Overnachten, Spa & Sauna

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

18 februari 2022
Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Ontspannen aan zee in Scheveningen, bekijk al onze tips! Van Floaten boven zee, hotelkamers met een bubbelbad in Scheveningen, mindful wandelen en yogalessen op het strand en meer.

 

Ontspannen aan zee in Scheveningen

Scheveningen, de badplaats die grenst aan de stad Den Haag. Een citytrip combineren met wellness en ontspanning aan zee of jezelf laten zuiveren aan het strand in combinatie met diverse spa mogelijkheden. Scheveningen Zuivert zet 365 dagen per jaar ontspannen aan zee op de kaart en op de website van Buitengewoon Scheveningen worden wellness tips gedeeld om te relaxen aan zee.

 

Wandelen door de duinen, hardlopen op het strand, floaten boven zee, yoga op het strand, een heerlijke massage aan zee, of zwemmen achter de duinen in een van de wellness hotels. Scheveningen is het hele jaar door een badplaats waar je kunt ontspannen en opladen. Uniek is het van de zomer geopende Floatcenter op de Pier en in december verwacht ook het iconische Amrâth Kurhaus wellness faciliteiten te kunnen aanbieden.

 

*Beleef wellness in Scheveningen.
**Bekijk hier alle tips voor sauna in Scheveningen.
***Op zoek naar een goedkope parkeerplaats op Scheveningen? Kijk eens naar het particuliere parkeeraanbod van Mobypark!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Yoga op het strand van Scheveningen

 

Floaten op De Pier, Scheveningen

 

Sinds deze zomer kan je floaten bij het FloatCenter op de Pier in Scheveningen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat floaten een effectieve methode is tegen onder andere stress, oververmoeidheid en overbelasting, zowel fysiek als mentaal. Sporters maken al langer gebruik van floaten om te werken aan de fysieke en mentale staat maar tegenwoordig wordt floaten ook steeds meer gezien als wellness beleving. Hoe kan je dat beter beleven dan te gaan floaten boven zee? Ik schreef er een uitgebreide review over, Floaten op De Pier, Scheveningen.

 

 

Floaten boven zee

 

Bubbelen in de Pier Suites

 

Sinds 14 november 2016 kan men overnachten in één van de vijf suites op het Toreneiland van de Scheveningse Pier. Deze hotelsuites, van ruim 30 m², hebben elk een eigen buitenruimte met zicht op de Noordzee en nog gaver, er zit ook een jacuzzi, regendouche en sterrenhemel in alle vijf Pier Suites. Hou je van zon? Kies dan voor kamer 1. Wil je meer privacy op je balkon, kies dan voor kamer 3 of 4 en neem je kids mee dan is kamer 5 geschikt als familiekamer.

 

Er wordt ook al volop gewerkt aan het volgende project. Het Zuidereiland van De Pier wordt namelijk ook omgetoverd tot overnachtingslocatie en daar verschijnen acht luxe houten cabins.  Voordeel van die houten cabins ten opzichte van de Pier Suites is dat je zowel zee- als strandzicht hebt. Hier krijg je toch helemaal de reiskriebels van?

 

*Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van De Pier Suites!

 

pier-suites-scheveningen

 

Bubbelen in de Pier Suites

 

Pier Suites - Scheveningen

 

Pier Suites - Scheveningen

Kuren in het Amrâth Kurhaus Hotel

 

In het Kurhaus Hotel kan je in de Kurhaus Spa genieten van diverse wellness faciliteiten. Daarnaast is er ook een binnenzwembad. Onder de naam Amrâth cosmetics, een private label en internationaal spa merk, gaan de beauty experts jouw straks verwennen.

 

*Lees meer over het Kurhaus in Scheveningen en de Spa & Beauty van het Kurhaus.

 

Wellness faciliteiten Kurhaus Spa & Beauty

 

Yoga op het strand of op zee

 

Bij Hart Beach, nabij de Scheveningense Haven, kan je yoga op het strand ervaren in de zomer. Onlangs mocht ik zelf ervaren hoe relaxt het is om met het geluid van de golven die aanspoelen op het strand helemaal tot jezelf te komen. Ervaar je in de zomer liever yoga op zee? Neem je paddleboard dan mee voor een sup- en yoga ervaring op zee.

 

*Op zoek naar een goedkope parkeerplaats op Scheveningen? Kijk eens naar het parkeeraanbod van Mobypark!

 

 

Yoga op het strand of op zee

 

Yoga op het strand of op zee

 

Heb jij al zin om te genieten van alle wellness mogelijkheden op Scheveningen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots