzelf te herontdekken.

 

Na ons ingelezen te hebben lijkt dit hotel echt de hemel op aarde voor liefhebbers van de Wellness Lifestyle. Hier komt alles samen. Allereerst is de locatie natuurlijk fantastisch, dan kijk je je ogen uit naar het design van het hotel, je kan verblijven in prachtige Well Living luxe privé villa’s met privé zwembad, je kan je smaakpapillen volop verwennen met culinaire voedingservaringen (Culinary Arts, zoals dat zo mooi in het Engels heet), bijzondere workshops en Wellbeing ervaringen.

 

JOALI BEING draait om “Joy of Weightlessness” zoals de deskundige welzijnsexperts die betrokken zijn bij het project het bedacht hebben. Gewichtloosheid brengt een gevoel van gevoel van vrijheid, lichtheid en vreugde met zich mee. Dit luxeuze wellness hotel wil zich profileren als ervaringsgerichte bestemming dat gebaseerd is op biofiele principes. Biofilie betekent ‘houden van het leven en liefde voor de natuur‘ en de term is bedacht door de Duits-Amerikaanse sociaal psycholoog Eric Fromm en werd daarna gebruikt door Edward O Wilson, een Amerikaanse bioloog, in de jaren tachtig.

 

Het stimuleert de natuurlijke flow van energie, je beleeft zintuiglijk en fysiek contact met de natuur, bijvoorbeeld via de aanwezigheid van levend groen, daglicht, water, natuurlijke luchtstromen, geuren en geluiden. En het daagt je uit tot reflectie, verkenning en groei. De highlights van dit nieuwe wellness hotel op de Malediven zijn:

 

  1. Experts in voeding en aromatherapie voor speciale voedingservaringen
  2. Sufi-workshops onder leiding van Master Practitioners. Wat Sufi is kan je hier lezen.
  3. Transformatieve ervaringen omvatten ademwerk, dagelijkse intentie-setting, herbologie.
  4. Tamara Warner is een kruidkundige en aromatherapeut en gebruikt de vier pijlers (Mind, Energie, Skin en Microbiome) van JOALI BEING voor haar sessies gericht op het ontwikkelen van een soepel stromende relatie tussen energieën, emotionele resonantie en het holistische samenspel van geest, lichaam en ziel.
  5. Natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige Emily Hyland is opgeleid in de principes van functionele geneeskunde. Haar aanpak is samenwerking, duurzaam en gepersonaliseerd, waarbij de biologische en culturele diversiteit van elke klant de startbasis is. Emily zal gasten opleiden en in staat stellen om langdurige positieve veranderingen in hun dieet aan te brengen, waar ze ook zijn op hun gezondheidsreis.

 

Het doel van JOALI BEING is dat je na een verblijf in het Wellbeing Retreat Resort je je gerevitaliseerd voelt, je kennis maakt met deze vorm van wellness en dat je opgewekt en geïnspireerd naar huis terugkeert met een nieuw gevoel van ‘gewichtloosheid’. Thuis kan je vervolging geven aan je ervaringen door elke dag te starten met het opstellen van een ‘welzijnsintentie van de dag’.

 

♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor verblijf bij JOALI BEING op de Malediven.
Wil jij naar JOALI BEING? Dan is het goed om te weten dat er een een minimaal verblijf van 5 nachten en zes dagen geldig is. Hou rekening met een vanaf prijs van $ 1665,-. In totaal zijn er 68 exclusieve gastenvilla’s met zwembad, bestaande uit 33 strandvilla’s en 35 watervilla’s. Met dertien categorieën om uit te kiezen, van villa’s met één, twee, drie of vier slaapkamers.
♥ Wellness is the new luxury! Ontdek hier meer Wellbeing Resorts!

 

 

Nieuwe wellness hotels in de wereld

 

Luxe vakantie Malediven

Zoya Health & Wellbeing Resort VAE – Ajman – Opening Sep. 2021

 

Zoya Health & Wellbeing Resort werd geopend aan in september 2021 en is het eerste 5-sterren holistische Health & Wellbeing Resort van de VAE, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel ligt in het emiraat Ajman, verscholen tussen de mangroven en de zee.

 

Reizigers die inchecken bij Zoya voor een gezondheidsprogramma, moeten minimaal vijf nachten in de residentie doorbrengen, waarbij sommige behandelplannen een verblijf van maximaal drie weken omvatten.

 

♥ Lees hier meer over het Zoya Health & Wellbeing Resort.


 

Ben jij ook wel eens naar een van de nieuwe wellness hotels in de wereld geweest?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots