Lifestyle, Overnachten

Me-time tijdens een detox yoga weekend

31 juli 2020
Lighthouse retraite met yoga en detox weekend

Is het tijd voor ‘Me-time‘? Denk dan eens aan een ‘Lighthouse retraite met yoga en detox weekend’ in Nederland op de Veluwe of in Limburg of geniet in het buitenland van de tijd die je voor jezelf hebt vrijgemaakt.

 

Tijd voor jezelf met een Lighthouse Retraite

 

We hebben allemaal wel van die dromen die ons naar verre oorden voeren, dromen waarbij we de hoofdrol spelen in een film met een interessante tegenspeler of gewoon dromen over huisje, boompje, beestje. Vaak blijft het bij dromen, het komt er niet van of in werkelijkheid zijn er veel obstakels waardoor iets niet lijkt te kunnen.

 

Daarnaast werken wij ook nog eens allemaal hard, zijn we druk-druk-druk, multitasken wij door het combineren van werk, gezin en.of vrienden, runnen een sociaal leven en moeten tussendoor ook nog eens goed voor onszelf zorgen. Gun jezelf ‘Me-time’ tijdens een yoga retreat, een detox weekend of een mindfulnessweeken in Nederland of in Griekenland of Spanje met Lighthouse Works.

 

Lighthouse Works organiseert het hele jaar door retraites in Nederland en in het buitenland. Er zijn weekend retreats en speciale weekenden voor gevorderden. Daarbij kan je kiezen uit diverse thema’s zoals intensieve yoga lessen, meer gericht op wellness of juist meer op een detox kuur. En jij bepaald zelf of je liever naar Limburg of naar de Veluwe gaat of wordt het toch Spanje of Griekenland.

 

  1. Yoga retreats
  2. Detox retraites van Lighthouse;
  3. Mindfulness weekend, er is ook een speciaal weekend: Mindfulness Weekend voor Gevorderden.

 

 

Zin in een detox yoga weekend in Nederland?

 

Heb je zin in een detox yoga weekend in Nederland? Lighthouse Works organiseert diverse detox yoga weekenden in Nederland. Het beste is om de online agenda te bekijken want er is zoveel keuze qua thema en data. Tijdens een detox yoga weekend in Nederland logeer je in een fijn hotel met spa- en wellness faciliteiten midden in het bos. In deze omgeving wordt je niet afgeleid en heb je de ruimte om echt even niets te doen.

 

Niet alleen je hoofd hoeft even niets, ook je lichaam heeft even niet zo veel nodig. Tijdens een detox weekend ga je ‘sapvasten’. Tijdens een detox weekend ga je biologische, cold pressed sappen drinken. Deze sappen zijn getest qua effectiviteit voor het reinigen van je lichaam. De afvalstoffen in jouw lichaam krijgen de kans om je lijf te verlaten waardoor je niet alleen wat kilo’s verliest maar je ook meer energie en een opgeruimd hoofd krijgt.

 

Om te zien wat er allemaal in- en exclusief is tijdens een detox weekend raad ik je aan de website te bezoeken. In elk geval staan er ook vier yogalessen op het programma en is er dagelijks tijd voor een meditatie en wandeling onder begeleiding van een voedingscoach en een yogadocente.

 

Lighthouse yoga retreats

 

Ben je op zoek naar ‘Lighthouse Yoga Retreats’? Dan zijn er zes soorten yoga retreats waar je uit kan kiezen bij Lighthouse. Bepaal zelf waar je het meeste behoefte aan hebt. Is dat een intensief yoga weekend, wil je je richten op detox of genieten van yogalessen en de wellness faciliteiten in het Spa hotel?

 

Er zijn vele mogelijkheden qua yoga retraites dus je kan ook nog kiezen qua locaties. Wil jij graag tijd voor jezelf op de Veluwe of reis je liever naar het zuiden voor een weekend in Limburg? Of ga je nog liever naar het buitenland voor ME-time? Je kan ook de keuze maken voor een yoga vakantie in Griekenland of een yoga vakantie in Spanje. De yoga vakanties in het buitenland duren 7 dagen.

 

Je vliegticket naar het Griekse eiland Poros of een vliegticket naar Malaga in Spanje is niet inbegrepen in de prijs. Voor de goedkoopste vliegtickets adviseer ik je om de prijzen voor vliegtickets te vergelijken via Tix. Vind je het fijn om in Griekenland of Spanje een auto te huren? Lees dan mijn autohuur tips per bestemming hieronder.

 

 

Lighthouse yoga retreats

Yoga retreats - Lighthouse Works

 

Lighthouse Works ervaringen

 

Is er iemand wel eens met ‘Lighthouse Works’ op reis geweest? Wij zijn benieuwd naar de ervaringen van gasten. Ben jij ook benieuwd wat anderen ervan vinden? Lighthouse Works ervaringen van mensen die het eerder hebben beleefd vind je ook op de website onder het kopje; ‘reviews‘.

 

Wat is Lighthouse Works

 

Lighthouse Works organiseert sinds 2010 retraites voor Detox, Mindfulness, Yoga & Wellness in Nederland. Er worden ongeveer 45 retreats per jaar in Nederland aangeboden op plekken waar een ieder zijn of haar batterij kan opladen, inspiratie kan opdoen en waar doelen weer op scherp gezet kunnen worden. Met een retreat van Lighthouse Works is het even ME-time en tijd om op de reset knop te drukken.

 

 

 

Ontdek in één weekend wat je blij maakt!
Heb jij interesse in een retreat van
 Lighthouse Works?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots